Προς το περιεχόμενο

Gigabyte RTX 2060 OC vs Sapphire Pulse RX 5600 XT BE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, V-a-c είπε

@leros2004

με απασχολεί όμως πολύ το θέμα του revision της gigabyte , έχεις δίκιο και γω πήγαινα για κάτι πιο κάλο άλλα έχω ξεμείνει χωρίς κάρτα και φτιάχνω σιγά σιγά νέο σύστημα , με την κατάσταση που επικρατεί με τις κάρτες αυτήν την περίοδο δεν βλέπω σύντομα φως στο τούνελ

Στα ίδια χρήματα θα σου βγεί αν αντι για 10700 + 2060, πάρεις 10400 + 5700xt. Καλύτερο gaming θα κάνεις 

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

5600 xt (τη κανονικη)

Επισης εχει βγει unlocked bios που φτανεις 2000 core 1800 μνημη και βγαινεις λιγο πανω απο 5700,το εχω περασμενο (αν ασχολεσαι με τετοια πραγματα)

• Like 1
Δημοσ.

Αν απλά παίζεις παιχνίδια, δε βλέπω το λόγο του να δώσεις τόσα χρήματα για τον 10700 με το monitor που έχεις και να καταλήξεις σε entry level κάρτες. Παρε 10400f και ανέβα tier σε κάρτα. 

• Like 2
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά , 

2 ώρες πριν, ougxar είπε

5600 xt (τη κανονικη)

Επισης εχει βγει unlocked bios που φτανεις 2000 core 1800 μνημη και βγαινεις λιγο πανω απο 5700,το εχω περασμενο (αν ασχολεσαι με τετοια πραγματα)

όχι δεν υπάρχει τέτοιο κόλλημα , εύκολα , αν βγει προσφορά .

45 λεπτά πριν, Herald είπε

Αν απλά παίζεις παιχνίδια, δε βλέπω το λόγο του να δώσεις τόσα χρήματα για τον 10700 με το monitor που έχεις και να καταλήξεις σε entry level κάρτες. Παρε 10400f και ανέβα tier σε κάρτα. 

Ναι ευχαριστώ το χω υπόψιν , 

και η οθόνη θα αλλαχτεί κάποια στιγμή .

Για κάρτα , απλά είμαι σε panic buy τώρα , γιατί έρχονται σιγά σιγά κ τα υπόλοιπα parts , μόλις ήρθε η crucial ballistix 3600 , αύριο λογικά περιμένω Z490 κ βλέπω για τα υπόλοιπα .

Το queue δεν βλέπω να έρχεται από evga.eu , διαθεσιμότητες από Ελλάδα σε λογικές τιμές δεν υπάρχουν , γι αυτό έλεγα για κάτι προσωρινό σε mid/low 1440p μέχρι να κατασταλάξει η κατάσταση με 3070 , 3060ti κλπ

Δημοσ.

Η 5600 λόγο ότι είναι ποιο καινούργια δεν είναι από μόνο του ένα πλεονέκτημα? + από ότι είδα δίνει και 2 παιχνίδια δώρο. Και εγώ στο ίδιο ακριβώς δίλημμα είμαι. Απλά πιστεύω ότι μέσα στις μέρες θα υπάρχουν και καλύτερες προσφορές κυρίως από εξωτερικό. Από αυτές τις δύο δηλαδή προτείνουμε 2060? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ioakim100 είπε

Η 5600 λόγο ότι είναι ποιο καινούργια δεν είναι από μόνο του ένα πλεονέκτημα? + από ότι είδα δίνει και 2 παιχνίδια δώρο. Και εγώ στο ίδιο ακριβώς δίλημμα είμαι. Απλά πιστεύω ότι μέσα στις μέρες θα υπάρχουν και καλύτερες προσφορές κυρίως από εξωτερικό. Από αυτές τις δύο δηλαδή προτείνουμε 2060? 

τους ρώτησα πιο revision είναι , όμως δεν έχουν απαντήσει , αν δεν είχα αμφιβολίες για το μοντέλο gigabyte θα πήγαινα για την 2060 ,

παρήγγειλα την 5600xt τελικά , τώρα οκ τα παιχνίδια bonus μια χαρά , ( δεν ήταν κριτήριο επιλογής για μένα ) 

αν βγει κάτι καλύτερο ποιος ξέρει , αλλά τι να βγει και πόσα χρήματα , θα παίξουν 2070 , 3070 μακάρι αλλά δύσκολο .

από την άλλη τα 110 ευρώ παραπάνω για την 5700 xt , μου φαίνονται υπερβολικά

Δημοσ.

Επειδή τις γλυκοκοιτάζω και γω για αλλαγή 1060 6gb οι διαφορές της 5600xt BE με την απλή κατά το site της Sapphire είναι ότι η ΒΕ έχει χαμηλότερα ρολόγια, έχει 2 hdmi plus 2 dp ενώ η απλή έχει 1 hdm plus 3 dp.

Από την BE λείπουν τα εξής: Robust Memory Cooling, Fan Quick Connect, Dual BIOS και Red LED Logo.

Τέλος είναι μικρότερη σε διαστάσεις

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Pulse 5600 ΧΤ ΒΕ είναι απλά ένα κατώτερο μοντέλο από την κανονική Pulse 5600 ΧΤ, καθώς η πρώτη έχει χειρότερο σύστημα ψύξης, χαμηλότερα ρολόγια και είναι χωρίς Dual Bios.

Λόγω τον παραπάνω εγώ την βρίσκω κακή αγορά. Αν ήταν η κανονική έκδοση τότε θα άξιζε!

Επεξ/σία από LaMereda
  • Like 2
Δημοσ.

Οι μονες διαφορες που βρηκα αναμεσα στην κανονικη Pulse και την BE ειναι οτι η δευτερη δεν εχει dual bios( αδιαφορο) και δεν εχει Fan Quick Connect,αν σου χαλασει καποιο ανεμιστηρακι δλδ,μιλας με Sapphire και σου στελνει μονο ανεμιστηρακι χωρις να πρεπει να την στειλεις ολη και να μεινεις χωρις καρτα.Robust memory cooling εχει η BE.Ειναι ομως ελαφρως πιο μικρη σε διαστασεις για μερικα χιλιοστα αλλα απο θεμα ψυξης νομιζω την ιδια ψυκτρα φορανε.Η ΒΕ ερχεται με το καινουργιο bios εγκατεστημενο.Εγω προσωπικα δεν θα την επαιρνα οχι γιατι ειναι κατωτερη απο την κανονικη αλλα διοτι μεχρι πριν 4 μερες εβρισκες την κανονικη Pulse στα ιδια λεφτα και δεν θα κανω το Πλαισιο μαγκα για να ξεστοκαρει.Οποιος μπορει να περιμενει μεχρι την ερχομενη εβδομαδα,πιστευω οτι θα βρισκει παλι την κανονικη με 285€.

• Like 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, LouCi4er είπε

Οι μονες διαφορες που βρηκα αναμεσα στην κανονικη Pulse και την BE ειναι οτι η δευτερη δεν εχει dual bios( αδιαφορο) και δεν εχει Fan Quick Connect,αν σου χαλασει καποιο ανεμιστηρακι δλδ,μιλας με Sapphire και σου στελνει μονο ανεμιστηρακι χωρις να πρεπει να την στειλεις ολη και να μεινεις χωρις καρτα.Robust memory cooling εχει η BE.Ειναι ομως ελαφρως πιο μικρη σε διαστασεις για μερικα χιλιοστα αλλα απο θεμα ψυξης νομιζω την ιδια ψυκτρα φορανε.Η ΒΕ ερχεται με το καινουργιο bios εγκατεστημενο.Εγω προσωπικα δεν θα την επαιρνα οχι γιατι ειναι κατωτερη απο την κανονικη αλλα διοτι μεχρι πριν 4 μερες εβρισκες την κανονικη Pulse στα ιδια λεφτα και δεν θα κανω το Πλαισιο μαγκα για να ξεστοκαρει.Οποιος μπορει να περιμενει μεχρι την ερχομενη εβδομαδα,πιστευω οτι θα βρισκει παλι την κανονικη με 285€.

Εχεις δικιο για την 5600. Ομως η 2060 αξιζει ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, LouCi4er είπε

Εγω προσωπικα δεν θα την επαιρνα οχι γιατι ειναι κατωτερη απο την κανονικη αλλα διοτι μεχρι πριν 4 μερες εβρισκες την κανονικη Pulse στα ιδια λεφτα και δεν θα κανω το Πλαισιο μαγκα για να ξεστοκαρει.Οποιος μπορει να περιμενει μεχρι την ερχομενη εβδομαδα,πιστευω οτι θα βρισκει παλι την κανονικη με 285€.

Παίζει να ισχύει , δεν την θυμάμαι όμως σε αυτά τα χρήματα τώρα τελευταία .

30 λεπτά πριν, ioakim100 είπε

Ίσα βάρκα , ίσα νερά υποθέτω . Συν τα έξτρα dlss κλπ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ioakim100 είπε

Οπως λεει και ο φιλος μια η αλλη ειναι η 5600ΧΤ με την 2060.Εγω τεινω προς την 5600ΧΤ παντως.

52 λεπτά πριν, V-a-c είπε

Παίζει να ισχύει , δεν την θυμάμαι όμως σε αυτά τα χρήματα τώρα τελευταία .

Μεχρι 21/11 ειχε 286 σε 1-2 μαγαζια.Περιμενα Black friday (λες και δεν ηξερα) αλλα μαλλον θα περιμενω λιγο ακομα.290 ειχε η Gaming X που κατα την γνωμη μου ειναι η καλυτερη επιλογη μιας και εχει 3 χρονια εγγυηση απο τον κατασκευαστη αλλα κοντευει 320 απ οτι βλεπω.30€ πανω ρε γμτ σε 10-15 μερες?Ε οχι.

Επεξ/σία από LouCi4er
Δημοσ.

Εννοείς τιμές σκρουτζ ότι έπαιζε σε τέτοια επίπεδα η pulse ?

Πάντως θεωρώ πως όλες οι διαθέσιμες κάρτες 2-3 μέρες αυτό τον καιρό θα πάνε 10+ μέρες για παραλαβή , θέλει μεγάλη προσοχή από που θα αγοράσει κανείς σε ότι δεν είναι άμεσα διαθέσιμο .

Δύσκολα , χαμός, από που θα πάρεις και πότε θα έρθει , που στα ταχυδρομεία , κούριερ , μεταφορικές δεν πέφτει καρφίτσα  ... 

το πολύ πολύ παραγγέλνεις πλαίσιο και ακυρώνεις σε περίπτωση που βρεθεί κάτι καλύτερο τις επόμενες μέρες / cyber monday 

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...