Lews Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα σας,έχω έναν υπολογιστή από το 2013 θα ήθελα να κάνω κάποια αναβάθμιση ώστε να του δώσω παράταση ζωής,δεν έχω κάποιο θέμα προς το παρών απλά θα ήθελα να κάνω κάτι γιατί βλέπω πως βγαίνουν καλυτερα πράγματα και θα μείνω πίσω αν δεν έχω ήδη μείνει,επεξεργαστής 4770κ oc στα 4000. ,32 GB ram ddr3,μητρικη.asus z87 pro 1150 ,κάρτα γραφικών 780 ti oc evga kingpin edition,σκληρό έχω έναν ssd,σκέφτομαι να πάρω Μια κάρτα γραφικών και έναν ακόμα δίσκο ssd,θα μπορούσα να κάνω κάτι άλλο?Επίσης φοβάμαι για bottleneck με την κάρτα γραφικών,Ευχαριστώ πολύ!!
Τέρης Α. Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 30 λεπτά πριν, Lews είπε α ήθελα να κάνω κάποια αναβάθμιση ώστε να του δώσω παράταση ζωής, Τι χρήση κάνετε; Μία RTX 2060 θα μπορούσατε να βάλετε.
Lews Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Ταινιες,κάνα πρόγραμμα επεξεργασία εικόνας,και gaming,απλά λόγω δουλειάς και οικογένειας παίζω πιο απλά games και όχι αυτά που έπαιζα πριν χρόνια,αν και θα ηθελα και για κανένα νεο παιχνιδάκι,σκοπός μου είναι σε κάνα χρόνο να αγοράσω και ένα δεύτερο καλο pc ώστε να παίζω η να παίζουν τα ανηψακια μου μεταξύ τους όταν έρχονται στο σπίτι,αλλα να μπορεί να παίξει games ,και να μην μου είναι άχρηστος σε αυτό το κομμάτι όταν αποκτήσω και δεύτερο pc
Τέρης Α. Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, Lews είπε μην μου είναι άχρηστος Άχρηστο αυτό το θηρίο; Με την κάρτα που πρότεινα πάνω σηκώνει άνετα Pubg και F1 2020 που πολλοί αναγκάζονται να πάνε σε νέο σύστημα! 1
Lews Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 20 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Άχρηστο αυτό το θηρίο; Με την κάρτα που πρότεινα πάνω σηκώνει άνετα Pubg και F1 2020 που πολλοί αναγκάζονται να πάνε σε νέο σύστημα! Αν περιμένω την 3060 να βγει θα είμαι αρκετά καλύτερα για το μέλλον??Η θα έχω τεράστιο bottleneck?ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα