ThodorisAthens1991 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους!! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω τηλεόραση. Σε συζήτηση που είχα με ένα φίλο μου πρότεινε κάποιες τηλεορασεις στα 500-600 ευρώ με πολύ καλή εικόνα και καλο ηχο. Μπορώ όμως να βρω αρκετά φθηνότερες με εξαιρετική εικόνα 4Κ,hdr κλπ αλλά όχι τόσο καλό ήχο και σκέφτομαι να διαθέσω τη διαφορά συν κάποια χρήματα ακόμα για να αναβαθμίσω τον ήχο. Δεν ενδιαφέρομαι για ηχομπαρα αλλά για ένα ηχοσύστημα τύπου home cinema 5.1 αλλά δεν έχω ιδεα τι να επιλέξω και που να ψάξω. Το μπάτζετ για αρχή σκέφτομαι να είναι γύρω στα 250-300 και ας είναι ένα αξιοπρεπές 2.1 και το χτίζω σιγά σιγά. Θα μπορούσε κάποιες να με βοηθήσει? Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2020 από ThodorisAthens1991
NikosKallithea Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 30 λεπτά πριν, ThodorisAthens1991 είπε home cinema 5.1 Συμαινει 6 ηχεια, των οποιων το κοστος ειναι αρκετα μεγαλο αν δεν μιλας για πλαστικουρες 1
Alex1971 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, ThodorisAthens1991 είπε Καλησπέρα σε όλους!! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω τηλεόραση. Σε συζήτηση που είχα με ένα φίλο μου πρότεινε κάποιες τηλεορασεις στα 500-600 ευρώ με πολύ καλή εικόνα και καλο ηχο. Μπορώ όμως να βρω αρκετά φθηνότερες με εξαιρετική εικόνα 4Κ,hdr κλπ αλλά όχι τόσο καλό ήχο και σκέφτομαι να διαθέσω τη διαφορά συν κάποια χρήματα ακόμα για να αναβαθμίσω τον ήχο. Δεν ενδιαφέρομαι για ηχομπαρα αλλά για ένα ηχοσύστημα τύπου home cinema 5.1 αλλά δεν έχω ιδεα τι να επιλέξω και που να ψάξω. Το μπάτζετ για αρχή σκέφτομαι να είναι γύρω στα 250-300 και ας είναι ένα αξιοπρεπές 2.1 και το χτίζω σιγά σιγά. Θα μπορούσε κάποιες να με βοηθήσει? Το να χτισεις ηχοσυστημα με εναν decent ενισχυτη που να περνει ολα τα I/O's και να υποστηριζει και ολα τα γνωστα format ηχου, εστω και για βαθος χρονου χτισιμο, δε σε φτανει το μπατζετ που θες να παιξεις. Υπολογισε οτι τα ηχεια εν τελη θα σου κοστισουν μια μικρη περιουσια. Εκτος αν βρεις κατι ετοιμο που δινει και ολα τα γυρω γυρω μαζι, που και παλι φθνο δε θα ειναι. Γενικα ο ηχος για να πεις οτι εχεις πραγματικα καλο ηχο θελει να ριξεις χρημα. Επισης, χωρις να θελω να σε ξενερωσω, οταν λες οτι θελεις μια τηλεοραση με πολυ καλη εικονα κτλ, κτλ, παλι το μπατζετ που διαθετεις δεν συμφωνει με τις απαιτησεις σου. Σε αυτα που δινεις θα βρεις μια τιμια επιλογη, και μεχρι εκει ομως.
alfaeffe Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 2 hours ago, ThodorisAthens1991 said: Το μπάτζετ για αρχή σκέφτομαι να είναι γύρω στα 250-300 Το καθε ηχειο; 1
ThodorisAthens1991 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Κατ'αρχας σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας! Είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι θα το έχετε ψάξει πολύ το θέμα. Για να ξεκαθαρίσω τι εννοώ ξέρω ότι μπάτζετ δεν είναι πολύ μεγάλο! Δεν με ενδιαφέρει να είναι η τέλεια εικόνα και ο τέλειος ήχος. Δεν είμαι γκειμερ ή κάνω καποια εξεζητημένη χρηση.Απλά παρακολουθώ πολύ ταινίες και σειρές! Με ενδιαφέρει να έχω μια ικανοποιητική εικόνα και αν μπορούσα να το συνδυάσω με κάποια αξιοπρεπή ηχεία για να το απολαμβάνω περισσότερο. Δεν ψάχνω για την τέλεια ποιότητα ήχου και ένταση! Το μπάτζετ για τα ηχεία σταδιακά μπορεί να φτάσει πιστεύω μέχρι τα 600-700. Απλά έγραψα εδώ γτ είμαι πραγματικά ασχέτως με το θέμα και θα ήθελα κάποιες συμβουλές.
alexakos89 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, ThodorisAthens1991 είπε Κατ'αρχας σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας! Είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι θα το έχετε ψάξει πολύ το θέμα. Για να ξεκαθαρίσω τι εννοώ ξέρω ότι μπάτζετ δεν είναι πολύ μεγάλο! Δεν με ενδιαφέρει να είναι η τέλεια εικόνα και ο τέλειος ήχος. Δεν είμαι γκειμερ ή κάνω καποια εξεζητημένη χρηση.Απλά παρακολουθώ πολύ ταινίες και σειρές! Με ενδιαφέρει να έχω μια ικανοποιητική εικόνα και αν μπορούσα να το συνδυάσω με κάποια αξιοπρεπή ηχεία για να το απολαμβάνω περισσότερο. Δεν ψάχνω για την τέλεια ποιότητα ήχου και ένταση! Το μπάτζετ για τα ηχεία σταδιακά μπορεί να φτάσει πιστεύω μέχρι τα 600-700. Απλά έγραψα εδώ γτ είμαι πραγματικά ασχέτως με το θέμα και θα ήθελα κάποιες συμβουλές. Αν δεν ψάχνεις τίποτα τέλειο εντέλει , βάζεις μια ηχομπαρα που είναι σαφώς καλύτερη από τα ηχεία της τβ σου, Παίρνεις και μια q60t ειτε 50 ειτε 55 ιντζες μιας και δεν μας εχεις πει τιποτα για τον χωρο και εισαι μια χαρα.
graphist83 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μεχρι 700€ αν εχεις μετριο προς μεγαλο χωρο και μπεις στην διαδικασια να τραβηξεις καλωδια γυρω γυρω υπαρχει σετακι που μπορω να σου προτεινω. Ενισχυτης AV: Denon AVR-X550BT 258€ Ηχεια 5,1 σετ: Taga harmony TAV-506 v.2 Set Black - 5.0 280€ Subwoofer: Yamaha NS-SW100 158€ Σετακι που αποτελειται απο ηχεια Ξύλινης καμπινας με τα εμπρος κυρια να ειναι εξολισμενα με 13 αρες μοναδες. O ενισχυτης ειναι απλη εισαγωγικη σειρα της πολυ καλης denon. Τελος και ενα αυτονομο ενεργο sub της Yamaha που διακρινεται για low budget sub. Τα πισω ηχεια ισως χρειαστει να τα βαλεις σε 2 επιδαπεδιες βασεις που θα χρειαστει να αγορασεις επιπλεων. Εκτος αν υπαρχει επιπλο - βιβλιοθηκη. Κατ εμε καλυετρα βασεις για να το στησεις σωστα. Τα ηχεια εχουν αρκετα καλη αποδοση (βαση τιμης) με 13 αρες μοναδες μην περιμενεις πολυ μπασο αλλα αρκετα βαθυ για το μεγεθος του. Αρκετα δυναμικα και μπολικη μαζα παρα το μεσαιο μέγεθος του midwoofer. Τα ηχεια θα ειναι κομμενα στα 80Hz και θα αναλαβει το sub την δραση για τις χαμηλες. Ο ενισχυτης δεν ειναι κανα τερας ισχυος αλλα κανει την δουλεια του με το παρον σετ. Επιολεων εχει Bluetooth ραδιοφωνο, χρηση με app μεσω κινητου και αυτοματο RTA. Οπως και να εχει αυτο το συστηματακι δεν εχει καμια σχεση με all in one συστηματα, τοσο σε ποιοτητα - ισχύ οσο σε ποιοτητα κατασκευης και επεκτασιμότητα . Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2020 από graphist83 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα