The_Judas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Έχω πάρει λαμπάκια για χριστουγεννιάτικο δέντρο τα οποία δεν δουλεύουν. Εχω ένα παλιό μετασχηματιστή τον οποίο θελω να δοκιμάσω αλλά δεν είμαι σίγουρος αν είναι ο κατάλληλος για να μην κάνω κάποια ζημιά. Και οι δύο είναι στα 3.6watt Στα υπόλοιπα δεν μπορώ να καταλάβω τι ισχύει. Ο ένας λέει 4.5vοlt ο άλλος 31v ? Θα κάνει την δουλειά ή όχι; Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2020 από The_Judas
htaccess Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, The_Judas είπε Έχω πάρει λαμπάκια για χριστουγεννιάτικο δέντρο τα οποία δεν δουλεύουν. Εχω ένα παλιό μετασχηματιστή τον οποίο θελω να δοκιμάσω αλλά δεν είμαι σίγουρος αν είναι ο κατάλληλος για να μην κάνω κάποια ζημιά. Και οι δύο είναι στα 3.6watt Στα υπόλοιπα δεν μπορώ να καταλάβω τι ισχύει. Ο ένας λέει 4.5v ο άλλο 31v? 31V DC ο πάνω 4,5V AC o κάτω Μην το δοκιμάσεις. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2020 από htaccess 2
Τέρης Α. Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν ταιριάζει. Ο πάνω είναι 31V συνεχούς τάσης στα 116mA και ο κάτω 4,5V εναλλασόμενου στα 16mA. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2020 από Τέρης Α. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα