Προς το περιεχόμενο

Gigabyte RTX 2060 OC vs Sapphire Pulse RX 5600 XT BE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρηγγειλα και εγω την 5600xt του πλαισιου αλλα αν παιξει κατι ποιο vfm θα τους την ακυρωσω και θα τους πληρωσω τα μεταφορικα αν εχουν προλαβουν να την στειλουν

• Like 2
  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
19 ώρες πριν, V-a-c είπε

Εννοείς τιμές σκρουτζ ότι έπαιζε σε τέτοια επίπεδα η pulse ?

Πάντως θεωρώ πως όλες οι διαθέσιμες κάρτες 2-3 μέρες αυτό τον καιρό θα πάνε 10+ μέρες για παραλαβή , θέλει μεγάλη προσοχή από που θα αγοράσει κανείς σε ότι δεν είναι άμεσα διαθέσιμο .

Δύσκολα , χαμός, από που θα πάρεις και πότε θα έρθει , που στα ταχυδρομεία , κούριερ , μεταφορικές δεν πέφτει καρφίτσα  ... 

το πολύ πολύ παραγγέλνεις πλαίσιο και ακυρώνεις σε περίπτωση που βρεθεί κάτι καλύτερο τις επόμενες μέρες / cyber monday 

Ναι,τιμες Skroutz εννοω.Ακομα και η Gigabyte ειχε 276 και την βλεπω σημερα 304€,μεγαλη διαφορα.Παρηγγειλα ενα mousepad (οχι το genesis που εχουν παρει ολοι) απο το eshop και πηγα στο point να το παρω εχθες.Σοκ,20 τετραγωνικα μαγαζι και πρεπει να ειχε μεσα τουλαχιστον 2000 δεματα,😄.Πανικος παντου.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, LouCi4er είπε

Ναι,τιμες Skroutz εννοω.Ακομα και η Gigabyte ειχε 276 και την βλεπω σημερα 304€,μεγαλη διαφορα.Παρηγγειλα ενα mousepad (οχι το genesis που εχουν παρει ολοι) απο το eshop και πηγα στο point να το παρω εχθες.Σοκ,20 τετραγωνικα μαγαζι και πρεπει να ειχε μεσα τουλαχιστον 2000 δεματα,😄.Πανικος παντου.

μόνο 2000 ? 🤣 , τα μεγάλα δέματα θα ναι τόσα ,

τα μικρά δέματα θα είναι άλλα 3000 🤪 κ βάλε !!! άσε έχω δει , απ έξω όμως ! από μέσα θα βάλω μέσον για να μπω ...

amd δεν παρακολουθούσα ,

όπως κ η nvidia μια από τα ίδια , δέκα δέκα ανέβαιναν τα ευρώ , μέχρι που δεν υπήρχε διαθεσιμότητα , 1660 super ,1660 ti , 2060 στις υλοποιήσεις από msi κ gigabyte , εκτός από αυτήν την 2060 gigabyte που δεν την είχα στα αγαπημένα λόγω του revision .

Σίγουρα η Gigabyte δεν θα έπαιζε στα 270 ευρώ που ήταν η τιμή Πλαισίου , από 320 plus πιθανόν , οπότε ήταν μια χαρά τιμή .

Επεξ/σία από V-a-c
Δημοσ.

Παιδες ειχα προλαβει και παρηγγειλα τη 2060 και σημερα μου ηρθε μηνυμα οτι η παραγγελια δεν εχει προχωρησει λογο καποιας ελειωης και οτι θα επικοινωνησουν για την εξελιξη. Μπορουν να μου την ακυρωσουν απο τη στιγμη που η παραγγελια εχει γινει κανονικα ?

Δημοσ.

Καλημερα. Εγω παρήγγειλα την 5600xt το θεμα ειναι τωρα οτι εχω την asrock fatality b450 gaming k4 και δεν εχει pci express 4.0 αρα πρεπει να κανω bios update η να παω σε αλλη μητρικη;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ThodorisFel είπε

Καλημερα. Εγω παρήγγειλα την 5600xt το θεμα ειναι τωρα οτι εχω την asrock fatality b450 gaming k4 και δεν εχει pci express 4.0 αρα πρεπει να κανω bios update η να παω σε αλλη μητρικη;

Οχι ρε συ κανονικα θα παιξει κ σε pci express 3.0. Και εγω την msi b450 gaming plus max εχω και παρηγγειλα την 5600χτ του θέματος

• Like 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, masterone είπε

Οχι ρε συ κανονικα θα παιξει κ σε pci express 3.0. Και εγω την msi b450 gaming plus max εχω και παρηγγειλα την 5600χτ του θέματος

Ευχαριστώ πολύ φιλαράκι γιατί μία τρομάρα την έφαγα να είμαι ειλικρινής

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, ioakim100 είπε

Παιδες ειχα προλαβει και παρηγγειλα τη 2060 και σημερα μου ηρθε μηνυμα οτι η παραγγελια δεν εχει προχωρησει λογο καποιας ελειωης και οτι θα επικοινωνησουν για την εξελιξη. Μπορουν να μου την ακυρωσουν απο τη στιγμη που η παραγγελια εχει γινει κανονικα ?

Πιθανώς να είχε εξαντληθεί αλλά δεν είχε προλάβει να ενημερωθεί το site. 270 ευρώ για 2060 λογικό να πέσουν όλοι σαν τα κοράκια πάνω. Και εγώ αγόρασα δύο πράγματα από το πλαίσιο (όχι κάρτα, κάτι άσχετα) σε αρκετά καλές τιμές και μετά από 1 ώρα είχαν εξαντληθεί όλα, ίσα ίσα πρόλαβα..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Nikosgiann είπε

Αξίζει να πας στην 5600xt BE της προσφοράς η πρέπει να δώσεις κανα 20ρικο εξτρα για άλλη υλοποιηση?
Βλέπω έχει και την MSI VGA Radeon RX 5600 XT MECH OC 6 GB    στα 299 
 https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi-pc/kartes-grafikon/msi-vga-radeon-rx-5600-xt-mech-oc-6-gb_3581438

Για AMD θα προτιμούσα Sapphire πάντως, είναι και φθηνότερη οπότε καλύτερα..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, yiannis1991 είπε

Για AMD θα προτιμούσα Sapphire πάντως, είναι και φθηνότερη οπότε καλύτερα..

To λεω γιατι διαβασα οτι η BE έχει πετσοκομενα ρολογια και υποδιαιστερη ψυξη
Ξέρεις να αξιζει καποια αλλη υλοποιηση σε αυτα τα λεφτα? 

Δημοσ.

δε νομίζω να αξίζει το εξτρά 20 αρικο η msi και αν δεν κάνω λάθος πρέπει να έχουν τα ίδια ρολόγια , εκτός αν στην msi ανεβαίνουν πιο πάνω με το bios update

διότι αυτή πρέπει να έρχεται με το vanilla bios

διορθώστε αν κάνω λάθος ,

μην πάρω κανένα στο λαιμό μου 

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Nikosgiann είπε

To λεω γιατι διαβασα οτι η BE έχει πετσοκομενα ρολογια και υποδιαιστερη ψυξη
Ξέρεις να αξιζει καποια αλλη υλοποιηση σε αυτα τα λεφτα? 

Πετσοκομμένα λέγοντας; 50MHz κάτω ας πούμε; Δεν παίζει να δεις διαφορά στα games..

Δημοσ.

Μακρια απο την Mech,αθλια υλοποιηση.304€ εχει η Pulse,γιατι να το ρισκαρεις?317€ εχει η Gaming X της MSI η οποια πιστευω ειναι ακομα πιο καλη επιλογη για καποιον που δεν τον νοιαζουν τα 10-20€ επιπλεον.Αλλιως αν θες οτι πιο φθηνο και οτι πιο καλο η Sapphire ειναι μονοδρομος.Επισης η ΒΕ ειναι μια χαρα επιλογη,δεν εχει ουτε πετσοκομμενη ψυκτρα,ουτε πετσοκομμενα ρολογια ουτε τπτ τετοιο.2 διαφορες εχει με την κανονικη Pulse,τα γραφω στην προηγουμενη σελιδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...