Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς πόσο κοστίζει φυσιολογικά το να βάλεις τσιπ σε κατοικίδιο; Έβαλε κάποιος πρόσφατα σε κατοικίδιο του; Ρωτάω γιατί είδα να χαρίζουν 2 αδέσποτες γάτες σε μια ομάδα και πήρα τηλέφωνο αλλά μου είπαν πως θέλει υποχρεωτικά τσιπ από κτηνίατρο εκεί πριν τις πάρω και όταν ρώτησα πόσο κοστίζει μου είπε 20-25 ευρώ το ένα περίπου. Ψάχνοντας στο ίντερνετ είδα κάτι 40άρια το ένα. Και επειδή δεν θέλω να φτάσω στην άλλη άκρη της Αττικής και να μου πουν κανα 80άρι και για τις δύο (όχι επειδή δεν θέλω αλλά επειδή δεν έχω) θα ήθελα αν κάποιος ξέρει πόσο πάνε να μου πει. 

• Moderators
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Tiramolas είπε

Γνωρίζει κανείς πόσο κοστίζει φυσιολογικά το να βάλεις τσιπ σε κατοικίδιο; Έβαλε κάποιος πρόσφατα σε κατοικίδιο του; Ρωτάω γιατί είδα να χαρίζουν 2 αδέσποτες γάτες σε μια ομάδα και πήρα τηλέφωνο αλλά μου είπαν πως θέλει υποχρεωτικά τσιπ από κτηνίατρο εκεί πριν τις πάρω και όταν ρώτησα πόσο κοστίζει μου είπε 20-25 ευρώ το ένα περίπου. Ψάχνοντας στο ίντερνετ είδα κάτι 40άρια το ένα. Και επειδή δεν θέλω να φτάσω στην άλλη άκρη της Αττικής και να μου πουν κανα 80άρι και για τις δύο (όχι επειδή δεν θέλω αλλά επειδή δεν έχω) θα ήθελα αν κάποιος ξέρει πόσο πάνε να μου πει. 

Έχει ποιότητες έχω βρει σε κτηνίατρους από 15 μέχρι και 50, οπότε είναι ανάλογα τι αγοράζει ο κτηνίατρος που θα πας

Τα φτηνότερα πολλές φορές δεν πιάνουν καλά πάνω στο μυ του ζώου οποτρς μπορεί σε περίπτωση που χρειαστεί σκαναριαμα να ψάχνουν να το βρουν η να μην το βρίσκουν καν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μήπως να το ξανασκεφτείς, εφόσον είσαι οριακά στα οικονομικά;

Τα ζώα ενδέχεται να χρειαστούν γιατρούς και ειδικές τροφές, μελλοντικά.

Ο γάτος μου σχεδόν 6 μηνών(τον έχω από τα μέσα Σεπτέμβρη) έχει κοστίσει 220 μέχρι στιγμής στον κτηνίατρο και έπονται άλλα 60 στη στείρωση. Δε θα βάλω τώρα τροφές, παιχνίδια και τα σχετικά..

Ρώτησα πρόσφατα τον κτηνίατρο μου για τσιπάρισμα και το κόστος ήταν στα 30 ευρώ.

Επεξ/σία από christakos07
  • Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...