Vagus. Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Ποινικο αδικημα ειναι η χρηση του twitter απο πολιτικους, παγκοσμιως. 1
htaccess Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Με αυτά τα δικαιώματα που είχε στο meeting, έπρεπε να του πουν και ευχαριστώ που τους δέχτηκε.
avoulk Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Ποινικό αδίκημα διέπραξε η η υπουργός Άμυνας της Ολλανδίας, όχι ο δημοσιογράφος 1
grgz Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Όταν είσαι αρκετά ψώνιο ώστε να γίνεις πολιτικός αλλά στερείσαι νοημοσύνης και στοιχειωδών γνώσεων τεχνολογίας και υπολογιστών κάνεις tweet το password. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 τελικα ισχυει παντου. οταν ψηφιζεις με γνωμονα το ρουσφετι τετοιους πολιτικους θα εχεις.
focusopoulos2 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 11 ώρες πριν, gotthard είπε Αυτοί σε στέλνουν στον πόλεμο Αυτοί δεν ξέρουν τι γίνεται είναι όλοι περαστικοί.... Στον πόλεμο που να μη χρειαστεί ποτέ να γίνει θα πάνε όσοι έχουν ψυχή για τη σημαία 🇬🇷
777andreas777 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Εγώ πιστεύω ότι είναι στημένο και δάκτυλος των υπηρεσιών κατασκοπίας της νέας τάξης πραγμάτων, για να κάνουν σαφές ότι παρακολουθούν την κρυφή ατζέντα για παγκόσμια κυριαρχία των Ευρωπαίων. Τραγέλαφος... 1
nickolasemp Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, faitas είπε αυτά συμβαίνουν όταν θεωρείς πως απειλεισαι από την ... Γερμανία το Βελγιο και την Γαλλία, και κάνεις καλά την δουλειά σου ενώ κοροϊδεύεις τους Έλληνες που δεν μπορούν ΜΟΝΟΙ τους να προστατεύσουν τα σύνορά τους από την Τουρκία! Από τη Γαλλία η Ολλανδία, γιατί;
kostasfalcon Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 και εκανε σαν βλακας καραγκιοζακος....
kostas_crete Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 16 ώρες πριν, Gparion είπε Τριγωνικό ραντάρ 2ΠΡ To 2ΠΡ είναι παραλλαγή. Η ορίτζιναλ μανούβρα είναι 2ΚΡ!😁😁
masteripper Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Είναι απο τις περιπτώσεις που εγώ θα έδινα βραβείο στον δημοσιογράφο και θα έριχνα τον υπουργό στο πηγάδι. Είναι απο τις περιπτώσεις που εγώ θα έδινα βραβείο στον δημοσιογράφο και θα έριχνα τον υπουργό στο πηγάδι. Είναι απο τις περιπτώσεις που εγώ θα έδινα βραβείο στον δημοσιογράφο και θα έριχνα τον υπουργό στο πηγάδι.
aris1986 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Γέροι του παλιού κόσμου τι περιμένετε. Να ξέρουν από ασφάλεια. Ο,τι κουμπί τους έδειξαν αυτό πατάνε και με.κωδικο εύκολο γιατί είναι στα 60+. Εδώ έχουμε και νέους σχετικά. Στην άλλη ήπειρο από δίπλα μας βγάλανε πρόεδρο 77 χρονών! Εκεί να δεις
Mazinga Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 SKYNET tweets: @TheRealSkynet : Increasing security, terminating human terminals from information exchanges. #DeadSeriousSecurity
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα