skiathos7 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 θελω ενα ασυρματο κοντρολ για το pc και βρηκα ενα στο κοτσοβολο ασυρματο χωρις ανταπτορα κανει για το pc και πως θα το συνδεσω?δεν μπορω να βρω καποιο μεταχειρισμενο να αγορασω και καινουργιο με ανταπτορα δεν υπαρχει καμια λυση δλδ...
j_karigiannis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Μπορείς να αγοράσεις έναν ξεχωριστό usb ασύρματο αντάπτορα.
Mr^Robot Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Για κάποιο λογο εχουν εξαφανιστεί αυτα τα οποια περιλαμβάνουν και τον ανταπτορα , προσωπικα απο της αρχες του μηνα εχω παραγγείλει ( απο σκρουτζομαγαζο ) ενα το οποιο ηταν κατόπιν παραγγελίας και ακομα , ουτε φωνη ουτε ακρόαση ! Εχεις δυο επιλογές , ειτε αγοράζεις τον ανταπτορα ξεχωριστά ειτε αγοράζεις ένα bluetooth dongle αφού η συγκεκριμένη έκδοση ( για xbox one s ) υποστηρίζει bluetooth συνδεσιμότητα .
skiathos7 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, j_karigiannis είπε Μπορείς να αγοράσεις έναν ξεχωριστό usb ασύρματο αντάπτορα. εχω ενα ασυρματο TP-LINK TL-WN725N v3 κανει? 1 λεπτό πριν, Mr^Robot είπε Για κάποιο λογο εχουν εξαφανιστεί αυτα τα οποια περιλαμβάνουν και τον ανταπτορα , προσωπικα απο της αρχες του μηνα εχω παραγγείλει ( απο σκρουτζομαγαζο ) ενα το οποιο ηταν κατόπιν παραγγελίας και ακομα , ουτε φωνη ουτε ακρόαση ! Εχεις δυο επιλογές , ειτε αγοράζεις τον ανταπτορα ξεχωριστά ειτε αγοράζεις ένα bluetooth dongle αφού η συγκεκριμένη έκδοση ( για xbox one s ) υποστηρίζει bluetooth συνδεσιμότητα . bluetooth η wireless ειναι γιατι στο κοτσοβολο γραφει Microsoft Xbox One Wireless Controller New C White
Mr^Robot Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, skiathos7 είπε εχω ενα ασυρματο TP-LINK TL-WN725N v3 κανει? Αυτο εδω χρειάζεσαι , για official . και λογικα για bluetooth θα κανει και αυτο Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2020 από Mr^Robot
skiathos7 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, Mr^Robot είπε Αυτο εδω χρειάζεσαι . δεν γινεται με αλλο τροπο δλδ μονο με αυτο το στικ γινεται?
Mr^Robot Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, skiathos7 είπε δεν γινεται με αλλο τροπο δλδ μονο με αυτο το στικ γινεται? μπορεις με bluetooth.
skiathos7 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, Mr^Robot είπε μπορεις με bluetooth. οκ Microsoft Xbox One Wireless Controller New C White (kotsovolos.gr) αυτο το χειριστηριο δλδ ειναι και wireless και bluetooth δεν γνωριζω για και εχω μπερδευτει...αν ειναι να παρω και το tp link bluetooth και ξεμπερδεψα...
Pstathece Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, skiathos7 είπε οκ Microsoft Xbox One Wireless Controller New C White (kotsovolos.gr) αυτο το χειριστηριο δλδ ειναι και wireless και bluetooth δεν γνωριζω για και εχω μπερδευτει...αν ειναι να παρω και το tp link bluetooth και ξεμπερδεψα... Αδερφέ. Μην μπερδεύεις τα ραδιοκύματα. Άλλο το tp-link που έχεις, που είναι κεραία για wifi. Και άλλο το dongle που σου λένε τα παιδιά παραπάνω το οποίο είναι Bluetooth και είναι για να συνδεθεί το χειριστήριο με το πισι. Επίσης μια μικρή διευκρίνιση στα λεγόμενά μου και στα λεγόμενά σου. Wireless εννοεί ότι είναι χωρίς καλώδιο κλπ. Δεν εννοεί ότι μπορούν να συνδεθούν οι συσκευές μεταξύ τους με wifi. Εσύ ουσιαστικά χρειάζεσαι ένα Bluetooth dongle όπως σου είπε ο @Mr^Robot παραπάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα