dchatz Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 εκανα μια παραγγελία με αντικαταβολή αλλά λέει κάτι για ενημερωση πληρωμής σε τράπεζα με email "Θα λάβεις ένα E-mail με την επιβεβαίωση της παραγγελίας και της τραπεζικής μας σύνδεσης.". Δε ξέρω αν δέχονται την αντικαταβολή, αν όχι πάντως εγω σε τραπεζα μπροστά δε τα δίνω και καλή καρδιά 🙂 1
Sheogorath Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 50 λεπτά πριν, drkar είπε Νομίζω την βγάζει διαθέσιμη ακόμα στο ΜΜ Το ειδα από λινκ που έστειλε φίλος. Όταν έγραψα την έβλεπα στα 149 από το λινκ στο πρώτο μήνυμα. Δεν έχω ιδέα τι έγινε.
Boubis1411 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 24 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Το ειδα από λινκ που έστειλε φίλος. Όταν έγραψα την έβλεπα στα 149 από το λινκ στο πρώτο μήνυμα. Δεν έχω ιδέα τι έγινε. Μπες στα media την έχει ακόμα 99 ευρώ.
Sheogorath Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 12 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Μπες στα media την έχει ακόμα 99 ευρώ. Ναι ναι παρηγγειλα, θενκς! 1
A10B Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, Sheogorath είπε Το ειδα από λινκ που έστειλε φίλος. Όταν έγραψα την έβλεπα στα 149 από το λινκ στο πρώτο μήνυμα. Δεν έχω ιδέα τι έγινε. Εφόσον τελικά προλάβατε, να την αγοράσετε στην τιμή του τίτλου, όλα καλά. Καλορίζικη. 1
dchatz Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Παρέλαβε κάνεις στα 99; Σήμερα μου ηρθε email ότι θα καθυστερήσει. Παίζει γενικά τζιφος; Πάντως την έχουν διαθέσιμη σε άλλη τιμή και δε μου είπαν κάτι για λάθος τιμή κλπ. Μόνο για καθυστέρηση.
johnpapoulias Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, dchatz είπε Παρέλαβε κάνεις στα 99; Σήμερα μου ηρθε email ότι θα καθυστερήσει. Παίζει γενικά τζιφος; Πάντως την έχουν διαθέσιμη σε άλλη τιμή και δε μου είπαν κάτι για λάθος τιμή κλπ. Μόνο για καθυστέρηση. Κι εγώ τα ίδια . Στην αναμονή ... 1
sexymwro7 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, dchatz είπε Παρέλαβε κάνεις στα 99; Σήμερα μου ηρθε email ότι θα καθυστερήσει. 12 λεπτά πριν, johnpapoulias είπε Κι εγώ τα ίδια . Στην αναμονή ... Αν παρακολουθησετε σχολια στο facebook και κριτικες στο skroutz θα δειτε οτι η μεση αναμονη στο συγκεκριμενο μαγαζι ειναι μηνας(-ες). Και δε φταιει καμια κουριερ. Εχουν λανθασμενες διαθεσιμοτητες στα περισσοτερα. Προσωπικα ειχα παραγγειλει αμεσα διαθεσιμο προιον (το οποιο με ενημερωσαν και τηλεφωνικα οτι ειναι αμεσα διαθεσιμο) και 11 μερες μετα εγινε "αναμονη απο προμηθευτη, δεν ξερουμε ποτε θα ερθει".
Neo4 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 10 ώρες πριν, dchatz είπε Παρέλαβε κάνεις στα 99; Σήμερα μου ηρθε email ότι θα καθυστερήσει. Παίζει γενικά τζιφος; Πάντως την έχουν διαθέσιμη σε άλλη τιμή και δε μου είπαν κάτι για λάθος τιμή κλπ. Μόνο για καθυστέρηση. Σε παραγγελία δική μου ( όχι η οθόνη του θέματος) και μετά από 10 ημέρες χωρίς καμία ενημέρωση ήρθε προχτές το ίδιο mail. Χτες όμως ήρθε sms ότι παραδόθηκε στην κούριερ. Δε βγάζεις άκρη μαζί τους
JSOW Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εγώ παρήγγειλα την οθόνη στις 29/11 και ενώ ήταν "διαθέσιμη". Μετά από πολλές προσπάθειες τηλεφωνικής επικοινωνίας, μου είπαν ότι αναμένουν παραλαβή από προμηθευτή!!! Στις 8/12, 1 μέρα πριν λήξει η διορία εκτιμώμενης παράδοσης (9/12) μου έστειλαν μέιλ ότι έχει παραδοθεί σε εταιρία courier. Ύστερα από συνομιλία σε messenger, μου είπαν ότι tracking αυτήν την στιγμή δεν υποστηρίζεται (λογικό τέτοια περίοδο που έχουν πελαγώσει οι μεταφορικές) και σε δεύτερη ερώτηση, ποια μεταφορική έχει αναλάβει την παράδοση δεν μου απάντησαν ποτέ!! Εμένα μου κάνει ότι έχουν ξεμείνει από οθόνες και γενικώς δεν προλαβαίνουν και πάνε να φορτώσουν την όλη καθυστέρηση στην μεταφορική. Αμφιβάλλω αν ακόμα έχει παραδοθεί στο courier όπως μου λένε. P.S. Από Mediamarkt είχα χρόνια να ψωνίσω και ήδη το έχω μετανιώσει! Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2020 από JSOW
johnpapoulias Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις μου έστειλαν κουπόνι 5€ για την επόμενη αγορά επειδή καθυστέρησαν την παράδοση. Να λέμε και τα καλά. 2
Neo4 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Μία από τα ίδια , μήνυμα για αποστολή χτες χωρίς tracking και σήμερα μήνυμα με κουπόνι 5€ 2
Insead Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Παρήγγειλα την οθόνη όταν πρωτοβγήκε η προσφορά στις 20/11 (το ίδιο βράδυ/ξημερώματα) και την παρέλαβα 23/11 εις τριπλούν. Διότι λόγω δυσλειτουργίας της πλατφόρμας τους, δεν έλαβα επιβεβαίωση χρέωσης της κάρτας μου, με συνέπεια να βάλω την παραγγελία άλλες δύο φορές. Οπότε έχω δύο περισσευούμενες......... Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, η οθόνη είναι πολύ εντυπωσιακή, με εξαιρετική απόδοση σε εφαρμογές γραφείου και ίντερνετ.
Moderators matrixxx Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 33 λεπτά πριν, Insead είπε Παρήγγειλα την οθόνη όταν πρωτοβγήκε η προσφορά στις 20/11 (το ίδιο βράδυ/ξημερώματα) και την παρέλαβα 23/11 εις τριπλούν. Διότι λόγω δυσλειτουργίας της πλατφόρμας τους, δεν έλαβα επιβεβαίωση χρέωσης της κάρτας μου, με συνέπεια να βάλω την παραγγελία άλλες δύο φορές. Οπότε έχω δύο περισσευούμενες......... Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, η οθόνη είναι πολύ εντυπωσιακή, με εξαιρετική απόδοση σε εφαρμογές γραφείου και ίντερνετ. Το μελος προφανως τις δινει στα 99€. Αν οχι μου το λετε. Ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις