Προς το περιεχόμενο

CHUWI CoreBook Pro 13″ 2K IPS Intel i3-6157U 8GB RAM 256GB NVMe 325.4€ @banggood

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

CHUWI CoreBook Pro 13″ 2K IPS Intel i3-6157U 8GB RAM 256GB NVMe SSD Type-C Backlit Notebook

Windows 10 
 13.0 inch 3:2 ratio 180° IPS Screen with 2160 x 1440 Resolution
Intel Core i3-6157U Duad-Core Four Thread 2.4GHz
Intel HD Graphics 550 GPU up to 1000MHz Frequency
8GB DDR4 RAM 256GB Expandable NVMe SSD
1.0MP Front Camera for Photos and Video Chat

46Wh Battery with Full-Sized Backlit Keyboard

https://www.banggood.com/CHUWI-CoreBook-Pro-13-inch-2K-IPS-Screen-Intel-Core-i3-6157U-8GB-DDR4-RAM-256GB-NVMe-SSD-46Wh-Battery-Full-featured-Type-C-Backlit-Notebook-p-1769898.html?rmmds=category&cur_warehouse=HK

Κωδικός ΕΚΠ.  BGCWCP54  

• Moderators
Δημοσ.

Αυτο δηλαδη για να εχω μια εικονα, ποσο ειχε πριν μπει προσφορα στα 325;

Δεν ξερω πως θα δωσει καποιος τοσα λεφτα για εξοπλισμο νομιζω κοντινης τιμης με εδω, γνωριζοντας οτι δεν θα εχει εγγυηση. Αν δεν κανω λαθος, η μαρκα δεν ειναι 2η-3η ας πουμε; Ειναι ιδιας ποιοτητας κατασκευης, αντοχης κλπ σε σχεση με τα γνωστα και επωνυμα λαπτοπ; Ας γραψει οποιος εχει πιασει στα χερια του κατι σαν αυτο του θεματος για να εχουμε ολοι οι υπολοιποι μια εικονα. 

Ευχαριστουμε.

• Like 2
Δημοσ.

Έχουν περάσει 3 chuwi lapbook pro από τα χέρια μου. Έχω καλό dekstop pc απλώς ήθελα ένα μηχάνημα που να κρατάει πολύ η μπαταρία και να μπορω εύκολα να το μεταφέρω. 

Το 1ο αγοράστηκε από γερμανικό άμαζον. Το είχα 1,5 χρόνο μέχρι που του έριξα νερό στο πληκτρολόγιο και ψώφησε(το πληκτρολόγιο). Στον 1.5 χρόνο είχε σταματήσει να δουλεύει η κάμερα (δεν έκανε πάντα καλή επαφή). Όμως είμουν πολύ ευχαριστημένος διότι η ποιότητα κατασκευής ήταν φοβερή (φουλ μέταλλο μαγνήσιο-αλουμίνιο παντού) και η οθόνη είχε πολύ ωραία χρώματα χωρίς backlight bleeding στις γωνίες. Επίσης με ένα φόρτισμα μπορούσα να δω 6-8 ώρες βίντεο.

Μετά αρχίζουν τα "παρατράγουδα" (όταν αποφάσισα να πάρω ένα δεύτερο ίδιο). Το αγόρασα από ebay από έναν πωλητή στην Ισπανία, έγραφε chuwi official και μάλλον πρέπει να ήταν αλήθεια.Η τιμή ήταν πολύ χαμηλή (265 ευρώ, πιο κάτω και από το bangood) . Μου ήρθε μια χαρά, το ανοίγω, και μόλις βλέπω ότι η οθόνη είχε υπερβολικά πολύ backlight bleeding στις γωνίες αποφάσισα να το στείλω πίσω και να μου δώσει άλλο.

Έρχεται το 3ο, η οθόνη λίγο καλύτερα αλλά και πάλι υπάρχει θέμα. Αποφάσισα να το κρατήσω γιατί ήδη είχα χάσει 1 μήνα στο παρήγγειλε-παρέλαβε-στείλε.

Συμπέρασμα: 1 από τα 3 ήταν τέλειο. Όμως δεν είμαι σίγουρος αν φταίει αυτός από το ebay, ίσως να ήταν χαμηλώτερης ποιότητας οι οθόνες. Επίσης το aftersales support της εταιρίας είναι χάλια. Αν βρείτε από άμαζον αγοράστε άφοβα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα πάρει μία windows 10 ταμπλέτα αυτής της εταιρίας. Δε δούλευαν volume κουμπιά, κόλλαγε, έχανε τον ήχο και σωρεία άλλων θεμάτων. Σταμάτησε να φορτίζει μετά από λίγο καιρό και τα έκλασε τελείως μετά από 2 μήνες. Δεν ήταν καν "φτηνή". Εγγύηση; χαχαχααχα..

Από τότε όταν διαβάζω για προσφορές Chuwi στο ιντερνετ, κάνω alt-f4 στον browser, format στο pc, πλένω τα μάτια μου με 60% οινόπνευμα και πίνω το υπόλοιπο 40% μήπως και κάψω τα εγκεφαλικά κύτταρα που κρατάνε αυτή τη μνήμη.

Εντάξει υπερβάλω λίγο, αλλά ήταν πιο ευχάριστη εμπειρία όταν μου αφαίρεσαν τη χολή από τη συγκεκριμένη ταμπλέτα.

Επεξ/σία από Con_stantine
Δημοσ.

Καλή άποψη από παρόμοια εταιρεία έχω για την teclast με 2 tablet που είχα πάρει πριν 4 χρόνια και δουλεύουν ακόμα άριστα. Για την chuwi δεν διαβάζω πολύ ενθαρρυντικά σχόλια

Δημοσ.

Εγω ειχα 1 10αρι με μαγνητικό πληκτρολόγιο και dual boot. Μόνο η κάμερα είχε θεμα και μου κάνανε refund ενα ποσό. Κατά τα αλλα ηταν υπέροχο. 

Δημοσ.

Μακρυά από chuwi, έχω μια ταμπλέτα με dual  boot που είναι πιο αργή και από το θάνατο .Πηρα και το πληκτρολόγιο (είχα προσδοκίες).

Ούτε για την τουαλέτα δεν κάνει ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα πάρει το καλοκαίρι ένα chuwi herobook (ή κάπως έτσι), 14αρι, με 8 GB ram, και 265 ssd, γύρω στα 210 ευρώ. Προσφορά flash sale από Banggood.

Μια χαρά δουλεύει για τη χαλαρή χρήση που το θέλω.

Βέβαια, εκείνη η τιμή ήταν χωμα

Επεξ/σία από Lunar

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...