Gerara_ Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) https://www.public.gr/product/computers-and-software/statheroi-ypologistes/desktop-pc/desktop-quest-me-amd-ryzen-5-360016gb256gb-ssd-plus-1tb-hddnvidia-geforce-rtx-2060/prod11931586pp/ Έχω αρκετά χρόνια να ασχοληθώ με το άθλημα. Τελευταία φορά ειχα κανει desktop πριν 8 χρόνια κομμάτι κομμάτι από πλαίσιο. Ειδε το email o γιος και ρωτάει αν αξίζει το pc ;(και με τη λογική ατοκων δόσεων). Ευχαριστώ Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2020 από Gerara_
Τέρης Α. Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δεν αναφέρει αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του, αλλά κοστίζει γύρω στα 750-800 αν το φτιάξετε μόνος σας. 1 1
XristosSp Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Θα έλεγα όχι εκτός και αν δεν θέλετε να ασχοληθείτε με το να φτιάξετε pc κομμάτι - κομμάτι, ιδικά αν το πάρετε τώρα με τις προσφορές του black friday. Αν το φτιάξετε μόνοι σας σίγουρα θα έρθει και πιο φθηνά και με πιο ποιοτικά κομμάτια διότι στα "έτοιμα" πάντα βάζουν τις πιο φθηνές μητρικές και ram και το κουτί αυτό επειδή το έχω δει από κοντά είναι πολύ μικρό και δεν έχει καθόλου καλό airflow. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2020 από XristosSp 2
radiohead Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 11 ώρες πριν, Gerara_ είπε https://www.public.gr/product/computers-and-software/statheroi-ypologistes/desktop-pc/desktop-quest-me-amd-ryzen-5-360016gb256gb-ssd-plus-1tb-hddnvidia-geforce-rtx-2060/prod11931586pp/ Έχω αρκετά χρόνια να ασχοληθώ με το άθλημα. Τελευταία φορά ειχα κανει desktop πριν 8 χρόνια κομμάτι κομμάτι από πλαίσιο. Ειδε το email o γιος και ρωτάει αν αξίζει το pc ;(και με τη λογική ατοκων δόσεων). Ευχαριστώ Αν έχεις δυνατότητα άτοκων δόσεων από κατάστημα που στήνει κομμάτι κομμάτι πες να κάνουμε μια σύνθεση στα ίδια χρήματα. Αν όχι δεν είναι καμιά προσφορά ουαου αλλά τρωγεται. 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα