Fotografos Δημοσ. 10 Μαΐου 2004 Δημοσ. 10 Μαΐου 2004 Καλημερα, θα ενδιαφερομουνα να φτιαξω ενα προχειρο site Επειδη ειμαι ασχετος, με ποιο προγραμμα γινεται?Προσπαθησα με το office 2003 αλλα δεν καταφερα τιποτα. Φυσικα δωρεαν,δεν ειμαι διατεθιμενος να πληρωσω για ενα site που θα εχει μερικες προσωπικες φωτογραφιες.Που μπορω να το ανεβασω εφοσον το φτιαξω? Ευχαριστω
rathi-dragon Δημοσ. 10 Μαΐου 2004 Δημοσ. 10 Μαΐου 2004 Katevase macromedia dreamweaver kai paikse..the best...an exeis provlhma pes mou
HaPagan Δημοσ. 10 Μαΐου 2004 Δημοσ. 10 Μαΐου 2004 Όχι ρε συ και dreamweaver θα χαθεί ο άνθρωπος . Αρχάριος είναι . Δοκίμασε το Frontpage , είναι εύκολο . Απλά κοίταξε το με μεγαλύτερη συγκέντρωση και όλα θα πάνε καλά . Δεν είναι τίποτα .
Dionisos Δημοσ. 10 Μαΐου 2004 Δημοσ. 10 Μαΐου 2004 An 8eleis apla na ftia3eis ena web album sou proteinw na deis to JAlbum. Einai dwrean, parametropoieitai poly efkola kai pistevw 8a se kalypsei. An 8eleis dwrean xwro psa3e sto Google gia "free web hosting" Filika Dionisos
Adavis Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Εγω πιστεύω ότι με το Dreamweaver 4.0 δεν θα έχεις πρόβλημα καθώς είναι αρκετά πιο έυχρηστο απο τις νέες εκδόσεις...
Fotografos Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας, θα ξεκινησω με frontpage και αργοτερα, θα χρησιμοποιησω dreamweaver 4.0. Dionisos στο jalbum πως κανω register?
Fotografos Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Ευχαριστω πολυ και παλι Δημιουργησα ενα προχειρο site με frontpage Εκανα και register στο geocities του yahoo Τωρα πως την ανεβαζω?
karib Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Εκανα και register στο geocities του yahoo Τωρα πως την ανεβαζω? Λογικα χρειάζεσαι ένα προγραμμα ftp, οπως το wsftp. Δεν νομιζω το yahoo να εχει αλλο τροπο για να ανεβασεις αρχεια.
Grjava Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Τα geocities δεν υποστηρίζουν ftp προγράμματα.. Το ανέβασμα των σελίδων και όλων των απαραίτητων αρχείων γίνετε με online ftp στις σελίδες της geocities και ποιό συγκεκριμένα πηγαίνεις εδώ: http://geocities.yahoo.com/home/ και επιλέγεις easy upload..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.