Προς το περιεχόμενο

{SSD M2 NVME} Samsung 970 Evo 1TB -115€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, NewGascp είπε

Θα δουλεύει άραγε σε Ps5 ?

Όχι. Είναι αργός για το ps5.

1 ώρα πριν, ALIEN-3- είπε

Τι εννοείς ελάχιστα εξτρα giga . Αν το χρησιμοποιήσει για ps5 θα είναι με μια εξωτερική θήκη σαν εξτρα σκληρό.  Μιας και ο εσωτερικός ειναι κολλημένος στην πλακέτα δεν αλλάζει. 

Στο eshop εχει και εξωτερικό ssd 1Τ samsung σε καλή τιμή 130 ευρώ μου έστειλαν εχθες το βράδυ email 

Το ps5 έχει slot για nvme ώστε να μεγαλώσεις την χωρητικότητά. Ένα καπάκι βγάζεις και θα βρεις τη θέση για τον nvme.

Για την ώρα το έχουν κλειδωμένο μιας και δεν υπάρχουν πολλοί δίσκοι ικανοί να πιάσουν τις ταχύτητες του ps5. Με update θα το ξεκλειδώσουν και θα υπάρχει και λίστα με συμβατούς nvme.

• Like 2
Δημοσ.

Επειδή με ενδιαφέρει και εμένα ο ssd έριξα μια ματιά στο εξωτερικό και μάλλον πρέπει να έχει λίγο θέματα με αυξημένη θερμοκρασία σε laptop. Κάποιος που έχει τον ssd μήπως μπορεί να μας γράψει τι θερμοκρασίες έχει στον υπολογιστή του; 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Ntinaras είπε

εχει ηδη 850GB το PS5, θεωρω ανουσιο να πληρωσεις τοσα λεφτα για ελαχιστα εξτρα GB

επισης αυτος ο SSD ειναι πλεον ξεπερασμενος, ειναι 3 γενιες πισω.

Ελεύθερα 600GB από τα 850GB του PS5 αλλά  το θέμα είναι ότι απλος δεν κάνει για PlayStation αλλά ούτε και σε κουτί NVme για εξωτερικό μπορεί να το χρησιμοποιήσει μιας και δεν υποστηρίζεται ακόμη από την Sony.

Μια χαρά είναι η αγορά του παντωσ και καμία σχέση με το ξεπερασμένο 3ης γενιές πίσω που λες. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, ALIEN-3- είπε

Τι εννοείς ελάχιστα εξτρα giga . Αν το χρησιμοποιήσει για ps5 θα είναι με μια εξωτερική θήκη σαν εξτρα σκληρό.  Μιας και ο εσωτερικός ειναι κολλημένος στην πλακέτα δεν αλλάζει. 

Στο eshop εχει και εξωτερικό ssd 1Τ samsung σε καλή τιμή 130 ευρώ μου έστειλαν εχθες το βράδυ email 

νομιζα οτι ηθελε να κανει αντικατασταση του ηδη υπαρχοντος 800ρη με 1tb. γι αυτο ειπα δεν εχει νοημα. δεν ηξερα οτι παιρνει και δευτερο.

Ο m.2 δε νομιζω οτι εχει νοημα να μπει σε εξωτερικη θηκη. καλυτερα 2.5 sata

Δημοσ.

τον παρηγγειλα την δευτερα οταν ακομα ελεγε κατοπιν παραγγελιας 2-3 μερες....εχει μεινει στην αναμονη και τωρα λεει εξαντλημενο...τι λετε θα παραλαβω?(με αντικαταβολη ειναι...)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, greengroser είπε

ειναι δικια σου επιλογη εαν θα ακυρωσεις η οχι απλα να ξερεις ο Samsung 970 Evo 1TB ειναι η ΑΦΡΟΚΡΕΜΑ  στους Μ2 

για αυτο και ειναι και πιο ακριβος απο ολους τους υπολοιπους ....ξεκαθαρα πρωτος σε ολα τα bench  και χανει μονο απο τα μεγαλυτερα αδερφια του ....

Έλεος, μιλάμε για αρχαίο NVME, εγώ τον έχω και φέτος πήρα καινούργιο. Μήπως τον μπερδεύεις με τον Evo Plus; Πέρα από αυτό ένας S11 Pro σε home workloads είναι πιο γρήγορος και από τον Evo Plus και έχει και δώρο την ψύκτρα.

Επεξ/σία από elpenor
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, elpenor είπε

Έλεος, μιλάμε για αρχαίο δίσκο, εγώ τον έχω και φέτος πήρα καινούργιο. Μήπως τον μπερδεύεις με τον Evo Plus;

Καθε φορα που ενας ssd αποκαλειται "δισκος" ενας 980 pro αυτοαναφλεγεται :P

ο 970 τιμιος, τιμιοτερος ο 970 plus αλλα πλεον για μενα μονο pcie gen 4

εχω κολλησει σε 500GB samsung 960, γιατι δεν εχει βγει ακομα τιποτα της προκοπης σε gen 4...

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ntinaras είπε

Καθε φορα που ενας ssd αποκαλειται "δισκος" ενας 980 pro αυτοαναφλεγεται :P

ο 970 τιμιος, τιμιοτερος ο 970 plus αλλα πλεον για μενα μονο pcie gen 4

εχω κολλησει σε 500GB samsung 960, γιατι δεν εχει βγει ακομα τιποτα της προκοπης σε gen 4...

Σωστός για το "δίσκος" θα το διορθώσω, τώρα όσο αφορά το Gen. 4 εμένα θα με απασχολήσει μόνο αν αναλάβω κανένα project για video/photo edit (αν και ακόμα και εκεί οι διαφορές είναι μικρές). Για την καθημερινή μου χρήση με ενδιαφέρει μόνο το 4K random κλπ στο οποίο οι NVME είναι στα 50-60 MB/s, στο sequential τι 3GB/s τι 7GB/s σε κάθε περίπτωση μερικά ms θα κάνει.

• Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, elpenor είπε

Σωστός για το "δίσκος" θα το διορθώσω, τώρα όσο αφορά το Gen. 4 εμένα θα με απασχολήσει μόνο αν αναλάβω κανένα project για video/photo edit (αν και ακόμα και εκεί οι διαφορές είναι μικρές). Για την καθημερινή μου χρήση με ενδιαφέρει μόνο το 4K random κλπ στο οποίο οι NVME είναι στα 50-60 MB/s, στο sequential τι 3GB/s τι 7GB/s σε κάθε περίπτωση μερικά ms θα κάνει.

Γι αυτο ακριβως δεν εχω παρει ακομα gen4. Γιατι εχουν μονο ουσιαστικη διαφορα στο sequential read/write, κατι που μου ειναι σχεδον αχρηστο.

Εγω θεωρω τα iops πιο σημαντικα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, elpenor είπε

Έλεος, μιλάμε για αρχαίο NVME, εγώ τον έχω και φέτος πήρα καινούργιο. Μήπως τον μπερδεύεις με τον Evo Plus; Πέρα από αυτό ένας S11 Pro σε home workloads είναι πιο γρήγορος και από τον Evo Plus και έχει και δώρο την ψύκτρα.

Εγώ που πήρα για νέο build 2x 970 EVO 1TB + 2x ICY BOX cooler στα 182eu μλκ έκανα; Χμμ

Δημοσ.
2 ώρες πριν, dalan2007 είπε

τον παρηγγειλα την δευτερα οταν ακομα ελεγε κατοπιν παραγγελιας 2-3 μερες....εχει μεινει στην αναμονη και τωρα λεει εξαντλημενο...τι λετε θα παραλαβω?(με αντικαταβολη ειναι...)

Και τον αυγουστο σε crazy sundays τον ειχε, ηταν κολλημενο σε συγκεντρωση προιοντων καμια βδομαδα και μετα τον ειχε εξαντλημενο εριξα ακυρο, ηθελα να ξερα γιατι βγαζει προσφορες αφουν δεν εχουν αποθεματα , τους μενουν κανα 2 τεμαχια και οποιος προλαβε τον κυριο ειδε :P 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, jmirko15 είπε

Εγώ που πήρα για νέο build 2x 970 EVO 1TB + 2x ICY BOX cooler στα 182eu μλκ έκανα; Χμμ

Πρακτικά δεν θα δεις κάποια διαφορά, αν πλήρωσες τον 970 Evo + Cooler 20% φτηνότερα από τον S11 Pro μια χαρά, αν όμως είχε ίδια τιμή (όπως έχουν στο eshop) τότε ο S11 είναι καλύτερη επιλογή.

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, elpenor είπε

Πρακτικά δεν θα δεις κάποια διαφορά, αν πλήρωσες τον 970 Evo + Cooler 20% φτηνότερα από τον S11 Pro μια χαρά, αν όμως είχε ίδια τιμή (όπως έχουν στο eshop) τότε ο S11 είναι καλύτερη επιλογή.

Για S11 θα πήγαινα αλλά σε τέτοια τιμή είπα να τα τσιμπήσω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...