yolobot Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 αξιζει η αγορα μεταχειρισμενου rover 25 του 2005 ? τι καταναλωση εχει?
Klausx Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δες κάτι άλλο καλύτερα, ειδικά αν σε νοιάζει η κατανάλωση... δεν κάνεις οικονομία με rover.
korakios Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, yolobot είπε αξιζει η αγορα μεταχειρισμενου rover 25 του 2005 ? τι καταναλωση εχει? Αν σου βγει κανα χιλιάρικο με όλα τα έξοδα και τυχών συμμαζέματα ναι. 8 λιτράκια είσαι χαλαρά...υπόψιν ανταλλακτικά μόνο σε μάντρες ,τέλος τα ιμιτασιόν
Bitbit Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 rover, Που το θυμήθηκες ρε φίλε; Πολύ το συμπαθούσα το 620ti η εταιρία δεν υπάρχει καν, ανταλλακτικά που θα βρεις; θα κάνεις πατέντες αν χρειαστεί κάτι; Εγώ δε θα το άγγιζα καν, εκτός αν στο δώσουν τζάμπα. όσο για την κατανάλωση δεν έχω ιδέα αλλά αυτοκίνητο του 2005, ε όπως και να το κάνουμε θα καίει λίγο. δε συγκρίνεται με τα σημερινά. καλύτερα να κοιτάξεις κάτι άλλο
yolobot Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Στα 1000€ περιπου ειναι καλη επιλογη; Μεχρι κανα 2000€ μεταχειρσμενο τι προτεινεται;
iml Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Γύρω στα 7-8 λίτρα/100 Ανταλλακτικά βρίσκεις μια χαρά ακόμα σε μάντρες γιατί κυκλοφόρησε το μοντέλο στην Ελλάδα. Ακόμα και αξιοπρεπείς μηχανικούς που έχουν εμπειρία στη μάρκα για κάτι παραπάνω βρίσκεις αλλά πρέπει να ψάξεις. Θεσσαλονίκη πχ εγώ ξέρω 2. Ανάλογα με την τιμή και την κατάσταση που θα το βρεις (λόγω του ότι είναι dead μάρκα) εκτιμώ ότι μπορείς να πάρεις περισσότερο αυτοκίνητο από κάτι άλλο ίδιας εποχής από μια εταιρία που υπάρχει ακόμα. Συμπαθέστατος κινητήρας για πριν... 20 χρόνια (Κ-series) με ένα μεγάλο ελάττωμα που δεν πρόλαβαν να λύσουν πριν κλείσει η εταιρία. Είναι επιρρεπή σε φλάντζα κεφαλής. Αν υπάρχει "κρέμα" στο καπάκι (λαδιου ή αντιψυκτικού) μείνε καλύτερα μακριά. Το 620ti και εμένα μου άρεσε αρκετά, το δε 75 έχει ακόμα τον καλύτερο κ0λ0 από το 95% των αυτοκινήτων που βλέπω να κυκλοφορούν εκεί έξω. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2020 από iml
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα