DimosthenisG Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 57 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε αποσο ξερω και το σωματειο εφοσον εχει εργαζομενους και βγηκε λογω πανδημιας στη σεντρα φανταζομαι οτι αναλογα με τη σχεση εργασιας που εχει με τον αθλητη θα τον προετρεψε για το 60% ωστοσο καλο θα ηταν να σε ενημερωσει Το ενοίκιο το πληρώνει η ομάδα και εγώ έχω συμβόλαιο με την ομάδα. Όχι με τον αθλητή.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, george1807 είπε Εγώ μέχρι τώρα δεν έχω καταλάβει γιατί το μπαλάκι πρέπει να πέφτει στους ιδιοκτήτες. Είναι λες και τιμωρείται η ιδιοκτησία. Γιατί δηλαδή ένας ιδιοκτήτης πρέπει να λάβει 40% λιγότερο εισόδημα επειδή κάποιος άλλος έχει το πρόβλημα. Αποκλείεται ο ίδιος να χρησιμοποιεί το ενοίκιο αυτό για να καλύψει ένα μεγαλύτερο σπίτι για την οικογένεια του; Δεν πέφτει κανένα μπαλακι,αυτή είναι η νομοθεσία,και λογική και δικαια για μένα στην παρούσα φάση,ώστε να βοηθήσει κάποιους. Και εγώ έχω ακίνητα που νοικιάζω και λαμβάνω για κάποια από αυτά το 60%,σε μερικά ούτε καν αυτά,έχω άλλους που χρωστάνε πολλά. 8 λεπτά πριν, DTInfinity είπε Το λογικό θα ήταν με την δήλωση της αναστολής στο εργανη και την τραπεζική κατάθεση του 60% του ενοικίου, να πιστώνεται αμέσως ο τραπεζικός λογαριασμός του ιδιοκτήτη από κράτος με το υπόλοιπο ποσό. Χωρίς επιπλέον ενέργειες, χωρίς επιπλέον δηλώσεις, χωρίς κυνηγητά... Σε ένα ιδανικά πλασμένο κράτος.Στην Ελλάδα είσαι,εδώ η ιδιοκτησία είναι για πολλούς κάτι πολύ κακό και πρεπει να τιμωρείται,αρκεί να μην είναι η δικιά τους,θυμάστε την συντρόφισσα με το ξενοδοχείο. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2020 από jmmys
DTInfinity Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, jmmys είπε Δεν πέφτει κανένα μπαλακι,αυτή είναι η νομοθεσία,και λογική και δικαια για μένα στην παρούσα φάση,ώστε να βοηθήσει κάποιους. Και εγώ έχω ακίνητα που νοικιάζω και λαμβάνω για κάποια από αυτά το 60%,σε μερικά ούτε καν αυτά,έχω άλλους που χρωστάνε πολλά. Σε ένα ιδανικά πλασμένο κράτος.Στην Ελλάδα είσαι,εδώ η ιδιοκτησία είναι για πολλούς κάτι πολύ κακό και τιμωρείται. Ρε συ πλέον όλα είναι ηλεκτρονικά... το πιο εύκολο θα ήταν να μπορουσαν να κάνουν μια τέτοια διασύνδεση!
george1807 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, jmmys είπε Δεν πέφτει κανένα μπαλακι,αυτή είναι η νομοθεσία,και λογική και δικαια για μένα στην παρούσα φάση,ώστε να βοηθήσει κάποιους. Και εγώ έχω ακίνητα που νοικιάζω και λαμβάνω για κάποια από αυτά το 60%,σε μερικά ούτε καν αυτά,έχω άλλους που χρωστάνε πολλά. Σε ένα ιδανικά πλασμένο κράτος.Στην Ελλάδα είσαι,εδώ η ιδιοκτησία είναι για πολλούς κάτι πολύ κακό και τιμωρείται. Σε κανένα δεν πέφτει το μπαλάκι αλλά ο ιδιοκτήτης θα την πληρώσει... Είτε πανελλαδικά κόβονται όλοι οι μισθοί στο 60% είτε σε κανένα. Είτε άμα το κράτος έχει τέτοια πρόνοια βάζει αυτό το 40% ή έστω αναστέλλει πληρωμές ΕΝΦΙΑ για όσο διάστημα υποχρεώνει τον ιδιοκτήτη να εισπράξει λιγότερα. Μάγκας με λεφτά του άλλου είναι η όλη κατάσταση. Και πρόνοια θέλει να πουλήσει η κυβέρνηση αλλά χωρίς να βάλει το χέρι στην τσέπη ή έστω να σταματήσει να εισπράττει.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, DTInfinity είπε Ρε συ πλέον όλα είναι ηλεκτρονικά... το πιο εύκολο θα ήταν να μπορουσαν να κάνουν μια τέτοια διασύνδεση! Πολλά θα μπορούσαν να κάνουν,το θέμα είναι ότι δεν αλλάζει κάτι,υπομονή να τελειώσει σύντομα αυτό,δεν θα κρατήσει πολύ ακόμα.
DimosthenisG Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, george1807 είπε Σε κανένα δεν πέφτει το μπαλάκι αλλά ο ιδιοκτήτης θα την πληρώσει... Είτε πανελλαδικά κόβονται όλοι οι μισθοί στο 60% είτε σε κανένα. Είτε άμα το κράτος έχει τέτοια πρόνοια βάζει αυτό το 40% ή έστω αναστέλλει πληρωμές ΕΝΦΙΑ για όσο διάστημα υποχρεώνει τον ιδιοκτήτη να εισπράξει λιγότερα. Μάγκας με λεφτά του άλλου είναι η όλη κατάσταση. Και πρόνοια θέλει να πουλήσει η κυβέρνηση αλλά χωρίς να βάλει το χέρι στην τσέπη ή έστω να σταματήσει να εισπράττει. Σχετικά με τον ΕΝΦΙΑ, θα δεις ότι όταν φτιάξουν τα πράγματα , θα έχουμε κι άλλη μείωση. Όλο γνωρίζουν ότι οι ιδιοκτήτες πιεστηκαν με την κρίση. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2020 από DimosthenisG
phanispal Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, george1807 είπε Σωστά. Να καλύψει το κράτος το 40% και ο ενοικιαστής να δώσει το 60%. Δηλαδή όλοι οι φόροι όπως ο ΕΝΦΙΑ θα μείνουν στο ίδιο επίπεδο, και αν εσύ έχεις ένα 2ρι προς ενοικίαση και 2 παιδιά και αναγκάζεσαι να νοικιάσεις το σπίτι σου ώστε να μείνεις σε μεγαλύτερο, να πληρώνεις όλη τη ζημιά και να πρέπει ξαφνικα να βρεις ένα 40% έξτρα ώστε να καλύψεις το 3ρι που μένεις. Λογικό ακούγεται; Το τριάρι στο οποίο μένεις το νοικιάζεις ή είναι δικό σου; Αν το νοικιάζεις, μήπως δικαιούσαι μείωση ενοικίου; Αν είναι δικό σου, τι συγκρίνεις τώρα; Τέλος, λιγότερο θα στεναχωρηθώ για τον 60άρη ιδιοκτήτη που έφτιαξε σπίτια την εποχή των παχιών αγελάδων (1981-2008) και περισσότερο για τον σημερινό 30άρη που έτυχε να τον πετύχει η χειρότερη περίοδος μετά την κατοχή και που μεταξύ μας ο 60άρης ιδιοκτήτης ευθύνεται σε ένα βαθμό γι' αυτά που τραβάει. If you know what i mean.. 1 1
george1807 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, phanispal είπε Το τριάρι στο οποίο μένεις το νοικιάζεις ή είναι δικό σου; Αν το νοικιάζεις, μήπως δικαιούσαι μείωση ενοικίου; Αν είναι δικό σου, τι συγκρίνεις τώρα; Τέλος, λιγότερο θα στεναχωρηθώ για τον 60άρη ιδιοκτήτη που έφτιαξε σπίτια την εποχή των παχιών αγελάδων (1981-2008) και περισσότερο για τον σημερινό 30άρη που έτυχε να τον πετύχει η χειρότερη περίοδος μετά την κατοχή και που μεταξύ μας ο 60άρης ιδιοκτήτης ευθύνεται σε ένα βαθμό γι' αυτά που τραβάει. If you know what i mean.. Το νοικιάζω για να μπορέσουν όλοι να χωρέσουν, δυστυχώς 4 άτομα σε ένα διαρι δεν χωράνε και όχι δεν δικαιούμαι μειωση γιατί δεν μπήκα σε αναστολή ευτυχώς ή δυστυχώς και το 40% μειωμενο εισόδημα που θα λάβω δεν λογίζεται κάπως. Προφανώς υπήρξαν ανεπιστρεπτί εποχές παχιων αγελάδων αλλά οι πλέον ευνοημένοι είναι οι συνταξιούχοι 65+ με 2-3 ακίνητα που νοικιάζουν. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2020 από george1807
phanispal Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, george1807 είπε Το νοικιάζω για να μπορέσουν όλοι να χωρέσουν, δυστυχώς 4 άτομα σε ένα διαρι δεν χωράνε και όχι δεν δικαιούμαι μειωση γιατί δεν μπήκα σε αναστολή ευτυχώς ή δυστυχώς και το 40% μειωμενο εισόδημα που θα λάβω δεν λογίζεται κάπως. Άρα έρχεσαι περίπου μία η άλλη με το νοικάρη σου που έχει χάσει μέρος του μισθού του. Αυτό προφανώς ήταν και το σκεπτικό της κυβέρνησης, χωρίς να εξετάζουμε αν είναι έγκυρο ή άκυρο. 6 λεπτά πριν, george1807 είπε Προφανώς υπήρξαν ανεπιστρεπτί εποχές παχιων αγελάδων αλλά οι πλέον ευνοημένοι είναι οι συνταξιούχοι 65+ με 2-3 ακίνητα που νοικιάζουν. Μα σύμφωνα με τη λογική σου, κι αυτοί οι «ευνοημένοι» με τα 2-3 ακίνητα, πολύ πιθανόν τώρα να παίρνουν το 60% για αυτά τα 2-3 ακίνητα, και αν τους ρωτήσεις σίγουρα θα σου πουν ότι τα έχουν 100% ανάγκη για να ζήσουν και θα το παίξουν θιγμένοι, ριγμένοι και (γ)δαρμένοι. Οπότε τι ακριβώς βγαίνει απ' όλο αυτό;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Αυτό που σας ρωτάει κάποιος ένα απλό πράγμα και αρχίζετε τις κοινωνικο-πολιτικές αναλύσεις δεν το βαρεθήκατε ακόμη? 😕 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις