Προς το περιεχόμενο

70mai car jump starter 35.17 ευρώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο εκκινητής της 70mai σε πολύ καλή τιμή απο βέλγιο,Τον έχω εδω και 8 μήνες και με έχει σώσει δυο φορές 

Το κουπόνι μπαίνει αυτόματα απο το μαγαζί της 70mai αν δεν μπεί απλα μπέιτε στο μαγαζί και παρτε το. 

https://www.aliexpress.com/item/33057457396.html?spm=a2g0o.placeorder.0.0.2aee321eMxaT7c&mp=1

70mai.PNG

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, panosdOUG είπε

Στο σελιδα τους πατέστε εκεί που γράφει 10us for orders over 10.01us 

70mai.PNG

Already done, αλλά δεν το δινει στο checkout.

Επιπροσθεστα, αν πατησεις εκει που λεει "SEE SELECTED ITEMS", δεν εμφανίζει το συγκεκριμένο προϊόν, σε κανένα από τα 2 κουπόνια.

70mai1.jpg

70mai2.jpg

70mai3.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Xorxhs! είπε

τι ακριβώς κανει αυτό? 

εκκινητης
σε περιπτώση που σε αφήσει το αυτοκίνητο απο μπαταρία το συνδέεις πάνω στους πόλους βαράς μιζα παίρνει μπροστά το εργαλείο σου,βγάζεις το σκατάκι απο τους πόλους το πετάς στο πορτ μπαγαζ και είσαι ready 2 go :P

Επεξ/σία από NOODLE
  • Like 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, NOODLE είπε

εκκινητης
σε περιπτώση που σε αφήσει το αυτοκίνητο απο μπαταριά το συνδέεις πάνω στους πόλους βαρας μιζα παίρνει μπροστά το εργαλείο σου,βγάζει το σκατάκι απο τους πόλους το πετάς στο πορτ μπαγαζ και είσαι ready 2 go :P

Μετα από κάνα τρίμηνο αχρησιμοποίητο στο πορτ παγκαζ άμα σου κάνει εκκίνηση θα σε παραδεχτώ. 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, thanasisxask είπε

Μετα από κάνα τρίμηνο αχρησιμοποίητο στο πορτ παγκαζ άμα σου κάνει εκκίνηση θα σε παραδεχτώ. 

δεν θέλω να επηρεάσω αλλα εγώ είχα να το φορτίσω απο ιούνιο και πριν μια βδομάδα που το χρειάστηκα επειδή το αυτοκίνητο δεν κουνίεται έκανε την δουλειά του οπως υπόσχεται.

13 λεπτά πριν, MrPanozzz είπε

ξέρει κανείς αν εκκινεί την παρακάτω μπαταρία;

https://www.skroutz.gr/s/10901450/Varta-Silver-Dynamic-E39-12V-70AH-760A.html

εχω corsa d 1.3 diesel με μπαταρία varta 63ah οπότε μάλλον δεν θα έχεις θέμα, Στο μάνιουλ λέει πως εκκινεί μέχρι 2000κυβικά diesel ή 4000 βενζίνη 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, panosdOUG είπε

εχω corsa d 1.3 diesel με μπαταρία varta 63ah οπότε μάλλον δεν θα έχεις θέμα, Στο μάνιουλ λέει πως εκκινεί μέχρι 2000κυβικά diesel ή 4000 βενζίνη 

το ρώτησα γιατί τις προάλλες που έμεινα και προσπάθησα να το βάλω με το https://www.e-shop.gr/monada-paroxis-energeias-jump-start-forever-js-100-12000-mah-usb-powerbank-21a-p-TLS.140615 που έχει πατέρας μου δεν τα κατάφερα, ενώ με καλώδια από το αμάξι του τελικά την βάλαμε μπροστά. Ο πατέρας μου το δικό του το έχει βάλει μπροστά με αυτό βέβαια (είναι 1800 βενζίνη).

Το δικό μου είναι 1600 diesel με start-stop. Σκέφτηκα μήπως δεν το βάζει μπροστά επειδή η παραπάνω μπαταρία λέει ότι δίνει έως 760Α, ενώ το starter του θέματος λέει στιγμιαίο 600Α.

Δημοσ.
40 minutes ago, thanasisxask said:

Δεν ξερω αν ειναι ολα έτσι, αλλά πχ το lidl φέρνει κατα καιρους ενα που έχει αποδειχτεί καλό (απο reviews δεν το εχω), το οποίο εχει LiFePo4 battery που εχει long term stability και ενδείκνυται για τέτοιες backup καταστάσεις. Λογικα αυτου του ειδους jump starters τετοιες θα εχουν, συνήθως ειναι και πιο οικονομικες απο τις Li-ion/Li-po και δεν αποφορτιζονται το ίδιο ευκολα. Ωστόσο αυτό που αναφέρεται σε προηγουμενο σχόλιο για αυτοκίνητα και με start/stop θελει προσοχή γιατί όντως πολλές φορές ζητάνε σημαντικα περισσότερο ρεύμα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...