Θανάσης Μέγκουλας Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Χαιρετώ την μεγάλη παρέα του Ινσόμνια η ερώτηση μου είναι η εξής : Πως συμπεριφέρεται αυτό το ποντίκι όσον αφορά τα χρώματα του (λευκό ή μαύρο) ;. Είναι ανθεκτικό έχει ξεβάψει σε κάποιον ;. Βρήκα το μαύρο στα 40 ευρώ στο Κωτσόβολο και το λευκό στα 40 ευρώ στα Public. Δεν με απασχολούν οι επιδόσεις του τις γνωρίζω. Με απασχολεί η αντοχή των χρωμάτων του στον χρόνο όπως προείπα. Σκέφτομαι να πάω στο λευκό αλλά είμαι λίγο σκεπτικός. Να επισημάνω επίσης ότι έχω διαβάσει μερικά σχόλια στο Amazon & στο Newegg σχετικά με τον αποχρωματισμό του σε βάθος χρόνου. Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι αντίστοιχο ; Ευχαριστώ προκαταβολικά
Amix Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα. Έχω το λευκό περίπου 1 χρόνο. Μια χαρά είναι το χρώμα του και με βαριά χρήση, τουλάχιστον 7-8 ώρες την ημέρα. 1
Θανάσης Μέγκουλας Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 58 λεπτά πριν, Amix είπε Καλησπέρα. Έχω το λευκό περίπου 1 χρόνο. Μια χαρά είναι το χρώμα του και με βαριά χρήση, τουλάχιστον 7-8 ώρες την ημέρα. Εξαιρετικά 👌🏻😎. Σε ευχαριστώ 🤘🏻👍🏻
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα