Mr.Cornflakes Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Καλησπερα σας. Επειδη δεν το εχω ξανακανει, ειπα να σας ρωτησω εδω. Θελω να δωσω το μηχανακι μου αυτες τις μερες, πριν κλεισει το 2020 μιας και ληγει η ασφαλεια του στο τελος του Δεκεμβρη. Επειδη εχουμε το ολο αυτο με την κοβιντοκατασταση. Θα ηθελα να μαθω πως μπορει να γινει σωστα η αγοραπωλησια απο την πλευρα μου αλλα και απο την πλευρα του αγοραστη. Ειναι εφικτη να γινει η αγοραπωλησια αυτες τις μερες; Λειτουργουν τα ΚΕΠ και οι περιφερειες για τη μεταβιβαση; Δεν βρισκω κατι σχετικο στο Google. Θα μου ηταν πολυτιμη οποια βοηθεια μου προσφερθει εδω, πριν ανεβασω την αγγελια στις επομενες μερες στο car.gr Σας ευχαριστω προκαταβολικα, Γιαννης.
Burgos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Τα ΚΕΠ δεν λειτουργούν νομίζω αλλά και να λειτουργούσαν σε τι σου χρειάζονται; Τα τμήματα μεταφορών άδειες εκδίδουν κανονικά αυτές τις μέρες οπότε υποθέτω με ραντεβού θα μπορέσεις να κάνεις μεταβίβαση. Καλύτερα πάντως να κάνεις ένα τηλ στο τμήμα μεταφορών της περιοχής σου για να σου εξηγήσουν καλύτερα πως γίνεται η διαδικασία τώρα 1
notist Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Ραντεβού στο υπουργείο συγκοινωνιών. Άδεια ταυτότητες κτεο ενεργό αν έχει περάσει φωτοτυπίες, παράβολο και είσαι κομπλέ. Έκανα μεταβίβαση πριν την καραντίνα. Δεν ξέρω αν τώρα με την καραντίνα έχει αλλάξει κάτι. 1
Mr.Cornflakes Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Για ενα παπι τι εξοδα εχει η μεταβιβαση; Μονο το τελος μεταβιβασης υπαρχει; Στα 40 ευρω; Αυτο ποιος το πληρωνει συνηθως, ο πωλητης ή ο αγοραστης; Θα γινει γρηγορα η διαδικασια μεσω ενος γραφειου διεκπεραιωσεων ή ειναι προτιμοτερο μεσω του υπουργειου; Λογω της απαγορευσης κυκλοφοριας ρωταω, νομιζω οτι θα ηταν πιο ευκολο μεσω ενος γραφειου στη γειτονια μου. Δεν καταφερα να παω να ρωτησω, ισως το καταφερω σημερα ή αυριο.
notist Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Ναι το παράβολο είναι μόνο αυτό το 40αρι που συνήθως το πληρώνει ο αγοραστής. Το γραφείο διεκπεραίωσης σίγουρα θέλει κάποια χρήματα. Δεν ξέρω πόσο και ποιος τα πληρώνει. Φαντάζομαι αυτός που βιάζεται. Αφού έχεις γραφείο στη γειτονιά σου κάνε μια ερώτηση. Αλλιώς οι δύο σας στο υπουργείο με ραντεβού μόνο με το παράβολο. 1
paylidis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Προσωπικα είμαι πολύ υπέρ των γραφείων διεκπαιρεωσης. Με ένα εικοσάρικο ξεμπερδεύεις και έχεις μέσα σε λίγες ώρες την άδεια χωρίς να τρέχεις κλεινοντασ Ραντεβού στο μεταφορών (που υπολειτουργεί). Το παράβολο μεταβίβασης το πληρώνει ο Αγοραστής το διεκπαιρεωτη ότι συμφωνήσετε, το λογικό είναι μισά μισά ή απευθείας και αυτό ο αγοραστής (το τελευταίο έχω κάνει έως τώρα εγώ σε όσα ΙΧ έχω πουλήσει) Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2020 από paylidis 2
Mr.Cornflakes Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Στις 26/11/2020 στις 10:15 ΠΜ, paylidis είπε Προσωπικα είμαι πολύ υπέρ των γραφείων διεκπαιρεωσης. Με ένα εικοσάρικο ξεμπερδεύεις και έχεις μέσα σε λίγες ώρες την άδεια χωρίς να τρέχεις Με ενα εικοσαρικο μονο; Που το βρισκουμε αυτο το γραφειο; Σε δυο που ρωτησα μου ειπαν 30 και 35 ευρω για το παπι των 125 κυβικων συν τα 40 ευρω του παραβολου. Σε 15 λεπτα κιολας θα ειναι ετοιμο, ετσι μου ειπε ο ενας.
