Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, σκέφτομαι σοβαρά να κάνω την μετάβαση από ένα παπί Daytona Sprinter που έχω ουσιαστικά για να πηγαινοέρχομαι δουλειά (κι από'κει και και πέρα κοντινές μετακινήσεις για μικροδουλειές πέριξ της οικίας) σε ένα σκούτερ Beverly 300. Ο βασικός λόγος της απόφασης έχει να κάνει καθαρά με άνεση και ασφάλεια και δεδομένου ότι πλέον μπαίνω στα δεύτερα -άντα και όσο και να'ναι το παπί σιγά σιγά δεν προσφέρεται για τις ανάγκες μου. Είδα και το xciting 400 της Kymco και μου άρεσε πολύ, αλλά δεν σκοπεύω να ανέβω σε τέτοιο μπάτζετ, μιας και όπως έγραψα και πριν, δεν κάνω ιδιαίτερα πολλά χιλιόμετρα. Με προβληματίζουν σχόλια που έχω κατά καιρούς διαβάσει και που σχετίζονται με την αξιοπιστία της εταιρείας, αλλά πρώτον ανάλογα σχόλια βρίσκεις σχεδόν για όλα τα οχήματα (και όχι μόνο) και κατά δεύτερον είμαι συνεπής στα ετήσια σέρβις και γενικά ήρεμος στον τρόπο οδήγησης. Θα με ενδιέφερε να διαβάσω καμιά άποψη επί του θέματος, ακόμη περισσότερο από κανέναν νυν ή πρώην κάτοχο του δικύκλου. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Μια χαρά αξιόπιστα είναι τα beverly 300, και με αρκετά καλύτερη ποιότητα στα πλαστικά σε σχέση με κορεάτες. ΤΟ μόνο μείων είναι οτι θα έχεις μεγαλύτερη κατανάλωση αλλά αμα κάνεις λίγα χλμ καθε μέρα τοτε δεν είναι θέμα. Καλό είναι αν πας για αναβάθμιση να πάς σε κάτι με ABS.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Είσαι στα δευτερα αντα  που λες παρε κάτι πιο άνετο . . X town , cruisym , κάτι τέτοιο στυλ.σκεψουτο . Σε παίρνει στα χρήματα. Συν ότι είναι πολυ πιο αξιόπιστα.

• Thanks 1
Δημοσ.

Κατοχος beverly 300 του 2009, για εξι χρονια (δεν εχω κρατησει μηχανακι περισσοτερο). Καμια σχεση με παπι, πολυ καλυτερο σε ολα, εκτος της οικονομιας. Πολυ ευχαριστημενος απο την ευχρηστια (απο σουπερ μαρκετ εως κοντινα ταξιδακια), τα κρατηματα, τον κινητηρα, αλλα μου εβγαλε αρκετες βλαβες (τρομπα βενζινης, βεντιλατερ, μιζα κτλ) Δεν ξερω αν το μοντελο που κυκλοφορει τωρα βγαζει προβληματα, αλλα αν ξαναεπαιρνα beverly, θα πληρωνα λιγο παραπανω για να εχω 4ετη εγγυηση.

• Thanks 1
Δημοσ.

Να το παρεις, καλυτερο σε ολα εκτως απο την καταναλωση (περιπου η διπλασια θα ελεγα), το παπι καλο χρυσο αλλα ρε φικε κουραζει με τις ταχυτητες και την χαλια σελα. Beverly απο μενα, εχει και πατωμα να το φορτωνεις. Μη μασας για τη μαρκα, η πιατζιο εξειδικευεται σε σκουτερ, 3 πιατζιο εχω εγω (το ενα για πουλημα) και δεν αντιμετωπισα προβλημα. Ειχα και ενα του 2012 και ηταν αψογο με μονο μειον ισως την καταναλωση του. 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...