ChristosFis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα παιδιά αποφάσισα τώρα με την blac friday να αγοράσω ενα στεγνωτήριο, επειδή όμως δεν έχω αφθονο χώρο αποφάσισα να το βάλω απο πάνω από το πλυντήριο ρούχων χρησιμοποιώντας την κατάλληλ βάση. Όμως το στεγνωτήριο που βρήκα είναι 9kg και το πλυντήριο που έχω είναι 7kg , θα υπάρχει θέμα με το βάρος που θα υπάρχει πάνω στο πλυντήριο?
papp0us Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 34 λεπτά πριν, ChristosFis είπε Καλησπέρα παιδιά αποφάσισα τώρα με την blac friday να αγοράσω ενα στεγνωτήριο, επειδή όμως δεν έχω αφθονο χώρο αποφάσισα να το βάλω απο πάνω από το πλυντήριο ρούχων χρησιμοποιώντας την κατάλληλ βάση. Όμως το στεγνωτήριο που βρήκα είναι 9kg και το πλυντήριο που έχω είναι 7kg , θα υπάρχει θέμα με το βάρος που θα υπάρχει πάνω στο πλυντήριο? Ξεκινώντας απο τα βασικά, καταλαβαίνεις οτι τα 7 και 9 Κιλά δεν ειναι το βάρος τους, αλλα το βάρος των ρούχων που μπορούν να διαχειριστούν έτσι; Γενικά οχι δεν υπάρχει πρόβλημα με το βάρος, το πρόβλημα είναι οτι το στεγνωτήριο κουνάει αρκετά κατα τη χρήση, και υπάρχει φόβος να φύγει πάνω απο πλυντήριο, για αυτό υπάρχουν ειδικές βάσεις συνδεσης που βάζεις ανάμεσα τους. https://www.skroutz.gr/c/4206/vaseis-leykon-syskeyon/f/1107011_1107015/vaseis-syndesis-stegnotirio.html Δεν κάνουν ολες για ολους τους συνδυασμούς, οπότε βρες το μέγεθος του πλυντηρίου και του στεγνωτηρίου για να βρεις μια που κάνει
j_karigiannis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 7 κιλά πλυντήριο? Γαμω. Θα τα κουβαλούσα 5-5 χωρίς να βγάλω τη μέση μου.
ChristosFis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 σόρυ παιδιά κακη διατύπωση εκανα , νομιζα πώς συσχετίζοταν οι καδοι με τα συνολικα κιλα των δυο? 27 λεπτά πριν, papp0us είπε Ξεκινώντας απο τα βασικά, καταλαβαίνεις οτι τα 7 και 9 Κιλά δεν ειναι το βάρος τους, αλλα το βάρος των ρούχων που μπορούν να διαχειριστούν έτσι; Γενικά οχι δεν υπάρχει πρόβλημα με το βάρος, το πρόβλημα είναι οτι το στεγνωτήριο κουνάει αρκετά κατα τη χρήση, και υπάρχει φόβος να φύγει πάνω απο πλυντήριο, για αυτό υπάρχουν ειδικές βάσεις συνδεσης που βάζεις ανάμεσα τους. https://www.skroutz.gr/c/4206/vaseis-leykon-syskeyon/f/1107011_1107015/vaseis-syndesis-stegnotirio.html Δεν κάνουν ολες για ολους τους συνδυασμούς, οπότε βρες το μέγεθος του πλυντηρίου και του στεγνωτηρίου για να βρεις μια που κάνει το στεγνωτήριο έχει βάθος 64,5 και το πλυντήριο 49,5 , μπορώ να το μοντάρω κατάλληλα ή θα πρέπει να κατέβω σε διάταση
lnoldori Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Τελι Στις 24/11/2020 στις 8:11 ΜΜ, ChristosFis είπε σόρυ παιδιά κακη διατύπωση εκανα , νομιζα πώς συσχετίζοταν οι καδοι με τα συνολικα κιλα των δυο? το στεγνωτήριο έχει βάθος 64,5 και το πλυντήριο 49,5 , μπορώ να το μοντάρω κατάλληλα ή θα πρέπει να κατέβω σε διάταση Νεκρανασταίνω το θέμα αυτό γιατί με ενδιαφέρει πολύ η απάντηση στην συγκεκριμένη ερώτηση. Υπάρχει κάποιος που έχει κάνει τέτοιου είδους μοντάρισμα να μας δώσει τα φώτα του?
marmagia Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 1 hour ago, lnoldori said: Τελι Νεκρανασταίνω το θέμα αυτό γιατί με ενδιαφέρει πολύ η απάντηση στην συγκεκριμένη ερώτηση. Υπάρχει κάποιος που έχει κάνει τέτοιου είδους μοντάρισμα να μας δώσει τα φώτα του? Για μικρές διάφορες δεν υπάρχει πρόβλημα, για μεγάλες όμως πχ 15 εκ όπως στην προηγούμενη παράθεση δεν νομίζω ότι θα μπορέσει να σταθεί. Γενικά μπαίνει μια βάση ουσιαστικά πάνω από το πλυντήριο πάνω στην οποία μπαίνει το στεγνωτήριο. Στη δίκη μου περίπτωση είχα ένα Samsung πλυντήριο που ήταν μικρότερο από το Miele το στεγνωτήριο και το σκεφτόμασταν αν θα υπάρχει πρόβλημα. Είναι λογικά κάπου στα 5εκ η διαφορά και μπαίνει μια χαρα. Άλλωστε μην ξεχνάς ότι το στεγνωτήριο δεν δονείται όπως το πλυντήριο και αντίστοιχα όταν στύβει το πλυντήριο δεν μπορεί βα ρίξει κάτω το στεγνωτήριο γιατί το κρατάνε ιμάντες και είναι βαρύ από μόνο του 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα