Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, gozzila100 είπε

οχι οχι ολα καινουρια...

9700Κ στα 280 βγαινει.. 

επισης για ποοα καρτα γραφικων μου ειπες?

Αν δεν έχεις μητρική, δεν θα αγοράσεις Ζ390, δεν θα πάρεις μνήμες;

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Sheogorath είπε

Αν δεν έχεις μητρική, δεν θα αγοράσεις Ζ390, δεν θα πάρεις μνήμες;

δεν εχω τιποτα.. τωρα τα κοιταω.. γιαυτο ρωτησα κιολας και σας εδειξα τι εχω ατο μυαλο μ... 

πες μ λιγο ποια καρτα μου ελεγες πιο πανω και ποτε ειναι να κυκλοφορισει? 

Υ.Γ. ειμαι ανοιχτος σε προτασεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gozzila100 είπε

δεν εχω τιποτα.. τωρα τα κοιταω.. γιαυτο ρωτησα κιολας και σας εδειξα τι εχω ατο μυαλο μ... 

πες μ λιγο ποια καρτα μου ελεγες πιο πανω και ποτε ειναι να κυκλοφορισει? 

Υ.Γ. ειμαι ανοιχτος σε προτασεις

Αν θα πάρεις 9700Κ και Ζ390 και μνήμες, πως αυτά που προτείνω είναι 200-300 ευρώ ακριβότερα;

• Like 1
Δημοσ.

συνυπολογιζω την "καλυτερη" καρτα γραφικων.. μπορω να παω και σε ryzen rx5700 με τον ryzen επεξεργαστη που λες.. αλλα η αληθεια ειναι οτι προσωπικα προτιμαω Intel.. αλλα εφοσον προτεινεις κατι τετοιο θα το κοιταξω φυσικα.. 

για ποια καρτα γραφικω μιλας ομως δε μ λες.. για να την τσεκαρω

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, gozzila100 είπε

συνυπολογιζω την "καλυτερη" καρτα γραφικων.. μπορω να παω και σε ryzen rx5700 με τον ryzen επεξεργαστη που λες.. αλλα η αληθεια ειναι οτι προσωπικα προτιμαω Intel.. αλλα εφοσον προτεινεις κατι τετοιο θα το κοιταξω φυσικα.. 

για ποια καρτα γραφικω μιλας ομως δε μ λες.. για να την τσεκαρω

Δεν έχει βγει ακόμα αντικαταστάτης της 2060, αλλά θα βγει λογικά η 3060ti στα 400 ευρώ (αντί 300κάτι) που θα είναι δυο φορές καλύτερη. Γνώμη μου κρίμα να πας σε 2060 τόσο κοντά στο "τέλός της ζωης της".

• Like 2
Δημοσ.

ωραια... θα κανω μια ερυνα να δω τι παιζει με αυτα που μου προτινεις.. και θα περιμενω και 10 μερουλες να βγει η 3060 να δουμε τιμες κτλ.. 

Αν με βολεψει στην τιμη σιγουρα θα κοιταξω αυτο που λες αφου το προτινεις κιολας... 

Δημοσ.

Πάρε από πλαίσιο 2060 στα 270 να κάνεις τη δουλειά σου μαζί με αυτά που σου είπε ο sheo και μόλις σταθεροποιηθούν οι τιμές στις νέες κάνεις πάλι αλλαγή. Πουλώντας με φρέσκια εγγύηση πες με χρήση τρεις τέσσερις μήνες άντε να χάσεις 40€ στην υπερχειροτερη 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...