Προς το περιεχόμενο

Hp 4120


Θοδωρής005

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας λόγω Καραντινας χρειάζεται να κάνω κάποιες σαρωσεις ομως έχω ένα θέμα με το πολυμηχανημα μου το hp 4120 θέλω να κάνω σαρωσεις από ενα μεγαλο και παχυ τετράδιο και δυστυχώς το καπάκι δεν κλείνει με αποτέλεσμα να μην γίνεται η σάρωση. Το καπάκι όταν κλείνει έχει ένα πλαστικο το οποίο λειτουργεί σαν να μπαίνει σε μια υποδοχή και τότε ξεκινάει η σάρωση προσπαθησα με μια οδοντογλυφιδα να πατησω αλλά πετυχε μόνο μια φορά. Μπορείτε να μου πειτε κάποιον τρόπο έτσι ώστε να κανω σάρωση με ανοικτο καπάκι ;; ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απο τη στιγμη που εχει σενσορα, η μονη λυση ειναι αυτη που προσπαθησες να κανεις, δηλαδη να "κοροιδεψεις" το μηχανημα οτι το καπακι ειναι κλειστο. Δοκιμασε το ξανα βρισκοντας καποιο αντικειμενο/εργαλειο που να προσομοιαζει οσο το δυνατον περισσοτερο το πλαστικο τσουτσουνι του καπακιου που ενεργοποιει το σενσορα. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα, πριν λίγες μέρες αγόρασα τον εκτυπωτη αλλα εχουν σπασει τα νευρα μου γιατι δεν μπορω να τον συνδεσω στο δικτυο wifi του σπιτιου και ενω τον βλεπει η εφαρμογη hp smart οτι κ να επιλεγω αυτο γραφει δεν υποστιρίζεται η επιλογη αυτη σε αυτον τον εκτυπωτη, γνωρίζει κανεις τι γινεται; εχω δει ολα τα βιντεο με τις οδηγιες αλλα δεν συνδεεται..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...