Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά γνωρίζει κανείς πότε θα καταβληθεί το επίδομα στους μακροχρόνια άνεργους;
Είπαν οτι ψηφίστηκε αλλά στην πλατφόρμα του ΟΑΕΔ δεν μου έχει εμφανίσει την επιλογή για επικύρωση/πρόσθεση νέου IBAN.

• Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Saggitaro είπε

Παιδιά γνωρίζει κανείς πότε θα καταβληθεί το επίδομα στους μακροχρόνια άνεργους;
Είπαν οτι ψηφίστηκε αλλά στην πλατφόρμα του ΟΑΕΔ δεν μου έχει εμφανίσει την επιλογή για επικύρωση/πρόσθεση νέου IBAN.

Περιμένε 2-3 ημέρες.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Saggitaro είπε

Κι άλλο; 
Αφού είπαν μέχρι τέλος Νοέμβρη θα έχει καταβληθεί σε όλους.

ΠΟΥ το άκουσες αυτό ?

Έχεις λινκ ?

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

ΠΟΥ το άκουσες αυτό ?

Έχεις λινκ ?

Δεν κράτησα το λίνκ αλλά νομίζω το διάβασα στα dikaiologitika

1 λεπτό πριν, czarjuly είπε

Θα δοθει στους μακροχρονια ανεργους ή παλι σε οσους ειναι μεχρι δυο χρονια;

Όσοι είναι μακροχρόνια άνεργοι δηλαδή 12μήνες +1 ημέρα και σε όσους έκλεισαν αυτό το χρονικό διάστημα μετά την 1η Μαρτίου 2020.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Saggitaro είπε

στα dikaiologitika

Σώθηκες.

Πρέπει να είναι το χειρότερο clickbait site απ' όλα. Μισή αλήθεια δεν παίζει να έχει γράψει ποτέ.

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, nikos_skg είπε

Χαλαρωσε λιγο παλικαρε, εδω ειναι ατομα ακομα που περιμενουν απο τελη Σεπτεβριου να παρουν τα λεφτα απο το εποχικο επιδομα του 2020.

Ευχαριστω να λετε αν θα το παρετε, το ποτε , με ολο αυτο που γινεται και με πληρωμες που πρεπει να γινουν απο Παρασκευη για τους ΚΑΔ που ειναι κλειστοι με κρατικη εντολη, περιμενε λεφτα τελη Δεκεμβριου αρχες νεου ετους ...

Χαλαρός είμαι αγορίνα αλλά δεν βρίσκω λόγο για το ύφος,απαγορέυτηκαν και οι απορίες;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nikos_skg είπε

Υφος το εκλαβανεσαι εσυ , κανενα υφος. Ζητουσες μια απαντηση, και προσπαθησα μεσω του ποστ μου να σε βοηθησω !  

Λιγο χαλαρα να τα παιρνετε τωρα με τον COVID παιδια . . . 

Χαλαρός είμαι απλά μου φάνηκε κάπως η απάντηση και ρώτησα.
Όσο για τα υπόλοιπα που είπες δε θα διαφωνήσω σήμερα τελείωσε η μητέρα μου την αίτηση για το ΚΕΑ και μετά απο μια εβδομάδα σχεδόν για να παραλάβει δυο περιττά χαρτιά που ζητούσε η υπάλληλος,και λέω περιττά επειδή υπάρχει ανεργία εν ενεργεία,και της βγήκε το αστρονομικό ποσό των 15.20€

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Αυτοί που το πήραν την προηγούμενη φορά θα το ξαναπάρουν;;;;;

Οχι το διευκρινίζει και στον ΟΑΕΔ αν μπείς.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Saggitaro είπε

Δεν κράτησα το λίνκ αλλά νομίζω το διάβασα στα dikaiologitika

Όσοι είναι μακροχρόνια άνεργοι δηλαδή 12μήνες +1 ημέρα και σε όσους έκλεισαν αυτό το χρονικό διάστημα μετά την 1η Μαρτίου 2020.

Χωρις κριτηρια??? (Οικογενειακο εισοδημα-περουσιακα στοιχεια). 

Στο 0:48

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το επιδομα θα δοθει μεχρι τελος δεκεμβριου. Η κυα υποφραφτηκε την παρασκευη, λογικα μεσα στην εβδομαδα θα βγει το φεκ αρα η πλατφορμα θα ανοιξει την επομενη εβδομαδα, δικαιουχοι οι μακροχρονια ανεργοι 12 και1 μερα εως 24 μηνες, αυτοι που πηραν το αντιστοιχο τον απριλη, δεν το δικαιουνται τωρα αυτο, το επιδομα το δινει ο ΟΑΕΔ δεν εχει σχεσημε Κεα και οπεκα

3 ώρες πριν, Saggitaro είπε

Χαλαρός είμαι απλά μου φάνηκε κάπως η απάντηση και ρώτησα.
Όσο για τα υπόλοιπα που είπες δε θα διαφωνήσω σήμερα τελείωσε η μητέρα μου την αίτηση για το ΚΕΑ και μετά απο μια εβδομάδα σχεδόν για να παραλάβει δυο περιττά χαρτιά που ζητούσε η υπάλληλος,και λέω περιττά επειδή υπάρχει ανεργία εν ενεργεία,και της βγήκε το αστρονομικό ποσό των 15.20€

Της βγηκε αυτο το ποσο προφανως επειδη ειχε καποια εισοδηματα το τελευταιο εξαμηνο 

Επεξ/σία από Deep2deep
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Deep2deep είπε

Το επιδομα θα δοθει μεχρι τελος δεκεμβριου. Η κυα υποφραφτηκε την παρασκευη, λογικα μεσα στην εβδομαδα θα βγει το φεκ αρα η πλατφορμα θα ανοιξει την επομενη εβδομαδα, δικαιουχοι οι μακροχρονια ανεργοι 12 και1 μερα εως 24 μηνες, αυτοι που πηραν το αντιστοιχο τον απριλη, δεν το δικαιουνται τωρα αυτο, το επιδομα το δινει ο ΟΑΕΔ δεν εχει σχεσημε Κεα και οπεκα

Της βγηκε αυτο το ποσο προφανως επειδη ειχε καποια εισοδηματα το τελευταιο εξαμηνο 

Είχε αλλά ήταν κάτω απο το όριο και ήταν χρήματα απο το ταμείο ανεργίας,μάλιστα η υπάλληλος που της έκανε την αίτηση της είπε οτι και τα λεφτά του ΟΑΕΔ φορολογούνται η κάτι τέτοιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...