Προς το περιεχόμενο

70mai car jump starter 35.17 ευρώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, MrPanozzz είπε

το ρώτησα γιατί τις προάλλες που έμεινα και προσπάθησα να το βάλω με το https://www.e-shop.gr/monada-paroxis-energeias-jump-start-forever-js-100-12000-mah-usb-powerbank-21a-p-TLS.140615 που έχει πατέρας μου δεν τα κατάφερα, ενώ με καλώδια από το αμάξι του τελικά την βάλαμε μπροστά. Ο πατέρας μου το δικό του το έχει βάλει μπροστά με αυτό βέβαια (είναι 1800 βενζίνη).

Το δικό μου είναι 1600 diesel με start-stop. Σκέφτηκα μήπως δεν το βάζει μπροστά επειδή η παραπάνω μπαταρία λέει ότι δίνει έως 760Α, ενώ το starter του θέματος λέει στιγμιαίο 600Α.

Κάτάλαβα αυτό του πατέρα σου απο οτι βλεπω είναι στα 400Α η μπαταρία σου είναι στα 760Α (agm) λόγω του start-stop θεωρώ.Εγω πιστεύω δεν θα έχεις θέμα αλλά μην σε πάρω στο λαιμό μου.

Αν θές να είσαι σίγουρος και το μεγάλο μοντέλο βγαίνει σε καλή τιμή

https://www.aliexpress.com/item/4000747996208.html

70mai big.PNG

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά, το συγκεκριμένο το έχω κάνα 7μηνο, το φόρτισα μια φορά στην αρχή κι από τότε έχω βάλει 5 διαφορετικά αυτοκίνητα μπροστά, μεταξύ τους κι ένα φορτηγάκι. Δεν το έχω ξαναφορτίσει ακόμη, η μπαταρία δείχνει σχεδόν γεμάτη. 

Το εργαλείο είναι κορυφαίο, πάρτε το άφοβα, ακόμη και χωρίς το κουπόνι, η τιμή είναι ήδη χαμηλή. Έκανε ένα 60αρι.

Επεξ/σία από waxlrose06
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 25/11/2020 στις 5:58 ΜΜ, thanasisxask είπε

Μετα από κάνα τρίμηνο αχρησιμοποίητο στο πορτ παγκαζ άμα σου κάνει εκκίνηση θα σε παραδεχτώ. 

Μια χαρα δουλευουν τα καλα επωνυμα σταρτερς ακομη και μετα απο εναν χρονο στο ραφι, δοκιμασμενο πολλακις.

Στις 25/11/2020 στις 6:25 ΜΜ, MrPanozzz είπε

το ρώτησα γιατί τις προάλλες που έμεινα και προσπάθησα να το βάλω με το https://www.e-shop.gr/monada-paroxis-energeias-jump-start-forever-js-100-12000-mah-usb-powerbank-21a-p-TLS.140615 που έχει πατέρας μου δεν τα κατάφερα, ενώ με καλώδια από το αμάξι του τελικά την βάλαμε μπροστά. Ο πατέρας μου το δικό του το έχει βάλει μπροστά με αυτό βέβαια (είναι 1800 βενζίνη).

Πολλα μικρα που πουλανε, κανουν μονο για μηχανακι. Μιλαμε για επωνυμα μικρα.
Χρειαζεσαι μεγαλυτερο επωνυμο και καθαρισες.
(Στα noname και τα μεγαλα ειναι συνηθως αχρηστα, λενε πχ 60,000mah και ενας Θεος ξερει ποσο κρατανε οι μπαταριες τους, ειτε οταν χρειαστει, ειτε μετα απο χρονια).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από banggood είχα αγοράσει ένα ακόμα "υψηλότερων" και καλά προδιαγραφών γύρω στα 75 ευρώ. Πραγματικά για ένα χρόνο δούλευε μια χαρά. Μετά η μπαταρία του κατάντησε (και σχεδόν απότομα) σκουπίδι.

Μεταξύ των 2 που έχει το θέμα, βλέπω ότι το 70mai έχει και έξοδο 12v που το θεωρώ βασικό πλεονέκτημα, καθώς καθαρίζεις όπου χρειαστεί τροφοδοσία 12v (ψυγιάκια, ηλεκτρικές τρόμπες κλπ) σε εξωτερικό χώρο

Επεξ/σία από Seaman72
Τελικά μόνο το 70mai Jump Starter Max 18000mah έχει έξοδο 12v/10A
Δημοσ.
Στις 25/11/2020 στις 6:25 ΜΜ, MrPanozzz είπε

Το δικό μου είναι 1600 diesel με start-stop. Σκέφτηκα μήπως δεν το βάζει μπροστά επειδή η παραπάνω μπαταρία λέει ότι δίνει έως 760Α, ενώ το starter του θέματος λέει στιγμιαίο 600Α.

Εισαι start stop εχει αλλο crank amp η μπαταρια σου. Δεν θα μπορεσου να την σηκωσουν μικρα jump starters. Τα start stop εχουν δυνατες μπαταριες σε ρευμα κρυας εκκινησης.

Επισης σε αυτοκινητα με start stop και υβριδικα δεν θα "επαιζα" να βαλω μπροστα μπαταρια με εκκινητες ή αλλου αυτοκινητου.

Θυμαμαι παλαιοτερα σε ενα υβριδικο Auris το εγχειριδιο του αυτοκινητου ελεγε να αποφευγεται η χρηση εκκινητων και εκκινηση με μπαταρια αλλου αυτοκινητου γιατι μπορει να δημιουργηθει ζημια στη μπαταρια (12v) ή στο υπολοιπο κυκλωμα ή στα ηλεκτρονικα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...