Σαϊνόμπι Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια, Εχω μια Gruppe CM 4677 Italiana και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Μιας και πινουμε ομως 5-6 καφεδες τη μερα στο σπιτι, θελω να παω σε κατι πιο high-end. (θα προτιμουσα για αλεσμενο καφε, χωρις grinder) Τι εχετε να προτεινετε στο budget των 200 ευρω; Εχω δει την εξης και εχω ακουσει πολυ καλα λογια για τις Breville: https://www.amazon.fr/Cafetière-Breville-automatique-italienne-VCF125X/dp/B07VPHD8L8 Με τα μεταφορικα βγαινει στα ~200 ευρω. Ευχαριστω εκ των προτερων! Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2020 από Σαϊνόμπι
TechnoState Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Τι παραπάνω έχει/κάνει ή breville σε σχέση με την gruppe που ήδη έχεις? (φαντάζομαι, έχεις ήδη καλής ποιότητας παρελκόμενα, σε σχέση με αυτά που έχει στο πακέτο η breville) Στο όριο (κ κάτω απο 200€) των χρημάτων που αναφέρεις, έχεις κοιτάξει κάποια Gaggia? Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2020 από TechnoState
Noname96 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 μέχρι 200€ και αλεσμένο πάλι νερό θα ειναι ο καφες. Μετα απο 7-10 μερες ο αλεσμενος χανει το αρωμα του. Οποτε ή πας με 200€ σύνολο σε delongi dedica και Delonghi KG79 μυλο ή σεαυτοματη Delonghi Magnifica στα 300€. Αν και πιστεύω η ποιότητα στο αποτέλεσμα σχετικά με αυτη που έχεις τώρα θα ειναι μικρή στους freddo. Για να ανέβεις σε κατι πιο κοντα σε επαγγελματικο επιπεδο κατα τη γνωμη μου πρεπει να δωσεις πανω απο 500.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα