FREES76 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2000 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2000 Den ksero an sas esei tuxei alla egw opote einai na akoustoun 2 wav files miazi mou kolanai kai ta duo..gia paradeigma an akouo mp3 kai anoikso ana window i ektelesw ena programma to mp3 kovei gia ligo kai meta ola kala..auto ksekinise apo tote pou evala ta ME ( i karta ixou mou eina Sound Blaster Gold 64) !
imported_Dimitris Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2000 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2000 Εμένα μου έχει τύχει κάτι παράξενο με το media player 7. Εχω τα 98 όχι τα me αλλά από 'τι ξέρω τον χρησιμοποιούνε τα me. Όταν παίζει ένα τραγούδι ο mp7 και θέλω να σταματήσει μερικές φορές δεν πατάω το στοπ αλλά κλείνω το πρόγραμμα. Το τραγούδι συνεχίζει να παίζει κολλημένο στην κάρτα ήχου με κανέναν player να τρέχει
FREES76 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2000 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2000 ekana mia erwtisi me tin proupothesi na paro mia apantisi na me voithisei sto provlima kai oxi gia na mou pei o kathenas oti exei kai autos kapoi allo provlima!! an exei kapoio provlima kai thelei voitheia mporei na kanei post a new topic! den grafoume topics gia na paroume asterakia den einai autos o skopos tou Forum!! den kamia kaki diathesi me ayta pou leo!!
imported_Dimitris Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2000 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2000 Εγώ δεν θέλω να λύσω αυτό το πρόβλημα γιατί δεν χρησιμοποιώ το media player (είναι πολύ <<βαρύ>> αλλά το winamp). Αυτο στο είπα μήπως σε βοηθήσει να εντοπίσεις κάτι στο media player που απ'οτι ξέρω τον χρησιμοποιούν τα me.<BR> Όπως είδες δεν υπάρχουν και πολλά replies που σημαίνει ότι έπρεπε να εκμεταλεύτεις το δικό μου (να βάλεις το μυαλό σου να δουλέψει και να ψάξεις μήπως παίζεται κάτι με τον media player) - παρα να το προγκήξεις.<BR>- Μην νομίζεις ότι το πήρα προσωπικά ή οτιδήποτε άλλο, αλλά κατάλαβα ότι δεν κατάλαβες το ποστ μου.<BR>- αν το προβλημά σου συνεχίζετε δώσε περισσότερες πληροφορίες μήπως σε βοηθήσει κάποιος που έχει και τα me.<BR
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.