infini Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δεν ισχύει για όσους έχουν λάβει την προηγούμενη οικονομική ενίσχυση 400 ευρώ που καταβλήθηκε το διάστημα Απριλίου-Μαΐου 2020
GREGORYMO Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, Des1 είπε Να ρωτήσω κάτι ? Πού ακριβώς έβαλες το ΙΒΑΝ ? Δεν με αφήνει να ενημερώσω τα στοιχεία μου και στην αίτηση λέει ότι δεν έχω ΙΒΑΝ Αν δεν κάνεις κάτι λάθος ! Είσαι σίγουρος ότι το δικαιούσαι ?
telis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δεν καταλαβαίνω. Πας στο https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/anergia/ektakte-oikonomike-eniskhuse-se-makrokhronia-anergous Πατάς το link, σε βγάζει στην σελίδα του ΟΑΕΔ. Μπαίνεις μέσα και μετά τι κάνεις; Που πατάς;
Adrian Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, telis είπε Δεν καταλαβαίνω. Πας στο https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/anergia/ektakte-oikonomike-eniskhuse-se-makrokhronia-anergous Πατάς το link, σε βγάζει στην σελίδα του ΟΑΕΔ. Μπαίνεις μέσα και μετά τι κάνεις; Που πατάς; Αν ήσουν δικαιούχος θα έβλεπες μπροστά σου επιλογή για επικαιροποίηση IBAN (αν έχει ανοίξει)
tsioulak Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 23 λεπτά πριν, telis είπε Δεν καταλαβαίνω. Πας στο https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/anergia/ektakte-oikonomike-eniskhuse-se-makrokhronia-anergous Πατάς το link, σε βγάζει στην σελίδα του ΟΑΕΔ. Μπαίνεις μέσα και μετά τι κάνεις; Που πατάς; Αιτήσεις -> Υποβολή Αίτησης -> μακροχρόνια άνεργοι 2020 -> νέα αίτηση 1
telis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, tsioulak είπε Αιτήσεις -> Υποβολή Αίτησης -> μακροχρόνια άνεργοι 2020 -> νέα αίτηση Ευχαριστώ. Δεν μου το βγάζει, οπότε @@
tsioulak Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, telis είπε Ευχαριστώ. Δεν μου το βγάζει, οπότε @@ Ποιο δεν σου βγάζει και που;
telis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, tsioulak είπε Ποιο δεν σου βγάζει και που; Στο Αιτήσεις -> Υποβολή Αίτησης -> δεν υπάρχει το μακροχρόνια άνεργοι 2020
tsioulak Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, telis είπε Στο Αιτήσεις -> Υποβολή Αίτησης -> δεν υπάρχει το μακροχρόνια άνεργοι 2020 Νομίζω ότι θα έπρεπε να το βγάζει σε όλους (είτε το δικαιούνται είτε όχι), θα έπρεπε να είναι η πρώτη επιλογή προγράμματος. Για βγάλε ένα screenshot και ανέβασε το.
telis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, tsioulak είπε Νομίζω ότι θα έπρεπε να το βγάζει σε όλους (είτε το δικαιούνται είτε όχι), θα έπρεπε να είναι η πρώτη επιλογή προγράμματος. Για βγάλε ένα screenshot και ανέβασε το. 1
tsioulak Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, telis είπε Περίεργο, πόσους μήνες ανεργίας σου λέει ότι έχεις μέχρι στιγμής (στην αρχική σελίδα, μόλις συνδέεται με τους κωδικούς του ΟΑΕΔ);
telis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, tsioulak είπε Περίεργο, πόσους μήνες ανεργίας σου λέει ότι έχεις μέχρι στιγμής (στην αρχική σελίδα, μόλις συνδέεται με τους κωδικούς του ΟΑΕΔ); Συνεχόμενοι ακέραιοι μήνες ανεργίας (έως σήμερα) 33 Χρονικό διάστημα για την επόμενη ανανέωση του Δελτίου Ανεργίας 22/01/2021 - 08/02/2021 1
infini Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Επιλέγεις το προτελευταίο "εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής στο επίδομα μακροχρονίως ανέργων.
tsioulak Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, telis είπε Συνεχόμενοι ακέραιοι μήνες ανεργίας (έως σήμερα) 33 Χρονικό διάστημα για την επόμενη ανανέωση του Δελτίου Ανεργίας 22/01/2021 - 08/02/2021 Είσαι εκτός, όσοι έχουν μέχρι 24 μήνες ανεργίας θα το πάρουν. Πάντως χρήσιμη η πληροφορία ότι δεν στο βγάζει, το ήξερα λάθος.
telis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, infini είπε Επιλέγεις το προτελευταίο "εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής στο επίδομα μακροχρονίως ανέργων. Όχι είναι για παλιά επιδόματα. Μου βγάζει ότι είναι εκπρόθεσμη αν πατήσω εκεί Μόλις τώρα, tsioulak είπε Είσαι εκτός, όσοι έχουν μέχρι 24 μήνες ανεργίας θα το πάρουν. Πάντως χρήσιμη η πληροφορία ότι δεν στο βγάζει, το ήξερα λάθος. Α όσοι είναι παραπάνω από 24 δεν είναι μακροχρόνιοι άνεργοι; 🤣 Τέλος πάντων, ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα