constantinosjj Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) καλησπερα, για να μπορεσεις να ακυρωσεις τη συνδρομη σου, μπαινεις στο λογαριασμο σου(αφου εχεις κανει register) πας στο subscription και εχει επιλογη cancel my sub. Αυτα ολα λιγο πριν συμπληρωθει ο πρωτος χρονος γιατι εχεις "επιλεξει" να χρεωνεσαι αυτοματα ετησιως για τη συνδρομη. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2020 από constantinosjj 1 1
k_kouts Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα! Γνωρίζει κάποιος για πόσο ακόμα θα ισχύει αυτή η προσφορά; Διάβασα πιο πάνω πως υπάρχει ήδη κάποιο καιρό και ιδανικά θα ήθελα να την πάρω σε καμιά βδομάδα, μιας και τώρα περιμένω να χτυπήσω TV. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2020 από k_kouts
teodoulke Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Στην Αμερικη 349$ και στην Ελλαδα 379ε .. Τι αδικια ειναι αυτη?
Vasilikipit Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Βρε παιδιά να ρωτήσω γίνεται μέσω GoPro.com να βάλω τη πιστωτική μου ή θέλει χρεωστική;😕
cris41 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 37 λεπτά πριν, Vasilikipit είπε Βρε παιδιά να ρωτήσω γίνεται μέσω GoPro.com να βάλω τη πιστωτική μου ή θέλει χρεωστική;😕 Καλημέρα εγω την πήρα με πιστωτική Diners και δεν είχα θέμα
Dimoleon Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Μιας που επανήλθε το θέμα, έχει ακυρώσει κανείς τη συνδρομή του? Έχουμε καθόλου εξελίξεις επί του θέματος? Την αγόρασα κι εγώ κάπου Δεκέμβριο και σκέφτομαι μπας και την ακυρώσω..
cubilone Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Στις 9/7/2021 στις 11:40 ΜΜ, Dimoleon είπε Μιας που επανήλθε το θέμα, έχει ακυρώσει κανείς τη συνδρομή του? Έχουμε καθόλου εξελίξεις επί του θέματος? Την αγόρασα κι εγώ κάπου Δεκέμβριο και σκέφτομαι μπας και την ακυρώσω.. Μπορείς να την ακυρώσεις και θα σου μείνει η συνδρομή που πλήρωσες μέχρι το τέλος του έτους, απλώς μετά δεν θα γίνει αυτόματη ανανέωση. Το έκανα κι εγώ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα