Hogsy Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σας, Θελω εδω και καποιο καιρο να αγορασω gaming PC και ειπα να εκμεταλλευτω τις προσφορες του Black Friday. Μετα απο καποιο research που εκανα, βρηκα πως builds απο εταιριες οπως eshop (Innovator) δεν αξιζουν τα χρηματα τους εν τελει, ακομη κι αν στο ματι φαινονται ως τρομερες ευκαιριες. Παραλληλα ομως, δεν ειμαι καθολου γνωστης επι του θεματος και δεν γνωριζω τι πρεπει να παρω για τους σκοπους μου, ποια κομματια δουλευουν καλυτερα μαζι απο αλλα κλπ. Καπως ετσι εφτασα στο mysystems και αρχισα να παιζω λιγο με το builder ενω κοιτουσα reviews και forums στο πλαι. Ετσι εφτασα και εδω, ψαχνοντας τις tech-savvy συμβουλες σας αλλα και οδηγιες. Δεν εχω ξανα συναρμολογησει υπολογιστη απο την αρχη, αλλα με ψηνει να το δοκιμασω. Στη τελικη θα κερασω ενα πιτογυρο κανα φιλο για να με βοηθησει. Επι του ταυτα, ειλικρινα το μονο που με ενδιαφερει με την αγορα αυτη ειναι να μπορω να απολαυσω το Cyberpunk οταν βγει στα full specs του, αλλα το budget μου ειναι γυρω στα 750 με 800 ευρω για τον πυργο, καθως και αλλα 200 μαξ για τα περιφερειακα (που υπολογιζω πως τα περισσοτερα θα πανε στην οθονη και στο headset οπως το κοβω). Ειναι ρεαλιστικος στοχος αυτος; Εαν εχετε να κανετε και πιο οικονομικες προτασεις κι σας πρεπει να ριξω τα γραφικα στο cyberpunk, ειναι καλοδεχουμενες. Στο κατω κατω θελω ενα σεβαστο συστημα που να μην κολλαει, κι ας πρεπει να ζω με χαμηλοτερα specs. Βρηκα και αυτο εδω το πραγματακι: https://www.pcsteps.gr/11780-αγορά-υπολογιστή/ Ειναι αξιοπιστος οδηγος, εστω για να κανω την αρχη; Τι προτασεις εχετε να κανετε για εναν ανιδεο στην ολη φαση; Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2020 από Hogsy 1
niko13 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, Hogsy είπε Καλησπερα σας, Θελω εδω και καποιο καιρο να αγορασω gaming PC και ειπα να εκμεταλλευτω τις προσφορες του Black Friday. Μετα απο καποιο research που εκανα, βρηκα πως builds απο εταιριες οπως eshop (Innovator) δεν αξιζουν τα χρηματα τους εν τελει, ακομη κι αν στο ματι φαινονται ως τρομερες ευκαιριες. Παραλληλα ομως, δεν ειμαι καθολου γνωστης επι του θεματος και δεν γνωριζω τι πρεπει να παρω για τους σκοπους μου, ποια κομματια δουλευουν καλυτερα μαζι απο αλλα κλπ. Καπως ετσι εφτασα στο mysystems και αρχισα να παιζω λιγο με το builder ενω κοιτουσα reviews και forums στο πλαι. Ετσι εφτασα και εδω, ψαχνοντας τις tech-savvy συμβουλες σας αλλα και οδηγιες. Δεν εχω ξανα συναρμολογησει υπολογιστη απο την αρχη, αλλα με ψηνει να το δοκιμασω. Στη τελικη θα κερασω ενα πιτογυρο κανα φιλο για να με βοηθησει. Επι του ταυτα, ειλικρινα το μονο που με ενδιαφερει με την αγορα αυτη ειναι να μπορω να απολαυσω το Cyberpunk οταν βγει στα full specs του, αλλα το budget μου ειναι γυρω στα 750 με 800 ευρω για τον πυργο, καθως και αλλα 200 μαξ για τα περιφερειακα (που υπολογιζω πως τα περισσοτερα θα πανε στην οθονη και στο headset οπως το κοβω). Ειναι ρεαλιστικος στοχος αυτος; Εαν εχετε να κανετε και πιο οικονομικες προτασεις κι σας πρεπει να ριξω τα γραφικα στο cyberpunk, ειναι καλοδεχουμενες. Στο κατω κατω θελω ενα σεβαστο συστημα που να μην κολλαει, κι ας πρεπει να ζω με χαμηλοτερα specs. Βρηκα και αυτο εδω το πραγματακι: https://www.pcsteps.gr/11780-αγορά-υπολογιστή/ Ειναι αξιοπιστος οδηγος, εστω για να κανω την αρχη; Τι προτασεις εχετε να κανετε για εναν ανιδεο στην ολη φαση; Φανταζομαι πως θα θες απο ενα καταστημα οπου θα στο συναρμολογησουν κιολας.. Αυτο λιγο σε περιοριζει, ισως να γλιτωνες μερικα αν τα επερνες κομματι κομματι😁.. Το cyberpunk θα ειναι βαρυ παιχνιδι οποτε το βαρος πρεπει να το ριξεις στην καρτα γραφικων. Θα δεις πως απο την προταση του pcsteps (5500xt) αυτη που σου προτεινω ειναι ετη φωτος μπροστα. Πιστευω θα εισαι οκ σε αναλυση 1080p, χωρις θυσιες στα graphical settings, που αυτη θα ειναι η αναλυση του μονιτορ που θα παρεις βαση του budget που αναφερεις.δεν σου εχω βαλει κουτι μιας κ ειναι θεμα γουστου καταστημα foxstore.gr Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2020 από niko13 2
FasTaker Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 αντιστοιχα μπορεις να κοιταξεις απο οθονες aoc https://www.skroutz.gr/s/7636044/AOC-E2470SWH-23-6-Gaming-Monitor.html επελεξα αυτη για το 1ms αποκριση τωρα σε headset ,mouse & keyboard υπαρχουν καλες και φθηνες επιλογες στο budget σου. ΥΓ : με λιγοτερες ιντσες οθονη θα πας πιο κατω σε κοστος αλλα προσωπικα δεν ευχαριστιεμαι να πεζω καλα games κατω απο 24 ιντσες. 1
XristosSp Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Ότι πρέπει το pc που σου πρότεινε ο Νίκος και με ποιοτικά κομμάτια. Το μόνο που θα άλλαζα εγώ είναι αντί να δώσεις 300 - 350 ευρώ για RTX 2060, που δεν αξίζει τώρα κατά την γνώμη μου γιατί σε λίγο θα πέσουν όλες οι τιμές αφού έχουν βγει οι καινούργιες κάρτες.. Θα σου πρότεινα να πάρεις μια μεταχειρισμένη GTX 1080 που είναι και πιο δυνατή κάρτα, γύρω στα 250 ευρώ και να βάλεις αυτά τα λεφτά που θα περισσέψουν στον επεξεργαστή και να πάρεις τον i5 10600kf. 1
Hogsy Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ευχαριστω πολυ για τις γρηγορες συμβουλες μαγκες, να'στε καλα. Εχετε να προτεινετε καποιο site που θα ηταν ευκολο να βρω μια μεταχειρισμενη gtx 1080, και γενικα που να μπορω να κανω αυτες τις αγορες; Το παλικαρι απο πανω πχ λινκαρε το foxstore που εγω πρωτη φορα το βλεπω, μεχρι τωρα ολες μου οι αγορες ηταν μεσω skroutz και eshop. Αποτι βλεπω η GTX σε retail price βγαινει στα 700-800 ευρω παντως, οποτε οντως μου φαινεται πιο προσιτη η RTX εαν δεν υπαρχει οικονομικοτερη λυση για την 1080. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2020 από Hogsy 1
XristosSp Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Hogsy είπε Εχετε να προτεινετε καποιο site που θα ηταν ευκολο να βρω μια μεταχειρισμενη gtx 1080 Insomnia για την μεταχειρισμένη φυσικά! Τώρα αν θες τις καλύτερες τιμές θα πρέπει να πάρεις κομμάτια από σκρουτζ. Αν τα θες όλα από ένα μαγαζί ή κοιτάς διαθεσιμότητα ή visionstudio, foxstore υπάρχουν και άλλα βέβαια αλλά δεν θα έχεις κάποια διαφορά. e-shop συνήθως είναι πιο ακριβό. Ούτε καν καινούργια 1080, δεν νομίζω να υπάρχει κιόλας και ναι είναι και πιο ακριβή κανονικά και καλύτερη από την 2060. Άμα κοιτάξεις αγγελίες θα βρεις στο insomnia με 250, 300+ το πολύ αν και θα σου πρότεινα να μην βιαστείς και να πας πιο κοντά στα 250 Κάνουν πιο φτηνά τώρα γιατί έχουμε φτάσει στις 3000 series. Οι 2000 έχουν Ray Tracing το μόνο + πάνω από τις GTX αλλά έτσι και αλλιώς η 2060 δεν είναι αρκετά δυνατή για να υποστηρίξει Ray tracing.. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2020 από XristosSp 1
Hogsy Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, XristosSp είπε Insomnia για την μεταχειρισμένη φυσικά! Τώρα αν θες τις καλύτερες τιμές θα πρέπει να πάρεις κομμάτια από σκρουτζ. Αν τα θες όλα από ένα μαγαζί ή κοιτάς διαθεσιμότητα ή visionstudio, foxstore υπάρχουν και άλλα βέβαια αλλά δεν θα έχεις κάποια διαφορά. e-shop συνήθως είναι πιο ακριβό. Οπως το κοβω, η πιο οικονομικη λυση ειναι να τα βρω στο skroutz και να τα παρω ενα-ενα. Θα κανω μια αναρτηση για μεταχειρισμενη GTX 1080 και θα του δωσω λιγο χρονο, ουτως η αλλως δεν βιαζομαι. Αποτι καταλαβα δεν μπηκε καμια δυνατη προσφορα λογω Black Friday σε pc hardware που να με ενδιαφερει. Εαν βρω θα μπορω μετα να βαλω μπρος την υπολοιπη παραγγελια, διαφορετικα θα παω με την προταση του Νικου απο πανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα