SPANK Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Καλημέρα Είμαι στην φάση που μαζεύω τα δικαιολογητικά ( αφου έχει γίνει μελέτη ) για να τα στείλω , πρόκειται για φυσικό αέριο μενωμένα σε διαμέρισμα (ο 4ος έχει ήδη ). Επειδή θα το βάλω μέσω του Πρόγραμματος Επιδότησης Εγκατάστασης Θέρμανσης ΕΣΠΑ ( https://edaattikis.gr/gr/house/cost-offers/edaa-subsidy2020) σε κάποια φάση λεει οτι χρειάζεται η άδεια μηχανικού για το διαμέρισμα την οποία δυστηχώς δεν έχω και πρέπει να την πάρω απο πολεοδομία ( χρονοβόρο για αυτην την περίοδο ) αλλα βρήκα την άδεια για την πολυκατοικία συνολοικά , οποτε οποιος ξέρει φαντάζομαι χρειάζεται η άδεια μηχανικού για το διαμέρισμα και οχι για την πολυκατοικία σωστά ? Επίσης 2ο μου ειπαν οτι τα τα δηλωμένα τετραγωνικά στο Ε9 και στον λογαριασμό του ρεύματος πρέπει να ειναι τα ίδια , στον Ε9 μου λεει 78,40 τετραγωνικά ενω στον λογαριασμό λεει 77 , μου ειπαν οτι δεν πρέπει να υπάρχει απόκλιση γιατι λογικά δεν θα εγκριθεί η επιδότηση για το έσπα , ισχύει αυτο ακομη για 1 τετραγωνικό ? Για να γίνει δήλωσει τετραγωνικών μου ειπαν στην δεδηε οτι πρέπει να πάτε στον δήμο να κάνετε δήλωση τα σωστά τετραγωνικά ( 1,40 ) και μετα θα μας φέρετε χαρτί για να περάσουμε τα σωστά τετραγωνικά και στον λογαριασμό απλα η λεπτομέρεια ειναι οτι στον λογαριασμό θα βάλουν 78 τετραγωνικά και οχι ,40 , 20 , 10 κτλπ οποτε και πάλι θα φαίνεται διαφορά με το Ε9 το ,40 ..... οποτε τι κάνω ?
vagos789 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Η καλυτερη λυση ειναι να ξεχασεις το ΕΣΠΑ Θα χασεις πολυ χρονο,δεν θα εχεις αεριο φετος Βαλε απο ιδιωτη,διαπραγματευσου θεματα τιμης και αποδειξης
SPANK Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, vagos789 είπε Η καλυτερη λυση ειναι να ξεχασεις το ΕΣΠΑ Θα χασεις πολυ χρονο,δεν θα εχεις αεριο φετος Βαλε απο ιδιωτη,διαπραγματευσου θεματα τιμης και αποδειξης Αν ειναι να το βάλω μονο με το ΕΣΠΑ θα γίνει καθώς ειναι πολύ λίγα τα χρήματα μεσω της επιδότησης ( ανω του 65 % για εμένα ) , το θέμα εινα να μπεί και ας ειναι μετα την άνοιξη δεν με απασχολεί
vagos789 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Μπορεις να εχεις πχ 25% εκπτωση απο ιδιωτη και θα κερδισεις και απο την διαφορα τιμης στο καυσιμο που φετος δεν θα την εχεις αν καθυστερησεις
777andreas777 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, SPANK είπε Αν ειναι να το βάλω μονο με το ΕΣΠΑ θα γίνει καθώς ειναι πολύ λίγα τα χρήματα μεσω της επιδότησης ( ανω του 65 % για εμένα ) , το θέμα εινα να μπεί και ας ειναι μετα την άνοιξη δεν με απασχολεί Μπορείς να αναφέρεις πόσα χρήματα βγαίνει γιατί με ενδιαφέρει και εμένα;
SPANK Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, vagos789 είπε Μπορεις να εχεις πχ 25% εκπτωση απο ιδιωτη και θα κερδισεις και απο την διαφορα τιμης στο καυσιμο που φετος δεν θα την εχεις αν καθυστερησεις Και πάλι η τιμή ειναι πολύ υψηλή μονο με το εσπα μπορώ να το βάλω στην παρούσα φάση , ευχαριστώ πάντως Μόλις τώρα, 777andreas777 είπε Μπορείς να αναφέρεις πόσα χρήματα βγαίνει γιατί με ενδιαφέρει και εμένα; Μου έχουν κάνει 3 προσφορές απο μελέτικη μηχανικού που έρχεται σπίτι και ανάλογα σου βγάζει και την προσφορά , η δικιά μου ξεκινάει απο 4600 εως 4800 χονδρικά στα λέω. Σε εσένα μπορει να ειναι λιγότερο η περισσότερο δεν ειναι standar , πρέπει να κλείσεις ραντεβού να έρθουν να σου κάνουν μελέτη
777andreas777 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Ευχαριστώ... Πάντως για τα τετραγωνικά δεν καταλαβαίνω πως βρίσκουν πρόβλημα. Τα συμβόλαια του σπιτιού ή το σχέδιο δεν γράφει τα ακριβή τετραγωνικά; Το Ε9 είναι επίσημο έγγραφο αναγνωρισμένο, δεν καταλαβαίνω που κολλάει ο ΔΕΔΔΗΕ που έχει βάλει άλλο νούμερο, εκτός και αν έχει να κάνει με ανακαινίσεις μηχανικούς, αλλά και πάλι το κρατικό σύστημα με το οποίο φορολογήσε έχει το σωστό. Τέλος πάντων, Ελλαδιστάν είμαστε... Λογικά όσο και να είναι αν πας στον δήμο και έχεις χαρτί μετά επίσημο, θα πρέπει να βάλουν το ακριβές εφόσον τους το πεις ότι είναι απαραίτητο πιστεύω. Αν πρέπει 78,40 θα γράψουν 78,40.
SPANK Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, 777andreas777 είπε Ευχαριστώ... Πάντως για τα τετραγωνικά δεν καταλαβαίνω πως βρίσκουν πρόβλημα. Τα συμβόλαια του σπιτιού ή το σχέδιο δεν γράφει τα ακριβή τετραγωνικά; Το Ε9 είναι επίσημο έγγραφο αναγνωρισμένο, δεν καταλαβαίνω που κολλάει ο ΔΕΔΔΗΕ που έχει βάλει άλλο νούμερο, εκτός και αν έχει να κάνει με ανακαινίσεις μηχανικούς, αλλά και πάλι το κρατικό σύστημα με το οποίο φορολογήσε έχει το σωστό. Τέλος πάντων, Ελλαδιστάν είμαστε... Λογικά όσο και να είναι αν πας στον δήμο και έχεις χαρτί μετά επίσημο, θα πρέπει να βάλουν το ακριβές εφόσον τους το πεις ότι είναι απαραίτητο πιστεύω. Αν πρέπει 78,40 θα γράψουν 78,40. Στο συμβόλαιο του σπτιού τα τετραγωνικά που ειναι δηλωμένα ειναι τα ίδια με το Ε9 , στον λογαριασμό του ρεύματος ομως ειναι δηλωμένο 1 τετραγωνικό λιγότερα .... τώρα για ποιο λόγο δεν ξέρω αλλα απο οτι μου ειπαν τα τετραγωνικά τα παίρνουν απο τον δήμο οποτε εκει μαλλον ειναι δηλωμένο το 1 τετραγωνικό πιο λίγο οποτε εκει πρέπει να το φτιάξω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα