tsioulak Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, telis είπε Όχι είναι για παλιά επιδόματα. Μου βγάζει ότι είναι εκπρόθεσμη αν πατήσω εκεί Α όσοι είναι παραπάνω από 24 δεν είναι μακροχρόνιοι άνεργοι; 🤣 Τέλος πάντων, ευχαριστώ Μια ζωή το κράτος θεωρεί μακροχρόνια ανέργους όσους είναι άνεργοι στο διάστημα [12, 24], το γιατί δεν το ξέρω. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε Αν δεν κάνεις κάτι λάθος ! Είσαι σίγουρος ότι το δικαιούσαι ? Ναι το δικαιούμαι .Το γράφει αλλά λέει ότι δεν έχω (σωστά )καταχωρημένο ΙΒΑΝ 40 λεπτά πριν, Des1 είπε Ναι το δικαιούμαι .Το γράφει αλλά λέει ότι δεν έχω (σωστά )καταχωρημένο ΙΒΑΝ Εντάξει .Τα κατάφερα !Το δήλωσα .
GREGORYMO Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 52 λεπτά πριν, Des1 είπε Ναι το δικαιούμαι .Το γράφει αλλά λέει ότι δεν έχω (σωστά )καταχωρημένο ΙΒΑΝ Εντάξει .Τα κατάφερα !Το δήλωσα . Μια χαρά !!!
HERTHAN Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) To σωστο που πρεπει να βγαζει το παρακατω δεν ειναι? ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ 2020 Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2020 από HERTHAN
MariaLog Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, HERTHAN είπε To σωστο που πρεπει να βγαζει το παρακατω δεν ειναι? ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ 2020 ναι. εμφανιζεται μονο σε οσους το δικαιουνται. το εχουμε πει 1000 φορες. οσοι ειναι 12-24 μηνες ανεργοι, δεν ειχαν παρει το αντιστοιχο απριλιου και δεν παιρνουν αλλο επιδομα οαεδ
PLACEBO_89 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, telis είπε Όχι είναι για παλιά επιδόματα. Μου βγάζει ότι είναι εκπρόθεσμη αν πατήσω εκεί Α όσοι είναι παραπάνω από 24 δεν είναι μακροχρόνιοι άνεργοι; 🤣 Τέλος πάντων, ευχαριστώ Συναδερφε και μενα ακριβως ετσι! Καλυτερα που δεν μας το εβγαλε γιατι σημαινει πως εχουμε χρημα!!! Δεν εχουμε αναγκη τα ψίχουλα τους!!!🤣🤣🤣😭😭😭
HERTHAN Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 47 λεπτά πριν, MariaLog είπε ναι. εμφανιζεται μονο σε οσους το δικαιουνται. το εχουμε πει 1000 φορες. οσοι ειναι 12-24 μηνες ανεργοι, δεν ειχαν παρει το αντιστοιχο απριλιου και δεν παιρνουν αλλο επιδομα οαεδ Εγω ρωτησα για επιβεβαιωση ποιο ειναι το σωστο δεν ρωτησα για το ποιοι το δικαιουνται για να πεις το εχουμε πει 1000 φορες.
GREGORYMO Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, tsioulak είπε Μια ζωή το κράτος θεωρεί μακροχρόνια ανέργους όσους είναι άνεργοι στο διάστημα [12, 24], το γιατί δεν το ξέρω. Οι μακροχρόνια άνεργοι είναι 1.000.000 αλλά το επίδομα αυτή την φορά θα το πάρουν άλλοι 130.000
MariaLog Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Εγω ρωτησα για επιβεβαιωση ποιο ειναι το σωστο δεν ρωτησα για το ποιοι το δικαιουνται για να πεις το εχουμε πει 1000 φορες. το "ΝΑΙ αυτο ειναι σωστο" πηγαινε σε εσενα το υπολοιπο πηγαινε στους αλλους Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2020 από MariaLog 1
GREGORYMO Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, telis είπε Όχι είναι για παλιά επιδόματα. Μου βγάζει ότι είναι εκπρόθεσμη αν πατήσω εκεί Α όσοι είναι παραπάνω από 24 δεν είναι μακροχρόνιοι άνεργοι; 🤣 Τέλος πάντων, ευχαριστώ ΕΙΝΑΙ, αλλά επιδόμα δεν θα πάρουν όλοι.
Elysian Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Καλησπερα παιδια οταν δεν στο βγαζει στο site του οαεδ Αιτήσεις -> Υποβολή Αίτησης -> δεν υπάρχει το μακροχρόνια άνεργοι 2020 το συγκεκριμενο παει να πει οτι δεν το δικαιουσαι? μου βγαζει και μενα οτι βγαζει στον χρηστη τελης που ανεβασε μια φωτο δεν μου εχει καποια επιλογη μακροχρονια ανεργοι 2020 και κατι που δεν καταλαβα καλα (παιζει να ειναι βλακεια αυτο που θα ρωτησω) αυτοι που ειναι πανω απο 24 δεν το δικαιουνται? σας ευχαριστω πολυ
Saggitaro Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 22 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Ότι iban θέλεις βάζεις. Αρκεί να είναι τράπεζα που δραστηριοποιείται στον ελλαδικό χώρο αλλιώς δε το δέχεται.
GREGORYMO Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, Saggitaro είπε Αρκεί να είναι τράπεζα που δραστηριοποιείται στον ελλαδικό χώρο αλλιώς δε το δέχεται. Του εξωτερικού, θα βάλεις ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα