Προς το περιεχόμενο

[Monitor 24"] HP 24F Full HD IPS Panel 99€ @ Media Markt [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εκανα μια παραγγελία με αντικαταβολή αλλά λέει κάτι για ενημερωση πληρωμής σε τράπεζα με email "Θα λάβεις ένα E-mail με την επιβεβαίωση της παραγγελίας και της τραπεζικής μας σύνδεσης.".

Δε ξέρω αν δέχονται την αντικαταβολή, αν όχι πάντως εγω σε τραπεζα μπροστά δε τα δίνω και καλή καρδιά 🙂

• Like 1
  • Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, drkar είπε

Νομίζω την βγάζει διαθέσιμη ακόμα στο ΜΜ

Το ειδα από λινκ που έστειλε φίλος. Όταν έγραψα την έβλεπα στα 149 από το λινκ στο πρώτο μήνυμα. Δεν έχω ιδέα τι έγινε.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Το ειδα από λινκ που έστειλε φίλος. Όταν έγραψα την έβλεπα στα 149 από το λινκ στο πρώτο μήνυμα. Δεν έχω ιδέα τι έγινε.

Μπες στα media την έχει ακόμα 99 ευρώ. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Sheogorath είπε

Εφόσον τελικά προλάβατε, να την αγοράσετε στην τιμή του τίτλου, όλα καλά.

Καλορίζικη.

• Like 1
Δημοσ.

Παρέλαβε κάνεις στα 99; Σήμερα μου ηρθε email ότι θα καθυστερήσει.

Παίζει γενικά τζιφος; Πάντως την έχουν διαθέσιμη σε άλλη τιμή και δε μου είπαν κάτι για λάθος τιμή κλπ. Μόνο για καθυστέρηση.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dchatz είπε

Παίζει γενικά τζιφος; Πάντως την έχουν διαθέσιμη σε άλλη τιμή και δε μου είπαν κάτι για λάθος τιμή κλπ. Μόνο για καθυστέρηση.

Κι εγώ τα ίδια . Στην αναμονή ...

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dchatz είπε

12 λεπτά πριν, johnpapoulias είπε

Κι εγώ τα ίδια . Στην αναμονή ...

Αν παρακολουθησετε σχολια στο facebook και κριτικες στο skroutz θα δειτε οτι η μεση αναμονη στο συγκεκριμενο μαγαζι ειναι μηνας(-ες). Και δε φταιει καμια κουριερ. Εχουν λανθασμενες διαθεσιμοτητες στα περισσοτερα. Προσωπικα ειχα παραγγειλει αμεσα διαθεσιμο προιον (το οποιο με ενημερωσαν και τηλεφωνικα οτι ειναι αμεσα διαθεσιμο) και 11 μερες μετα εγινε "αναμονη απο προμηθευτη, δεν ξερουμε ποτε θα ερθει".

Δημοσ.
10 ώρες πριν, dchatz είπε

Σε παραγγελία δική μου ( όχι η οθόνη του θέματος) και μετά από 10 ημέρες χωρίς καμία ενημέρωση ήρθε προχτές το ίδιο mail.

Χτες όμως ήρθε sms ότι παραδόθηκε στην κούριερ. 

Δε βγάζεις άκρη μαζί τους

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ παρήγγειλα την οθόνη στις 29/11 και ενώ ήταν "διαθέσιμη". Μετά από πολλές προσπάθειες τηλεφωνικής επικοινωνίας, μου είπαν ότι αναμένουν παραλαβή από προμηθευτή!!! Στις 8/12, 1 μέρα πριν λήξει η διορία εκτιμώμενης παράδοσης (9/12) μου έστειλαν μέιλ ότι έχει παραδοθεί σε εταιρία courier. Ύστερα από συνομιλία  σε messenger, μου είπαν ότι tracking αυτήν την στιγμή δεν υποστηρίζεται (λογικό τέτοια περίοδο που έχουν πελαγώσει οι μεταφορικές) και σε δεύτερη ερώτηση, ποια μεταφορική έχει αναλάβει την παράδοση δεν μου απάντησαν ποτέ!!

Εμένα μου κάνει ότι έχουν ξεμείνει από οθόνες και γενικώς δεν προλαβαίνουν και πάνε να φορτώσουν την όλη καθυστέρηση στην μεταφορική. Αμφιβάλλω αν ακόμα έχει παραδοθεί στο courier όπως μου λένε.

P.S. Από Mediamarkt είχα χρόνια να ψωνίσω και ήδη το έχω μετανιώσει!  

Επεξ/σία από JSOW
Δημοσ.

Μία από τα ίδια , μήνυμα για αποστολή χτες χωρίς tracking  και σήμερα μήνυμα με κουπόνι 5€  

• Like 2
Δημοσ.

Παρήγγειλα την οθόνη όταν πρωτοβγήκε η προσφορά στις 20/11 (το ίδιο βράδυ/ξημερώματα) και την παρέλαβα 23/11 εις τριπλούν. Διότι λόγω δυσλειτουργίας της πλατφόρμας τους, δεν έλαβα επιβεβαίωση χρέωσης της κάρτας μου, με συνέπεια να βάλω την παραγγελία άλλες δύο φορές.  Οπότε έχω δύο περισσευούμενες.........

Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, η οθόνη είναι πολύ εντυπωσιακή, με εξαιρετική απόδοση σε εφαρμογές γραφείου και ίντερνετ. 

• Moderators
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Insead είπε

Παρήγγειλα την οθόνη όταν πρωτοβγήκε η προσφορά στις 20/11 (το ίδιο βράδυ/ξημερώματα) και την παρέλαβα 23/11 εις τριπλούν. Διότι λόγω δυσλειτουργίας της πλατφόρμας τους, δεν έλαβα επιβεβαίωση χρέωσης της κάρτας μου, με συνέπεια να βάλω την παραγγελία άλλες δύο φορές.  Οπότε έχω δύο περισσευούμενες.........

Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, η οθόνη είναι πολύ εντυπωσιακή, με εξαιρετική απόδοση σε εφαρμογές γραφείου και ίντερνετ. 

Το μελος προφανως τις δινει στα 99€. Αν οχι μου το λετε. Ευχαριστω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...