Προς το περιεχόμενο

Castlevania SOTN 0.50 και verry Little Nightmares 1.99 για androind

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΠΑ-GNI-ΚΟΣ!

Άχαστο το SOTN, καταπληκτικό port. Δεν είχα ποτέ PS οπότε ήταν ένας από τους τίτλους που δεν είχα την τύχη να παίξω. Υποστηρίζει και BT controller

Επεξ/σία από UNPAIKTABLE
Δημοσ.

Btw αν βάλετε νόμισμα αναπτυσσόμενων χωρών συνήθως οι τιμές που βγαίνουν σε τέτοιες προσφορές είναι πολύ πιο χαμηλές. 

Προσωπικά λόγω υπερβολικής υποτίμησης που είχε, χρησιμοποιώ Τούρκικες λίρες.

Αν ψάξετε ίσως βρείτε και ακόμα πιο προνομιακά νομίσματα. Απλά προσοχή γιατί νομίζω ότι κάθε 6 μήνες μπορούμε στο ίδιο gmail να αλλάξουμε την χώρα πληρωμής. 

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Billator είπε

Btw αν βάλετε νόμισμα αναπτυσσόμενων χωρών συνήθως οι τιμές που βγαίνουν σε τέτοιες προσφορές είναι πολύ πιο χαμηλές. 

Προσωπικά λόγω υπερβολικής υποτίμησης που είχε, χρησιμοποιώ Τούρκικες λίρες.

Αν ψάξετε ίσως βρείτε και ακόμα πιο προνομιακά νομίσματα. Απλά προσοχή γιατί νομίζω ότι κάθε 6 μήνες μπορούμε στο ίδιο gmail να αλλάξουμε την χώρα πληρωμής. 

BTW είναι παράνομο αυτό που λες φίλε. Αν το παράνομο ακούγεται too much, ας πούμε ενάντια στους όρους χρήσης. 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Jake07 είπε

BTW είναι παράνομο αυτό που λες φίλε. Αν το παράνομο ακούγεται too much, ας πούμε ενάντια στους όρους χρήσης. 

Παράνομο δεν είναι εκτός και η Google είναι το κράτος και δεν το ξέρω.
Ενάντια στους όρους χρήσης είναι και θα φας μπαν μόνο αν το κάνεις Abuse.
(και λέγοντας abuse εννοούμε ingame purchange χιλιάδων ευρώ να τα αγοράζεις φθηνά και να τα πουλάς σε άλλους πιο φθηνά σε σχέση με αυτό που μπορούν να αγοράσουν οι ίδιοι και όχι το να πάρεις το Castlevania  αντί για 50 λεπτά 5 λεπτά).

Προσωπικά δεν ξέρω κανέναν που να του έχουν κλείσει τον λογαριασμό για αυτόν τον λόγο.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Billator είπε

Παράνομο δεν είναι εκτός και η Google είναι το κράτος και δεν το ξέρω.
Ενάντια στους όρους χρήσης είναι και θα φας μπαν μόνο αν το κάνεις Abuse.
(και λέγοντας abuse εννοούμε ingame purchange χιλιάδων ευρώ να τα αγοράζεις φθηνά και να τα πουλάς σε άλλους πιο φθηνά σε σχέση με αυτό που μπορούν να αγοράσουν οι ίδιοι και όχι το να πάρεις το Castlevania  αντί για 50 λεπτά 5 λεπτά).

Προσωπικά δεν ξέρω κανέναν που να του έχουν κλείσει τον λογαριασμό για αυτόν τον λόγο.

Όπως και να έχει, δεν προτείνουμε σε ένα φόρουμ να κάνουν κάτι εκτός όρων χρήσης μια υπηρεσίας. 

• Like 2
  • Confused 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...