Avatar21 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Καλησπερα στην ομαδα, θα ηθελα να μου πειτε αν γινεται που μπορω να βρω κιτακι ambilight για smrt tv 60" + κατα προτίμηση απο ελλαδα αν γινεται διοτι απο εξω αργουνε παρα πολυ πλεον. Αν δεν υπαρχει τιποτα εδω τοτε αναγκαστικά θα κοιτάξω και για εξωτερικο. Ευχαριστω εκ των προτέρων!
Vagosman Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Τι κιτ ψάχνεις με usb; Αυτα που εχεις δουλέψει πως ειναι;
Avatar21 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 29 λεπτά πριν, Vagosman είπε Τι κιτ ψάχνεις με usb; Αυτα που εχεις δουλέψει πως ειναι; Καλημερα φιλε μου, ψαχνω οτιδηποτ δεν με απασχολεί η συνδεσμολογία. Επισης δεν εχω δουλεψει κανενα κιτ τωρα ψαχνω να παρω γιατι μου εδωσε ενα φιλαρακι την ιδεα δεν ηξερα τι ηταν μεχρι να μου πει δεν ειχα ασχοληθεί ποτε
logvphys Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Εχει ενας γειτονας απεναντι...... βασικα το βρισκω εντελως τσιρκο το ολο θεμα.
Avatar21 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 22 ώρες πριν, logvphys είπε Εχει ενας γειτονας απεναντι...... βασικα το βρισκω εντελως τσιρκο το ολο θεμα. Δεν νομιζω ναναι τσίρκο παντως. Αναλογα τι αρεσει στον καθένα. Δεν τα εχεις μόνιμα στο on σε καμια ταινια μονο η μουσικη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα