narta Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Αυτοι δεν ειχαν φαει hack αλλα το αποκαλυψαν κατι χρονια μετα; Μακρια και αγαπημενοι VPN με τετοια αναξιοπιστια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imvrios Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, narta είπε Αυτοι δεν ειχαν φαει hack αλλα το αποκαλυψαν κατι χρονια μετα; Μακρια και αγαπημενοι VPN με τετοια αναξιοπιστια. Πολύ εύκολα αφορίζεις εσύ. Μακάρι όλα τα VPNs να είχαν το επίπεδο ασφαλείας του NordVPN και να αντιδρούσαν όπως αντέδρασε το NordVPN: https://www.vizaca.com/nordvpn-hack-truths/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsamo2 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Χθες μου έληξε το expressvpn και ψαχνόμουν, οπότε αυτή η προσφορά ήρθε κι έκατσε. Θα δω πως θα πάει το nordvpn, αλλά γενικά δεν είμαι και πολύ ευχαριστημένος από το expressvpn. Αποσυνδέσεις, κόλλαγε η εφαρμογή και μπλόκαρε το Internet κι ήθελε restart το pc, για netflix ο server που είχαν ήταν πιο αργός και από χελώνα κι άλλα πιο μικρά προβλήματα. Οπότε θα το τσιμπήσω και βλέπουμε. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2020 από tsamo2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkmatinee Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Αν έχεις ήδη συνδρομή, λέτε να την επεκτείνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narta Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 59 λεπτά πριν, imvrios είπε Πολύ εύκολα αφορίζεις εσύ. Μακάρι όλα τα VPNs να είχαν το επίπεδο ασφαλείας του NordVPN και να αντιδρούσαν όπως αντέδρασε το NordVPN: https://www.vizaca.com/nordvpn-hack-truths/ Καλο το δελτίο τυπου που παρεθεσες. Το θεμα δεν ειναι το οτι υπηρξε το κενο ασφάλειας, αλλα οτι το εκαναν δημοσια γνωστο, μετα απο την αποκαλυψη του απο thrid party source 1μιση χρονο μετα. NordVPN - Wikipedia 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chisao Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Προσπαθώ να κάνω την αγορά αλλά μου ζητάει διεύθυνση και μόλις την συμπληρώσω μου βάζει "καπέλο" 12.82$ και πάει στα 55 euros. Κάνω κάτι λάθος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imvrios Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, chisao είπε Προσπαθώ να κάνω την αγορά αλλά μου ζητάει διεύθυνση και μόλις την συμπληρώσω μου βάζει "καπέλο" €10.77 και πάει στα 55 euros. Κάνω κάτι λάθος? Πλήρωσε με Paypal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chisao Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ναι το σκέφτηκα αυτό μόνο που το έχω αδειάσει! Θα το λύσω κάπως έτσι το "πρόβλημα". Thanks Edit: Τελικά με paypal μου βγήκε στα 47 euros. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2020 από chisao Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enwsiths Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Ναι βγαινει 47 ευρω. Το τσιμπησα. Thanks guys! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chisao Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, enwsiths είπε Ναι βγαινει 47 ευρω. Το τσιμπησα. Thanks guys! Σου έχει βγάλει αυτό ? Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2020 από chisao Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipN Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, imvrios είπε Πολύ εύκολα αφορίζεις εσύ. Μακάρι όλα τα VPNs να είχαν το επίπεδο ασφαλείας του NordVPN και να αντιδρούσαν όπως αντέδρασε το NordVPN: https://www.vizaca.com/nordvpn-hack-truths/ - Καμία υπηρεσία VPN, δεν παρέχει κανένα επίπεδο ασφαλείας αν χρησιμοποιείται από χρήστη που δεν έχει γνώσεις-σε θέματα ασφαλείας-πάνω από το μέσο όρο. Και σε αυτούς, παρέχει κάποιου είδους "ασφάλεια" που θα μπορούσαν να εξασφαλίσουν με άλλο τρόπο (ή τρόπους). - Το μόνο που παρέχουν μερικές υπηρεσίες VPN, είναι να σου δίνουν τις γνωστές διευκολύνσεις που σχετίζονται με καταναλωτικές συνήθειες, όπως η χρήση του Netflix. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CaptainGR10 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 47 λογω μετατροπης νομισματος υποθετω, ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narta Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, filipN είπε - Καμία υπηρεσία VPN, δεν παρέχει κανένα επίπεδο ασφαλείας αν χρησιμοποιείται από χρήστη που δεν έχει γνώσεις-σε θέματα ασφαλείας-πάνω από το μέσο όρο. Και σε αυτούς, παρέχει κάποιου είδους "ασφάλεια" που θα μπορούσαν να εξασφαλίσουν με άλλο τρόπο (ή τρόπους). - Το μόνο που παρέχουν μερικές υπηρεσίες VPN, είναι να σου δίνουν τις γνωστές διευκολύνσεις που σχετίζονται με καταναλωτικές συνήθειες, όπως η χρήση του Netflix. O μεσος χρηστης δεν ξερει τι ειναι το dns/webrct leak ουτε χρειαζεται να ξερει. Αλλα οποιαδηποτε υπηρεσια "προσφερει ασφαλεια" και αποκαλυπτει στο κοινο θεματα ασφαλειας με υστερηση μηνων εχει θεμα a priori Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chisao Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, CaptainGR10 είπε 47 λογω μετατροπης νομισματος υποθετω, ετσι? Μάλλον, δεν έδωσα πολύ σημασία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korgan Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 11 ώρες πριν, AgiosEfraim είπε Πολυ καλη προσφορα, δεν θα παρω ομως μιας και το NordVpn ειναι σαν το uDemy καθε μερα προσφορα εχουν. Ειχα παρει τα 3 χρονια πανω κατω 80 ευρω αλλα ελληνικο Netflix απο εξωτερικο δεν βλεπεις, σε αντιθεση με το express VPN. Στο site του stacksocial το βαζεις, απο το λινκ του φιλου. Δεν καταλαβαινω το σχολιο σου, το ξερεις οτι εχει servers στην Ελλαδα το nordvpn, σωστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις