papaSiri Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα στη κοινότητα, μπορείτε να με βοηθήσετε σχετικά με το ποιο μοντέλο είναι καλύτερα να αγοράσω Sony KD-75XH9096 VS Sony KD-75XH9505
papaSiri Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα σας, Η χρήση θα είναι σχετικά απλή, δηλαδή κλασικα κανάλια, netflix και συνδρομητικά κανάλια. Βασικά ρωτάω γιατί θέλω να διαθέσω κάποια χρήματα για την απόλυτη τηλεόραση σε θέμα χρωμάτων, Μαύρου και ταχύτητας. Για παράδειγμα νομίζω ότι η 75nano916 που είχα βρει στην αρχή τα μαύρα είναι γκρι. Αξίζει τα παραπάνω χρηματα η 9505.
Grim Ripper Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δεν θα σε έψηνε κάποια OLED ίσως; (μάλλον σε μικρότερες ίντσες) Στα της Sony η xh9505 είναι πιο πάνω από την xh9096, την δεύτερη συνήθως την επιλέγουν λόγο του hdmi 2.1 που έχει (για χρήση σε gaming). Αξιόλογη σίγουρα και ειδικά τώρα με την έκπτωση που παίζει αλλά βλέπω ότι ψάχνεις 75" άρα αρκετά μεγαλύτερο το budget. Εφόσον μπορείς να διαθέσεις τα λεφτά για την xh9505 τότε πήγαινε κατευθείαν εκεί, ότι και να πάρεις πάντως θα το ευχαριστηθείς. Μπορείς να περιμένεις και κάποιον άλλον να απαντήσει με περισσότερες γνώσεις. 1
Alex1971 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 30 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Δεν θα σε έψηνε κάποια OLED ίσως; (μάλλον σε μικρότερες ίντσες) Στα της Sony η xh9505 είναι πιο πάνω από την xh9096, την δεύτερη συνήθως την επιλέγουν λόγο του hdmi 2.1 που έχει (για χρήση σε gaming). Αξιόλογη σίγουρα και ειδικά τώρα με την έκπτωση που παίζει αλλά βλέπω ότι ψάχνεις 75" άρα αρκετά μεγαλύτερο το budget. Εφόσον μπορείς να διαθέσεις τα λεφτά για την xh9505 τότε πήγαινε κατευθείαν εκεί, ότι και να πάρεις πάντως θα το ευχαριστηθείς. Μπορείς να περιμένεις και κάποιον άλλον να απαντήσει με περισσότερες γνώσεις. Αν το προβλημα του ειναι η αποσταση θεασης και μην γνωριζοντας το διαθεσιμο μπατζετ, αλλα λογω των μοντελων που εβαλε στο νημα εικαζω οτι παιζει γυρω στα 1800, τοτε για μια OLED τουμπανο θα πρεπει να κατεβει αρκετα στις ιντσες.
apri Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, papaSiri είπε Καλησπέρα σας, Η χρήση θα είναι σχετικά απλή, δηλαδή κλασικα κανάλια, netflix και συνδρομητικά κανάλια. Βασικά ρωτάω γιατί θέλω να διαθέσω κάποια χρήματα για την απόλυτη τηλεόραση σε θέμα χρωμάτων, Μαύρου και ταχύτητας. Για παράδειγμα νομίζω ότι η 75nano916 που είχα βρει στην αρχή τα μαύρα είναι γκρι. Αξίζει τα παραπάνω χρηματα η 9505. ποσα χρηματα ? Κάποια χρήματα κάνει και η CX77 .
Alex1971 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, apri είπε ποσα χρηματα ? Κάποια χρήματα κάνει και η CX77 . Καποια 4 χιλιαρικα για την ακριβεια....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα