Προς το περιεχόμενο

[Monitor 24"] HP 24F Full HD IPS Panel 99€ @ Media Markt [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Neo4 είπε

Μία από τα ίδια , μήνυμα για αποστολή χτες χωρίς tracking  και σήμερα μήνυμα με κουπόνι 5€  

Και σε μένα μόλις ήρθε SMS με το κουπόνι των 5€. Να δούμε πότε θα παραλάβουμε....

Δημοσ.

Παρελαβα και εγω σημερα...

Πολυ καλη η οθονη, αν και πρεπει να παιξω λιγο με τις ρυθμισεις γιατι η ...προεπιλογη με τυφλωσε.

Εχει κανεις καμια προταση για ρυθμισεις (φωτεινοτητα, κοντραστ κλπ)?

Δημοσ.
Στις 10/12/2020 στις 8:58 ΜΜ, JSOW είπε

Και σε μένα μόλις ήρθε SMS με το κουπόνι των 5€. Να δούμε πότε θα παραλάβουμε....

το SMS γράφει κωδικό;  εμένα λέει μπλα μπλα και στο τέλος γράφει ένα "ΚΩΔΙ" και τέρμα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Neo4 είπε

Παρέλαβε κανείς άλλος εκτός από τον crom251 ;;

εμένα ηρθε μυνημα ότι απεστάλλει και θα πάρω ενημέρωση από courier, είχα αντικαταβολή και τιμολόγιο, λογικά θα έπαιξε και αυτό ρόλο για την καθυστέρηση

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Neo4 είπε

Παρέλαβε κανείς άλλος εκτός από τον crom251 ;;

Και εμένα μου ήρθανε 2 οθόνες που παρήγγειλα (την παρασκευη του black friday) σε 6 ημερολογιακές μέρες. Δεν τις περίμενα τόσο σύντομα...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dchatz είπε

εμένα ηρθε μυνημα ότι απεστάλλει και θα πάρω ενημέρωση από courier, είχα αντικαταβολή και τιμολόγιο, λογικά θα έπαιξε και αυτό ρόλο για την καθυστέρηση

Εγώ πληρωμένη την έχω και είμαι στην ίδια κατάσταση

Σήμερα μετά από 4 τηλέφωνα κατάφερα να πάρω το tracking

Δημοσ.
Στις 11/12/2020 στις 11:18 ΜΜ, crom251 είπε

Παρελαβα και εγω σημερα...

Πολυ καλη η οθονη, αν και πρεπει να παιξω λιγο με τις ρυθμισεις γιατι η ...προεπιλογη με τυφλωσε.

Εχει κανεις καμια προταση για ρυθμισεις (φωτεινοτητα, κοντραστ κλπ)?

Έχει κάποιες έτοιμες ρυθμίσεις στο menu όπου ενεργοποιείς και το freesynch ανάλογα τη χρήση(διάβασμα, ταινίες, κλπ)

Ας πει κάποιος που έχει εμπειρία από οθόνες τι προτείνει 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...