Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, stevengreeceGR είπε

Λοιπόν έβγαλα το καλώδιο του τηλεφώνου από το splitter και το συνδεσα απευθείας στο router. Βλέπω λειτουργεί κανονικά θα δω στην πράξη τι θα παιχτεί και ενημερώνω

Το επομενο βημα ειναι να συνδεσεις και το τηλεφωνο αποκλειστικά και μονο επανω στο ρουτερ, στην θεση του phone1 και τελος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Το επομενο βημα ειναι να συνδεσεις και το τηλεφωνο αποκλειστικά και μονο επανω στο ρουτερ, στην θεση του phone1 και τελος.

Μόλις το τεσταρα. Μόλις με παίρνουν στο σταθερό αναβοσβηνει το telephony και ευτυχώς όταν το σηκώνω δεν πέφτει. Ευχαριστώ πολύ όλους για τη βοήθεια. Ελπίζω να μην ξανά πέσει η γραμμή

Επεξ/σία από stevengreeceGR
  • Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, stevengreeceGR είπε

Μόλις το τεσταρα. Μόλις με παίρνουν στο σταθερό αναβοσβηνει το telephony και ευτυχώς όταν το σηκώνω δεν πέφτει. Ευχαριστώ πολύ όλους για τη βοήθεια. Ελπίζω να μην ξανά πέσει η γραμμή

Σουπερ

• Thanks 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, stevengreeceGR είπε

Δυστυχώς πάλι τα ίδια

Μηπως ειναι θεμα ρουτερ;

Το Speedport Entry 2i ειναι άριστο,το Speedport Plus ειναι χαλια.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, NikolasKon14 είπε

Μηπως ειναι θεμα ρουτερ;

Entry 2i εχω

1 λεπτό πριν, stevengreeceGR είπε

Entry 2i εχω

Επειδή το ξανά κοιτάω τα καλώδια τα έχω ως εξής. Το σταθερό απευθείας στο phone 1. Το dsl το έχω στο splitter και δεν το βγαλα. Αλλά μέσω του Σπλιτερ πάει στη θύρα στον τοίχο. Μήπως να το βάλω απευθείας?

Δημοσ.
14 minutes ago, stevengreeceGR said:

Entry 2i εχω

Επειδή το ξανά κοιτάω τα καλώδια τα έχω ως εξής. Το σταθερό απευθείας στο phone 1. Το dsl το έχω στο splitter και δεν το βγαλα. Αλλά μέσω του Σπλιτερ πάει στη θύρα στον τοίχο. Μήπως να το βάλω απευθείας?

Ρίξε μία ματιά στο manual > https://help.cosmote.gr/system/templates/selfservice/gnosisgr/Files2/SPEEDPORT_ENTRY_2i_ΟΔΗΓΙΕΣ_ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ_GR.pdf

600740719_Screenshotfrom2020-11-3009-44-56.png.d5409674fb1d8e7cca22da5f9a4e4975.png

1365568868_Screenshotfrom2020-11-3009-45-14.png.3ee3361ef68498f3375e792acd510e51.png

1340881089_Screenshotfrom2020-11-3009-45-31.png.c2ff4d199fc64eec023250df7fc7ffaf.png

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, stevengreeceGR είπε

Entry 2i εχω

Απευθειας δεν χρειάζεται splitter.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, NikolasKon14 είπε

Μηπως ειναι θεμα ρουτερ;

μια χαρα ειναι το plus φιλε, ποτε δεν ειχα πρόβλημα 

Δημοσ.

Από την στιγμή που έχεις το τηλέφωνο κατ' ευθείας στο phone1 του router όπως σου γράφει και ο kallonos παραπάνω δεν χρειάζεσαι splitter. Συνέδεσε το router κατ' ευθείας στην πρίζα χωρίς να χρησιμοποιήσεις splitter.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...