ecthelion79 Δημοσ. 10 Μαΐου 2004 Δημοσ. 10 Μαΐου 2004 Ένας φίλος μου αντιμετωπίζει ένα περίεργο πρόβλημα. Χωρίς κανένα (φαινομενικά) λόγο, τα windows κάνουν επανεκίννηση μόνα τους και αφού φορτώσουν εμφανίζεται το γνωστό λάθος "windows has recovered from a serious error" κλπ. Παρατήρησε ότι αυτό γίνεται μόνο όταν είναι στο internet. Υποθέτουμε ότι φταίει κάποιο conflict του modem με τα windows. Tο περίεργο είναι ότι το πρόβλημα παρουσιάστηκε μετά την αναβάθμιση που έκανε, αλλά και πριν αναβαθμίσει χρησιμοποιούσε ίδιο λειτουργικό (winxp pro sp1) και το ίδιο modem (ένα εσωτερικό PCI της zoom). Μήπως ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει; Να αλλάξει modem ή να κάνει format; Θα λυθεί το πρόβλημα με τη δεύτερη λύση; Ευχαριστώ.
dtsaop Δημοσ. 10 Μαΐου 2004 Δημοσ. 10 Μαΐου 2004 As kanei kanena update stous drivers tou modem!Mou eixe symvei kai mena ayto kai molis ekana update tous drivers den mou to ksanaparousiase.!
pmpoufis Δημοσ. 10 Μαΐου 2004 Δημοσ. 10 Μαΐου 2004 Ας πατήσει στα Details του λάθους (View error report). Συνήθως λέει ποια συσκευή ή ποιος driver το προκάλεσε.
tanaka Δημοσ. 10 Μαΐου 2004 Δημοσ. 10 Μαΐου 2004 κοίτα μήπως έχεις κολλήσει κανένα virus οι οποίοι έχουν σαν αποτέλεσμα αυτό που ακριβώς περιγράφεις.
ecthelion79 Δημοσ. 10 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2004 Μάγκες, thanx για το κόπο σας. Το update των drivers είναι μάλλον η πιθανότερη λύση. Για ιό δε νομίζω, γιατί έχει Norton antivirus 2004, και γενικά τα προσέχει πολύ αυτά. Το error report κάτι αναφέρει για το SP1 αλλά πολύ γενικά πράγματα, δε βγάλαμε άκρη απ' αυτό. Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.
astrolabos Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Λοιπόν, Πάς Ο υπολογιστής μου -> Ιδιότητες -> Για προχωρημένους και ξετσεκάρεις την επιλογή "Αυτοματη επανεκκίνηση". Την επόμενη φορά που θα σου σκάσει μπλέ οθόνη, πόσταρε να δούμε τι σου έβγαλε και να δούμε τι φταίει
ecthelion79 Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Κάναμε update στους drivers του zoom και φάνηκε να λύνεται το πρόβλημα, αλλά τελικά του έκανε ξανά επανεκίννηση σήμερα. Έχει μητρική της albatron με ένα p4 (με Hyperthreading) στους 2,8 GHz πάνω 512ΜΒs SDRAM, GeForce4 Ti 128άρα και μια soundblaster 5.1 bulk. Όπως είπα το modem είναι εσωτερικό, zoom. Αστρολάβε, thanx για τη συμβουλή, θα το κάνουμε και θα δούμε...
stathi02 Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Zoom Zoom Zoom .Entelos axristo modem .Exo dei polla post gia ta zoom.
LordArthas Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Μηπως ειναι ο SASSER; ενας ιος στο στυλ του blaster. κι ενας φιλος ειχε αυτο το προβλημα και τελικα ηταν ο SASSER.
ecthelion79 Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Αστρολάβε, το κάναμε αυτό που πρότεινες. Οψόμεθα τώρα, εις αναμονήν της μπλε οθόνης που είπες! LordArthas, δε ξέρω πώς κάνει restart o sasser. Toν blaster τον είχα κολλήσει κι εγώ, και σου έβγαζε ένα μήνυμα και σου έκανε κανονικό restart. Στη περίπτωση του φίλου μου κάνει reset τελείως αιφνίδια και απροειδοποίητα. Thanx και πάλι μάγκες για τις προτάσεις. Νομίζω ότι γενικά είναι καλύτερο να έχεις εξωτερικό Modem. Αν αλλάξουμε θύρα PCI στο modem χωρίς να κάνουμε format, λέτε να γίνει τίποτα ή θα φρικάρουν περισσότερο τα XP;
elapse Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Κάνε πρώτα αυτό που σου λέει ο astrolabos και γράψε αυτά που βγάζει στη μπλε οθόνη...Άλλο που θα μπορούσες να δοκιμάσεις είναι να βάλεις generic drivers της microsoft (για να αποκλείσουμε τους drivers τουλάχιστον). Τελευταία λύση η μετακίνηση σε άλλο PCI slot.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.