Προς το περιεχόμενο

[Laptop] HP Pavilion Gaming 15-ec1011nv Πλαίσο 899€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν μου έχει έρθει ακόμα, αλλά είναι πιθανό να το έχω αύριο. Αυτά τα λέω από την εμπειρία και την τριβή που έχω με τον χώρο γενικότερα, καθώς απαιτούμε παράλογα πράγματα από τα λάπτοπ σε τιμές μη αντιπροσωπευτικές. Πιστεύω είναι καθαρά λαπτοπ για δουλειά που και θα βγάλει άνετα μεχρι και 10 χρόνια αν του φέρεσαι ανάλογα. Πιστεύω θέλουν ενα ξεσκόνισμα εσωτερικά κάθε δίμηνο και μια αλλαγη παστας καθε εξάμηνο ή χρονο και θα του επιτρέψεις να ζήσει το μέγιστο που μπορούν τα transistor του.(Αναφέρομαι σε αυτό το θέμα γιατι τους περισσότερους που βλέπω στο φορουμ τους τρώει το survivability και οι θερμοκρασίες...λύσεις υπάρχουν για τα πάντα)

• Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

καλημέρα,

σκέφτεται ο αδερφος μου να παρει το αντίστοιχο Lenovo για να χαζευει, να βλεπει καμια ταινια και να κανει και light video editing.. Τον καλύπτει αυτο ή θα κολλαει ;

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Spect~ είπε

καλημέρα,

σκέφτεται ο αδερφος μου να παρει το αντίστοιχο Lenovo για να χαζευει, να βλεπει καμια ταινια και να κανει και light video editing.. Τον καλύπτει αυτο ή θα κολλαει ;

Αυτά τα κάνουμε άνετα με i3 του 2014...

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, numb75 είπε

Αυτά τα κάνουμε άνετα με i3 του 2014...

Ναι για αυτο με Ι7 βαζεις ενα video 1080p 120fps και κολλαει το συμπαν..

• Like 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Spect~ είπε

Ναι για αυτο με Ι7 βαζεις ενα video 1080p 120fps και κολλαει το συμπαν..

Αν ο i7 ειναι του 2010 και ο αδερφος σου στις τσο...online ταινιες που βλεπει παταει ολες τις διαφημισεις και μολυνει το λαπτοπ του με ιους και περιττα add-ons, τοτε φυσικα και θα κολλαει. Καλα σου λεει ο φιλος απο πανω.

Ας αρχισει απο ενα φορματ, πριν σκεφτει την αγορα λαπτοπ με ryzen 7 του 2020 "για να βλεπει ταινιες"...

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, vafkost είπε

Ολα οκ τελικα

Θα μας πεις εντυπωσεις απο games και απο ποιοτητα κατασκευης? Στα υπολοιπα δε νομιζω οτι θα κολλαει πουθενα.

• Moderators
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, sexymwro7 είπε

Αν ο i7 ειναι του 2010 και ο αδερφος σου στις τσο...online ταινιες που βλεπει παταει ολες τις διαφημισεις και μολυνει το λαπτοπ του με ιους και περιττα add-ons, τοτε φυσικα και θα κολλαει. Καλα σου λεει ο φιλος απο πανω.

Ας αρχισει απο ενα φορματ, πριν σκεφτει την αγορα λαπτοπ με ryzen 7 του 2020 "για να βλεπει ταινιες"...

Αν θες ενα βιντεο της GoPro σε καλη ποιότητα να δουμε τι βλεπεις κανένα προβλημα! Αυτα περι τσόντες κλπ ειναι κλασσική απάντηση μέσου ξερόλα ινσομνιακ.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι οντως τρεχει πολυ smooth..απο games μεχρι στιγμης lol εχω παιξει σε high τα γραφικα και το τρεχει χωρις frames drops, αν και βεβαια πολυ ελαφρυ παιχνιδι ειναι η αληθεια...εμενα η ποιοτητα κατασκευης μια χαρα μου φανηκε...πλαστικο μεν αλλα θα ελεγα οτι εχει premium feel...που αυτο νομιζω ειναι υποκειμενικο βεβαια. Η οθονη κομπλε+ αν και νομιζω δεν ειναι τοσο φωτεινη αλλα εμενα δεν με χαλαει. Αν θελεις καποια αλλη πληροφορια πες μου

4 ώρες πριν, stcp είπε

Θα μας πεις εντυπωσεις απο games και απο ποιοτητα κατασκευης? Στα υπολοιπα δε νομιζω οτι θα κολλαει πουθενα.

• Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Spect~ είπε

καλημέρα,

😛 Τσέκαρε:
https://ibb.co/vhbXryV
AIDA-4800-H.jpg

^^ Ποσα θες να μας τρελααανεις βρε AMDDDD!!!!! 😋 🥰

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...