Sellout Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, manolis940 είπε Για μένα βασικό αρνητικό είναι ή έλλειψη θύρας type-C έστω για να βάλεις κάποιο dongle αν όχι για φόρτιση και ο οι επιδόσεις του επεξεργαστή που θυμίζουν i5 3ης γενιάς. Επίσης και το ότι δεν μπορείς να επεκτήνεις την Ram ίσως προκαλέσει σε 2 χρόνια πρόβλημα για όσους κάνουν multitasking Απ΄την άλλη όμως το θετικό του επεξεργαστή είναι η κατανάλωση του και σε συνδυασμό με αυτή την μπαταρία παίζει να βγάζει και την μέρα. Ο λεπτός και ελαφρύς σχεδιασμός επίσης θετικό σημείο όπως και το φωτιζόμενο πληκτρολόγιο εεε, κοστιζει 189γιουρια, δηλαδη τι παραπανω περιμενες... Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2022 από Sellout 1
nonameno12 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Στις 9/7/2022 στις 10:32 ΠΜ, manolis940 είπε Για μένα βασικό αρνητικό είναι ή έλλειψη θύρας type-C έστω για να βάλεις κάποιο dongle αν όχι για φόρτιση και ο οι επιδόσεις του επεξεργαστή που θυμίζουν i5 3ης γενιάς. Επίσης και το ότι δεν μπορείς να επεκτήνεις την Ram ίσως προκαλέσει σε 2 χρόνια πρόβλημα για όσους κάνουν multitasking Απ΄την άλλη όμως το θετικό του επεξεργαστή είναι η κατανάλωση του και σε συνδυασμό με αυτή την μπαταρία παίζει να βγάζει και την μέρα. Ο λεπτός και ελαφρύς σχεδιασμός επίσης θετικό σημείο όπως και το φωτιζόμενο πληκτρολόγιο Το καλο ειναι οτι η GPU εχει τους αποκωδικοποιητες intel Core i 7ης γενιας, για βιντεο και streaming. Οποτε δεν επιβαρυνεται η CPU με αυτα και δινει χαλαρα video 4Κ σε: Fixed function decode of H.264/MPEG-4 AVC, High Efficiency Video Coding (HEVC) Main and Main10/10-bit, and VP9 10-bit and 8-bit video. Hardware encode is supported for H.264/MPEG-4 AVC, HEVC Main10/10-bit, and VP9 8-bit video. VP9 10-bit encode is not supported in hardware. OpenCL 2.1 is now supported too.
Bitbit Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Στις 8/7/2022 στις 11:23 ΠΜ, Zan_gachette είπε https://a.aliexpress.com/_mKEFtfC στα 189 με κουπόνι, αξίζει για απλή χρήση; σκέφτομαι να το χτυπήσω. Έψαξα για πληροφορίες και απ ότι κατάλαβα για την τιμή του είναι μια χαρά. Να υποθέσω ότι όσον αφορά την εγγύηση το ξεχνάμε ε; Τι παίζει με τις εγγυήσεις του ali? βγαίνει άκρη ή είναι σα να μην υπάρχει; Στέλνει από Γαλλία άρα δεν έχουμε θέμα με φόρους Υπάρχει κάτι άλλο καλύτερο σε αυτή την κατηγορία; Με ενδιαφέρει πολύ η μπαταρία, Υποτίθεται βγάζει 5+ ώρες.
Bitbit Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Στις 14/7/2022 στις 4:08 ΜΜ, zacharis1955 είπε ευχαριστώ για την απάντηση αλλά εδώ έχουμε +50% στην τιμή. Από θέμα δυνατοτήτων, το λαπτοπ του ali με καλύπτει. δε χρειάζομαι δυνατότερο. Το θέμα είναι σε αυτά τα χρήματα ~200€, το χτυπάμε χωρίς 2η σκέψη ή όχι. Αν και ίσως αξίζει να δώσω αυτα τα παραπάνω χρήματα για να πάρω ένα από αυτά που προτείνεις αλλά το θέλω για 3ο, οπότε είμαι οκ επίσης αν το πάρω με τη zen, έχω μια επιπλέον έκπτωση 2% λόγω ali.
marinax1 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν πρόλαβα την προσφορά με τα 189€ αλλά έχει αυτή με τα 229. https://m.aliexpress.com/item/1005003883495338.html Έχει βελτιωμένο επεξεργαστή και δε ξέρω αν έχει άλλη διαφορά. Θέλω να το πάρω, πιστεύω ότι αξίζει σε αυτά τα χρήματα (200€) για απλή χρήση. Είναι αξιόπιστο το κατάστημα; Φόρο δε θα πληρώσω απ' ότι κατάλαβα. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2022 από matrixxx αφαιρεση affiliate
Bitbit Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 εγώ τελικά δε το πήρα αλλά τώρα βάλανε το plus 2, αυτό δεν είναι το αρχικό Plus. έχει κάποιες βελτιώσεις στη CPU (N4120), στο βάρος (1,3kg vs 1.6kg) και δε ξέρω σε τι άλλο... Ψιλοπράγματα αλλά βελτιωμένο. όσο για την οθόνη, πόσο χάλια να είναι; μιλάμε για 200€ εξάλλου. Δεν ξέρω αν θεωρείται προσφορά αλλά θεωρώ τίμια την αγορά
panagiotisr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 12 ώρες πριν, Bitbit είπε εγώ τελικά δε το πήρα αλλά τώρα βάλανε το plus 2, αυτό δεν είναι το αρχικό Plus. έχει κάποιες βελτιώσεις στη CPU (N4120), στο βάρος (1,3kg vs 1.6kg) και δε ξέρω σε τι άλλο... Ψιλοπράγματα αλλά βελτιωμένο. όσο για την οθόνη, πόσο χάλια να είναι; μιλάμε για 200€ εξάλλου. Δεν ξέρω αν θεωρείται προσφορά αλλά θεωρώ τίμια την αγορά Έχω αγοράσει το Teclast F7 Plus 1 μετά την προσφορά εδώ. Έκανε 8 ημερολογιακές μέρες μέχρι να το φέρει η ACS από Γαλλία. Το tracking από AliExpress σταμάτησε όταν έφτασε Θεσσαλονίκη. Την επόμενη έφτασε Αθήνα και με ενημέρωσε η ACS με SMS. Το laptop είναι πολύ τίμιο για εφαρμογές γραφείου και πολύ περιορισμένο multitasking. Ωραίο μετάλλικο σασί που σηκώνεται η οθόνη με το ένα χέρι όπως τα Mac χωρίς να σηκώνεται το κάτω μέρος. Ωραία οθόνη και ωραίο φωτιζόμενο πληκτρολόγιο. Το Plus 2 έχει μεταλλικό μόνο το κάλυμμα της οθόνης, έχει type c (σημαντικό) αλλά δεν έχει φωτιζόμενο πληκτρολόγιο (deal breaker για εμένα γιατί το χρειάζομαι. Για κάποιο λόγο το αφαίρεσαν στις επόμενες εκδόσεις 2 & 3) και πιο νέο επεξεργαστή χωρίς όμως ουσιαστικές διαφορές σε επεξεργαστική ισχύ. Έχει μικρό φορτιστή. Παίρνει windows 11 αλλά ακόμα δεν τα πέρασα πριν βεβαιωθω ότι όλοι drivers θα λειτουργούν. Αν βγάλει μερικά χρόνια χωρίς βλάβη για εμένα που θέλω μόνο εφαρμογές γραφείου θα είμαι κατευχαριστημενος. Ελπίζω να βοήθησα. Στο AliExpress πάντως υπάρχει το F7 plus 2 στα 229 ευρώ απο Γαλλία. Το 1 μάλλον τελείωσε από παντου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις