mike1945 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Καλημερα δεν βλεπω στον υπολογιστη μου το εικονιδιο bluetooth και συγκεκριμενα στην διαχειριση συσκευων,με αποτελεσμα να μην μπορω να συνδεσω ενα ποντικι της Razer.Εχω τα WIN 10 home OS Version 10.0.18363.1198 με τα τελευταια updates. Τι κανω? Ευχαριστω.
Τέρης Α. Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Μήπως κάποια άλλη εφαρμογή κάνει αποκλειστική χρήση της συσκευής;
prototypegr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, mike1945 είπε Καλημερα δεν βλεπω στον υπολογιστη μου το εικονιδιο bluetooth και συγκεκριμενα στην διαχειριση συσκευων,με αποτελεσμα να μην μπορω να συνδεσω ενα ποντικι της Razer.Εχω τα WIN 10 home OS Version 10.0.18363.1198 με τα τελευταια updates. Τι κανω? Ευχαριστω. Καλημέρα. Αν μιλάτε για τον υπολογιστή της υπογραφής σας, η μητρική δεν έχει ενσωματωμένο δέκτη BT, οπότε κακώς ψάχνετε. Εάν έχετε τοποθετήσει εξτρά συσκευή BT, τότε, προφανώς, θα πρέπει να εγκαταστήσετε τους drivers της για να εμφανιστεί. Καλό θα ήταν να μας διευκρινίσετε λίγο την κατάσταση, για να μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε.
mike1945 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 22 ώρες πριν, prototypegr είπε Καλημέρα. Αν μιλάτε για τον υπολογιστή της υπογραφής σας, η μητρική δεν έχει ενσωματωμένο δέκτη BT, οπότε κακώς ψάχνετε. Εάν έχετε τοποθετήσει εξτρά συσκευή BT, τότε, προφανώς, θα πρέπει να εγκαταστήσετε τους drivers της για να εμφανιστεί. Καλό θα ήταν να μας διευκρινίσετε λίγο την κατάσταση, για να μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε. Καλημερα Εχω την μητρικη ASUS PRIME X370-PRO οποτε πρεπει να ειναι αυτο που γραφετε,διοτι στις προδιαγραφες δεν βλεπω κατι σχετικο.επιβεβαιωστε μου αυτο που γραφετε παρακαλω, διοτι ειμαι ασχετος απο αυτα.Σας ευχαριστω εκ των προτερων. Υ,Γ. Ενα ποντικι της RAZER ηθελα να εγκαταστησω 23 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Μήπως κάποια άλλη εφαρμογή κάνει αποκλειστική χρήση της συσκευής; Καλημερα Μαλλον πρεπει να ειναι αυτο που αναφερει ο prototypegr ,ευχαριστω.
Τέρης Α. Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Εγώ για να συνδέσω το PS3 χειριστήριο πήρα αυτόν τον αντάπτορα και λειτουργεί κανονικά.
prototypegr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 37 λεπτά πριν, mike1945 είπε Καλημερα Εχω την μητρικη ASUS PRIME X370-PRO οποτε πρεπει να ειναι αυτο που γραφετε,διοτι στις προδιαγραφες δεν βλεπω κατι σχετικο.επιβεβαιωστε μου αυτο που γραφετε παρακαλω, διοτι ειμαι ασχετος απο αυτα.Σας ευχαριστω εκ των προτερων. Υ,Γ. Ενα ποντικι της RAZER ηθελα να εγκαταστησω Καλημερα Μαλλον πρεπει να ειναι αυτο που αναφερει ο prototypegr ,ευχαριστω. Καλημέρα. Τότε, σίγουρα δεν έχει BT η μητρική σας. Εάν το ποντίκι δεν έχει δικό του αντάπτορα για ΒΤ, τότε θα πρέπει να αγοράσετε κάποιον εξτρά, όπως προτείνει και ο @Τέρης Α. 1
micos000 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Τα ποντίκια έχουν συνήθως μαζί και έναν αντάπτορα σε μορφή usb. Λογικά είναι κάτω από το καπάκι της μπαταρίας.
mike1945 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, prototypegr είπε Καλημέρα. Τότε, σίγουρα δεν έχει BT η μητρική σας. Εάν το ποντίκι δεν έχει δικό του αντάπτορα για ΒΤ, τότε θα πρέπει να αγοράσετε κάποιον εξτρά, όπως προτείνει και ο @Τέρης Α. Το ποντικι εχει ανταπτορα usb τον οποιο εχω βαλει σε μια θυρα στον υπολογιστη μου αλλα το συστημα δεν το ενεργοποιει.
prototypegr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 16 λεπτά πριν, mike1945 είπε Το ποντικι εχει ανταπτορα usb τον οποιο εχω βαλει σε μια θυρα στον υπολογιστη μου αλλα το συστημα δεν το ενεργοποιει. Άρα χρειάζεται να εγκαταστήσετε τους drivers. Ακόμα κι αν δεν το βγάζει ως άγνωστη συσκευή, θα πρέπει να εγκατασταθούν οι drivers και θα την βγάλει την συσκευή.
micos000 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 25 λεπτά πριν, mike1945 είπε Το ποντικι εχει ανταπτορα usb τον οποιο εχω βαλει σε μια θυρα στον υπολογιστη μου αλλα το συστημα δεν το ενεργοποιει. Το ποντίκι είναι καινούργιο, το είχες από πρίν ή το πήρες από άλλον; Μπαταρίες έχει καινούργιες; Αν είναι εντάξει θα πρέπει να ανάβει μάλλον ένα πράσινο λαμπάκι κάπου. Αυτό το έκανες..; Είναι για το Razer Atheris αλλά φαντάζομαι θα ισχύει για όλα αυτής της κατηγορίας.
mike1945 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 19 ώρες πριν, micos000 είπε Το ποντίκι είναι καινούργιο, το είχες από πρίν ή το πήρες από άλλον; Μπαταρίες έχει καινούργιες; Αν είναι εντάξει θα πρέπει να ανάβει μάλλον ένα πράσινο λαμπάκι κάπου. Αυτό το έκανες..; Είναι για το Razer Atheris αλλά φαντάζομαι θα ισχύει για όλα αυτής της κατηγορίας. 19 ώρες πριν, micos000 είπε Το ποντίκι είναι καινούργιο, το είχες από πρίν ή το πήρες από άλλον; Μπαταρίες έχει καινούργιες; Αν είναι εντάξει θα πρέπει να ανάβει μάλλον ένα πράσινο λαμπάκι κάπου. Αυτό το έκανες..; Είναι για το Razer Atheris αλλά φαντάζομαι θα ισχύει για όλα αυτής της κατηγορίας. Καινουριο ειναι,αλλα οπως βλεπω η συγκεκριμενη περιγραφη αφορα το usb το οποιο δουλευει μια χαρα.Το προβλημα πιθανον να ειναι οτι η συγκεκριμενη μητρικη Μ/Β δεν υποστηριζει Β/Τ.Παντως το δουλευω μεσω usb οποτε κανενα προβλημα.Σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες σας.Καλο μεσημερι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα