Προς το περιεχόμενο

IPhone 11 Black Friday τιμή

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο φόρουμ, 

Ημέρα (25/11/2020) δύο μέρες πριν την Black Friday 

Είμαι έτοιμος για αγορά iphone 11, η φθηνότερη τιμή που βρήκα είναι μέσω του καταστήματος από το σκρουτζ στα 520€ χωρίς ΦΠΑ διότι το αγοράζω με τιμολόγιο. Αρχικά το πρώτο πρόβλημα μου είναι με το ποσό καιρό θα κάνει να έρθει. Πούλησα το παλιό μου κινητό και αυτή την στιγμή είμαι με ένα δεύτερο που είχα το οποίο δεν το βλέπω να πηγαίνει για πολύ ακόμα. Τηλεφωνησα στην εταιρία η οποία γράφει 1-5 ημέρες και μου είπαν 1 μήνα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. Στην τελική δεν εκανα την παραγγελία. Τώρα το βρήκα μέσω σκρουτζ(όχι κάποιου καταστήματος κατευθείαν από το σκρουτζ) πάλι στα 520€ και διστάζω να κάνω την παραγγελία διότι σε λίγο είναι Black Friday και υπάρχει περίπτωση να πέσει. Οπότε τι κάνω περιμένω μέχρι Black Friday και βλέπουμε ή το παίρνω σήμερα στα 520€. Υπολογίστε και το ποσό καιρό θα είμαι με το κινητό που είμαι τώρα γιατί όπως προανέφερα παει και δεν πάει 

Δημοσ.

Αν είσαι εγγεγραμμένος στο VIES (έχεις VAT), κάνε business λογαριασμό στο amazon, πέρασε το VAT σου για να γλιτώσεις το ΦΠΑ και αγόρασέ το. Θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο σε περίπτωση στραβής σε σχέση με τα σκρουτζομάγαζα.

https://www.amazon.de/-/en/MHDA3ZD-A-Apple-iPhone-64-GB/dp/B08L6Y5B3J

image.png.3913d19e5d075104b45a27faa30e8f55.png

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ktf είπε

Αν είσαι εγγεγραμμένος στο VIES (έχεις VAT), κάνε business λογαριασμό στο amazon, πέρασε το VAT σου για να γλιτώσεις το ΦΠΑ και αγόρασέ το. Θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο σε περίπτωση στραβής σε σχέση με τα σκρουτζομάγαζα.

https://www.amazon.de/-/en/MHDA3ZD-A-Apple-iPhone-64-GB/dp/B08L6Y5B3J

image.png.3913d19e5d075104b45a27faa30e8f55.png

Ξέρεις ποσο κάνει να έρθει? 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, niktroid είπε

Ξέρεις ποσο κάνει να έρθει? 

Βαριέσαι να κάνεις το κλικ ε?

image.png.31a828d45fe705334452321e84254292.png

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ktf είπε

Βαριέσαι να κάνεις το κλικ ε?

image.png.31a828d45fe705334452321e84254292.png

Σόρυ φίλε δεν έδωσα πολύ σημασία αυτή την στιγμή γιατί κάνω δουλειά, θα το κοίταγα μετά. Ευχαριστώ πάντως 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...