paylidis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 16 λεπτά πριν, Mr.Cornflakes είπε Με ενα εικοσαρικο μονο; Που το βρισκουμε αυτο το γραφειο; Σε δυο που ρωτησα μου ειπαν 30 και 35 ευρω για το παπι των 125 κυβικων συν τα 40 ευρω του παραβολου. Σε 15 λεπτα κιολας θα ειναι ετοιμο, ετσι μου ειπε ο ενας. Προς Πειραιά είχα βρει με 25 για αμάξι (έχει κ σάιτ). Στο μαρουσι πρόσφατα για αμάξι είχαμε δώσει 35 1
Mr.Cornflakes Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Τελικα εγινε η αγοραπωλησια εχτες. Σε ενα απο αυτα τα γραφεια απεναντι απο το υπουργειο στο Περιστερι. Για ενα παπι των 125 κυβικων, με κοστος 35 ευρω. Το πρωι δοθηκαν τα χαρτια και ηταν ετοιμα ολα το μεσημερι την ιδια μερα. Δεν ξερω αν θα το καταφερα ετσι χωρις το γραφειο. Αριστη η εξυπηρετηση και ετσι θα το κανω τις επομενες φορες που θα χρειαστει. Μενει μονο να ενημερωθει το συστημα του υπουργειου ηλεκτρονικα για να φανει πληρως η αλλαγη στην ιδιοκτησια και στα τελη κυκλοφοριας, φαινεται ακομα στο ονομα μου. Φανταζομαι, θα παρει μερικες μερες για αυτο. Σας ευχαριστω για τη βοηθεια και τις πληροφοριες σας.
paylidis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Mr.Cornflakes είπε Τελικα εγινε η αγοραπωλησια εχτες. Σε ενα απο αυτα τα γραφεια απεναντι απο το υπουργειο στο Περιστερι. Για ενα παπι των 125 κυβικων, με κοστος 35 ευρω. Το πρωι δοθηκαν τα χαρτια και ηταν ετοιμα ολα το μεσημερι την ιδια μερα. Δεν ξερω αν θα το καταφερα ετσι χωρις το γραφειο. Αριστη η εξυπηρετηση και ετσι θα το κανω τις επομενες φορες που θα χρειαστει. Μενει μονο να ενημερωθει το συστημα του υπουργειου ηλεκτρονικα για να φανει πληρως η αλλαγη στην ιδιοκτησια και στα τελη κυκλοφοριας, φαινεται ακομα στο ονομα μου. Φανταζομαι, θα παρει μερικες μερες για αυτο. Σας ευχαριστω για τη βοηθεια και τις πληροφοριες σας. δε ξερω εαν θα αλλαξει το ονομα στα τέλη, ψιλοαμφιβαλλω... κ εγω που θα δώσω το μικρό μας απο εβδομάδα θα δωσω κ τα τέλη που τύπωσα (δε πληρωσα) στον αγοραστη και θα εχω το νου μου αν τα πλήρωσε..
Mr.Cornflakes Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Κι ομως, μολις τωρα που το τσεκαρα, δεν ειναι πια στο ονομα μου, πηγε στον αλλον. Ηθελε μια μερα προφανως το συστημα για να το περασει. Απλως τα γραφω αυτα με καθαρα ενημερωτικο ενδιαφερον. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα