Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, greekn1c είπε

Τιμολόγιο κόβεται στα πάντα και όχι μόνο στίς επιλογές που είπε ο αδερφός σου .

Δηλαδή αν σε μια επιχείρηση καεί η κάρτα γραφικών στο PC θα πρέπει να πάρει καινούριο PC επειδή δεν κόβουν τιμολόγιο στην κάρτα γραφικών??

Ανάλογα το είδος της επιχείρησης δλδ αν δικαιολογείται σαν έξοδο η κάρτα γραφικών ,υπάρχουν ενδεχομένως επαγγελματα-επιχειρησεις που δεν δικαιολογείται...

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, GhostDel είπε

περιμέναμε γύρω στα 350 τουλάχιστον

Όταν πέρυσι ήταν και 10 ευρώ φθηνότερη από φέτος πραγματικά... Αλλά που αντί να πέφτουν ανεβαίνουν

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
3 hours ago, ThodorisFel said:

Εγω τσιμπησα την rx 5600 xt στα 280€

3 hours ago, Crus said:

πολυ καλυτερη προσφορα και εξαιρετικη υλοποιηση της Sapphire. 

Αυτη δινει δωρο τα 2 games? Γιατι δεν το γραφει στην σελιδα του προιοντος, μην την αγορασω τσαμπα. (την θελω για το πσ της μικρης, να μου μεινουν εμενα το godfall & shadowlands να βγει ο χειμωνας 😁)

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, BaggsR είπε

Αυτη δινει δωρο τα 2 games? Γιατι δεν το γραφει στην σελιδα του προιοντος, μην την αγορασω τσαμπα. (την θελω για το πσ της μικρης, να μου μεινουν εμενα το godfall & shadowlands να βγει ο χειμωνας 😁)

Περιλαμβάνει ΔΩΡΟ τα παιχνίδια Godfall™ & World of Warcraft®: Shadowlands σε ψηφιακή μορφή.

Δινει φιλε ναι.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, BaggsR είπε

ναι αυτην. απο οτι βλεπω το αναφερει στην σελιδα για τα Games:

"Περιλαμβάνει ΔΩΡΟ τα παιχνίδια Godfall™ & World of Warcraft®: Shadowlands σε ψηφιακή μορφή."

Δημοσ.
1 minute ago, τολης1997 said:

Περιλαμβάνει ΔΩΡΟ τα παιχνίδια Godfall™ & World of Warcraft®: Shadowlands σε ψηφιακή μορφή.

Δινει φιλε ναι.

1 minute ago, Crus said:

ναι αυτην. απο οτι βλεπω το αναφερει στην σελιδα για τα Games:

"Περιλαμβάνει ΔΩΡΟ τα παιχνίδια Godfall™ & World of Warcraft®: Shadowlands σε ψηφιακή μορφή."

E παει, στραβωθηκα, προχθες που τις κοιτουσα δεν το ειδα, ευχαριστω παιδια!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μην φανταστεις οτι ειναι καμια τρομερη προσφορα η τιμη, απλα ειναι η χαμηλοτερη απο το Launch και εν συγκρισει με την 2060 του τοπικ την θεωρω καλυτερη (περιπου 3-5% οn avg περισσοτερα fps και καλυτερη υλοποιηση). Αν βαλεις ομως και τα games στην εξισωση ειναι ακομα καλυτερη προσφορα.

Επεξ/σία από Crus
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ξανά διαθέσιμη, εχει φώτο εξαντλήθηκε αλλά μόλις πήρα 1

https://www.plaisio.gr/gigabyte-vga-geforce-rtx-2060-oc-6gb_3582833?redirect=1

7:46 τέλος πάλι, πρέπει να ήταν μερικά τελευταία τεμάχια που ξαναέβαλαν

Επεξ/σία από _eLpiS_

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...