Επισκέπτης Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα, έχω μια φόρμα που το password field το κάνω toggle για να εμφανίζετε ο κωδικός. Ετσι δεν χρειάζεται να το γράψει δυο φορές για να κάνει εγγραφή. Το θέμα μου είναι ότι όταν κάποιος πάει στην φόρμα εγγραφής φαίνονται με autocomplite τα αστεράκια οπότε μπορεί να εμφανίσει. Το άλλαξα όνομα, id αλλά τίποτα έγραψα στα js $(window).load(function() { $("input[type=password]").val(''); }); Πάλι τίποτα. και με αυτό τίποτα autocomplete="off" Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος ;
Predatorkill Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αν θυμαμαι καλα ειναι builtin στον browser πλεον αυτο και δεν μπορεις να το παρακαμψεις με js/html (το autocomplete) Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2020 από Predatorkill
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 12 ώρες πριν, Predatorkill είπε Αν θυμαμαι καλα ειναι builtin στον browser πλεον αυτο και δεν μπορεις να το παρακαμψεις με js/html (το autocomplete) Δίκιο έχεις αλλά βρήκα έναν τρόπο autocomplete="new-password"
fragment_ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Στις 24/11/2020 στις 5:26 ΜΜ, gekatsou είπε Καλησπέρα, έχω μια φόρμα που το password field το κάνω toggle για να εμφανίζετε ο κωδικός. Ετσι δεν χρειάζεται να το γράψει δυο φορές για να κάνει εγγραφή. Το θέμα μου είναι ότι όταν κάποιος πάει στην φόρμα εγγραφής φαίνονται με autocomplite τα αστεράκια οπότε μπορεί να εμφανίσει. Το άλλαξα όνομα, id αλλά τίποτα έγραψα στα js $(window).load(function() { $("input[type=password]").val(''); }); Πάλι τίποτα. και με αυτό τίποτα autocomplete="off" Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος ; μη το κάνεις αυτό δεν είναι καθόλου safe για κωδικούς δε ξέρεις ο κάθε browser τώρα ή στο μέλλον τι αλλαγές θα φέρει κ αν θα είσαι σε θέση να κάνεις αλλαγές στο μέλλον πάνω σε αυτό που φτιάχνεις κ αν είναι cross-browser λύση το θέμα του autocomplete είναι κάτι που δε λύνεται, βλέπω χρησιμοποιείς jQuery, να ξέρεις πως αν αρχίσεις και γεμίζεις τη φόρμα σου με attributes τύπου autocomplete="new-password" ο browser θα αρχίσει να τα αγνοεί και μετά απο κάποιο διάστημα θα αρχίσεις να βλέπεις προτεινόμενες τιμές. Ούτε να αλλάζεις το name του πεδίου είναι λύση πάλι θα σε αγνοήσει ούτε το "off" είναι λύση όπως πρόσφατα αναφέρουν για τον chrome ούτε τίποτα απ' όλα αυτα τα tricks 1
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Ωραία. Αυτό που ήθελα να κάνω το έκανα. Ήθελα να μην εμφανίζονται τα * στο password για να μπορώ με το toggle να εμφανίζει τον κωδικό που έγραψε ο χρήστης. Δεν εμφανίζετε πλέων με το autocomplete="new-password" Στο μέλλον αν αλλάξει θα το αλλάξω.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Οκ το βρήκα. Αν βάλεις στο input autocomplete="new-password" Τότε παίρνει την τιμή του value. Αν δεν βάλεις το new-password τότε γράφει αυτό που θυμάται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα