Προς το περιεχόμενο

[Monitor 27"] HP 27F Full HD IPS Panel 139€ @ Media Markt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, A10B είπε

Media Markt https://www.mediamarkt.gr/product/laptop-tablet-computing/othones/hp-27f-full-hd-ips-panel-monitor-27/1512791

Τελική τιμή στο skroutz  με μεταφορικά και αντικαταβολή απο 183,61€ https://www.skroutz.gr/s/15360019/HP-27f.html

Μεταφορικά έχουν δωρεάν; 

Δημοσ.

Ναι και τα μεταφορικά και η αντικαταβολή είναι μηδενικά.

• Thanks 1
Δημοσ.

Φαίνεται αρκετά τίμια για την αξία της, το μόνο αρνητικό που μπορώ να δω είναι ότι δεν έχει Vesa Mount και επίσης η βάση δεν είναι και ιδιαίτερα flexible. Κατά τα άλλα δύσκολα βρίσκεις 27' οθόνη σε αυτά τα χρήματα

Δημοσ.

Αν έχει αντίστοιχη επίστρωση/πάνελ με την HP27ES, τα χρώματα είναι πολύ ωραία και ζωντανά, αλλά σε μαύρο (λόγω IPS) δεν. Ποιότητα κατασκευής πολύ καλή. Αξίζει.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, peterinio είπε

Φαίνεται αρκετά τίμια για την αξία της, το μόνο αρνητικό που μπορώ να δω είναι ότι δεν έχει Vesa Mount και επίσης η βάση δεν είναι και ιδιαίτερα flexible. Κατά τα άλλα δύσκολα βρίσκεις 27' οθόνη σε αυτά τα χρήματα

Όχι δε διαθέτει vesa mount  στη συσκευασία και η βάση της είναι σταθερή και στιβαρή. Όμως όσους κάτοχους γνωρίζω,  είναι όλοι απόλυτα ευχαριστημένοι και χαρακτηρίζουν αυτή τη σειρά οθονών κόσμημα.  

Ελπίζω να βοήθησα.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, greengroser είπε

καθολου κακη προσφορα για αυτα που δινει ....ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ 144hz κοντα στο 200αρι 

εαν δεν βγει τιποτα τσιμπαω αυτην 

https://www.skroutz.gr/c/43/othones-upologiston/f/690568_690572/IPS-144-hz-kai-ano.html?order_by=pricevat&order_dir=asc

Έχει ηδη αρκετές.

• Thanks 1
Δημοσ.

Την έχω, τίμια οθόνη

Είναι ιδιαίτερα λεπτή και δείχνει πολύ όμορφη πάνω στο γραφείο

Αν δε σας ενοχλεί το γεγονός 1080p στις 27" και το ότι δεν έχει απόλυτο μαύρο (λόγω ips) αξίζει με τα χίλια

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

εχω 3 μερες που ψαχνω ...τις εχω δει ...αλλα απο ολες αυτες καμια δεν ειναι σε ουσιαστικη προσφορα αμα δεις εξξελιξη τιμης ...αντε κανα ταλιρο η δεκαρικο κατω ...

πχ ας πουμε 3 του μηνα ειχε βγει αυτη αλλα δεν προλαβα ...μακαρι να το ξανακανει ο κοτσος γιατι βλεπω οτι την εχει σε αποθεμα

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, greengroser είπε

καθολου κακη προσφορα για αυτα που δινει ....ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ 144hz κοντα στο 200αρι 

εαν δεν βγει τιποτα τσιμπαω αυτην 

Εχει βγαλει ο κοτσοβολος την aoc στα 199

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, A10B είπε

Όχι δε διαθέτει vesa mount  στη συσκευασία και η βάση της είναι σταθερή και στιβαρή

Εννοώ ότι δεν μπορείς να της βιδώσεις Vesa Mount γιατί δεν έχει τρύπες για τις βίδες, απόσο είδα σε review στο youtube - αυτό καλό είναι να το ξέρει όποιος θέλει να την αγοράσει! Κατα τα άλλα η οθόνη είναι τιμιότητατη σε αυτή τη τιμή, πιστεύω

18 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Ηχεία έχει; 

Όχι! 

Επεξ/σία από peterinio
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, greengroser είπε

εχω 3 μερες που ψαχνω ...τις εχω δει ...αλλα απο ολες αυτες καμια δεν ειναι σε ουσιαστικη προσφορα αμα δεις εξξελιξη τιμης ...αντε κανα ταλιρο η δεκαρικο κατω ...

πχ ας πουμε 3 του μηνα ειχε βγει αυτη αλλα δεν προλαβα ...μακαρι να το ξανακανει ο κοτσος γιατι βλεπω οτι την εχει σε αποθεμα

Σκέψου οτι εγω την πρόλαβα αυτη αλλά ακυρωσα την παραγγελία γιατί φοβήθηκα με όλα αυτά που διάβαζα για dead pixels κτλ. Ελεγα ερχεται black friday ας περιμένω και βλέποντας όλες αυτές τις ''προσφορες' σε 75hz χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...