AlexanderK Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Salvation81 είπε Ουδεμια σχεση δεν εχει η κατασκευη του προιοντος με την πωληση του, η εγγυηση αρχιζει απο την ημερομηνια πωλησης. Απλα σημερα αυτη η θηκη εχει IronWolf Pro, αυριο μπορει να εχει απλο IronWolf και μεθαυριο μπορει να εχει SkyHawk. Λογικο να εχει λοιπον 2 χρονια εγγυηση (ασε που ο 10αρης μονος του κοστιζει αρκετα περισσοτερο οποτε και εκει δικαιολογουνται τα 5 χρονια εγγυησης). Μπορεί να είναι 2 χρόνια από το πλαίσιο. Από την seagate είναι διαφορετικά. Αν δεις μου δίνει εγγύηση μέχρι 9 Ιανουαρίου του 23.
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, AlexanderK είπε Μπορεί να είναι 2 χρόνια από το πλαίσιο. Από την seagate είναι διαφορετικά. Αν δεις μου δίνει εγγύηση μέχρι 9 Ιανουαρίου του 23. Παντα εχει λιγο παραπανω ενας δισκος οταν τον τσεκαρεις ονλαιν, 2 χρονια ειναι λοιπον και ενας μηνας.
Salvation81 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 19 λεπτά πριν, AlexanderK είπε Μπορεί να είναι 2 χρόνια από το πλαίσιο. Από την seagate είναι διαφορετικά. Αν δεις μου δίνει εγγύηση μέχρι 9 Ιανουαρίου του 23. Και επεξεργαστη αν βαλεις online θα δεις οτι σου δινει λιγακι παραπανω (ειδικα τωρα με τον COVID-19 ολα δινουν απο 2-3+ μηνες παραπανω).
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Seagate αποφευγω επειδη μου εχουν τυχει 2-3 στραβες, ενω σε wd αν θυμαμαι καλα καμια. Και εχουν περασει δεκαδες δισκοι τοσα χρονια απο τα... καλωδια μου. Εκτος αν βρω πολυ φτηνα βεβαια. Περιμενα να βγαλουν και εδω τον WD 12TB στα 179ευρω, αλλα φετος η BF θα μπορουσα να πω οτι ηταν για κλαματα. Ας γραψω και μια σκεψη γενικοτερη των ημερων: Σε οσα προιοντα κοιταω ιστορικο τιμων, οι τιμες τελος Νοεμβρη (BF) ηταν αρκετα πιο πανω απο τις τιμες προ 4-6μηνου. Τον χορο για μενα τον εσυρε το πλαισιο παντως. Ηταν δηλαδη για μενα αυτο που μου εδειξε, εστω σε καποια πραγματα, καλουτσικες τιμες. Ασχετα που προσωπικα δεν αγορασα τιποτα μιας και δεν βρηκα εγω στα δικα μου ματια τιμη πραγματικης BF φετος εντος. Οι υπολοιποι νομιζω οτι ηταν χειροτεροι. Ελλαδα δεν εδωσα ουτε ενα σεντ, μονο σουπερ μαρκετ πηγα εδω και 20 μερες 😛 . Εξω εδωσα κανενα 500αρι € αυτες τις ημερες. Πιστευω οτι ηταν η χειροτερη BF, σχεδον ανυπαρκτη για μενα φετος. Απλες καθημερινες βρισκεις καλυτερες περιπτωσεις. Φυσικο ηταν αφου δεν ειχαν λογο να κανουν δυνατες προσφορες. Οι καταναλωτες θα αγοραζαν ετσι και αλλιως λογω της καταστασης οπως αποδειχθηκε μαλιστα και εκ των υστερων. Πολυ μεγαλυτερος ο τζιρος BF φετος, εκρηξη πωλησεων, διαβασα... 1
Salvation81 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 21 λεπτά πριν, matrixxx είπε Seagate αποφευγω επειδη μου εχουν τυχει 2-3 στραβες, ενω σε wd αν θυμαμαι καλα καμια. Και εχουν περασει δεκαδες δισκοι τοσα χρονια απο τα... καλωδια μου. Εκτος αν βρω πολυ φτηνα βεβαια. Περιμενα να βγαλουν και εδω τον WD 12TB στα 179ευρω, αλλα φετος η BF θα μπορουσα να πω οτι ηταν για κλαματα. Ας γραψω και μια σκεψη γενικοτερη των ημερων: Σε οσα προιοντα κοιταω ιστορικο τιμων, οι τιμες τελος Νοεμβρη (BF) ηταν αρκετα πιο πανω απο τις τιμες προ 4-6μηνου. Τον χορο για μενα τον εσυρε το πλαισιο παντως. Ηταν δηλαδη για μενα αυτο που μου εδειξε, εστω σε καποια πραγματα, καλουτσικες τιμες. Ασχετα που προσωπικα δεν αγορασα τιποτα μιας και δεν βρηκα εγω στα δικα μου ματια τιμη πραγματικης BF φετος εντος. Οι υπολοιποι νομιζω οτι ηταν χειροτεροι. Ελλαδα δεν εδωσα ουτε ενα σεντ, μονο σουπερ μαρκετ πηγα εδω και 20 μερες 😛 . Εξω εδωσα κανενα 500αρι € αυτες τις ημερες. Πιστευω οτι ηταν η χειροτερη BF, σχεδον ανυπαρκτη για μενα φετος. Απλες καθημερινες βρισκεις καλυτερες περιπτωσεις. Φυσικο ηταν αφου δεν ειχαν λογο να κανουν δυνατες προσφορες. Οι καταναλωτες θα αγοραζαν ετσι και αλλιως λογω της καταστασης οπως αποδειχθηκε μαλιστα και εκ των υστερων. Πολυ μεγαλυτερος ο τζιρος BF φετος, εκρηξη πωλησεων, διαβασα... Βαλε τις επιστροφες που πηραν συνταξιουχοι που σε μεγαλο ποσοστο τις εφαγαν παιδια και εγγονια και να ενας μεγαλος σιγουρα λογος στο γιατι ανεβηκαν οι πωλησεις.
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Βαλε τις επιστροφες που πηραν συνταξιουχοι που σε μεγαλο ποσοστο τις εφαγαν παιδια και εγγονια και να ενας μεγαλος σιγουρα λογος στο γιατι ανεβηκαν οι πωλησεις. Επιστροφες δεν πηραν οι περισσοτεροι συνταξιουχοι απο οσους ξερω, αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα μας. Μην παει αλλου η κουβεντα.
Doubt Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, Salvation81 είπε Βαλε τις επιστροφες που πηραν συνταξιουχοι που σε μεγαλο ποσοστο τις εφαγαν παιδια και εγγονια και να ενας μεγαλος σιγουρα λογος στο γιατι ανεβηκαν οι πωλησεις. Εγώ πιστεύω πως λόγω ανέχειας πολύς κόσμος περίμενε να ψωνίσει αποκλειστικά αυτές τις μέρες, λόγω χαμηλών τιμών. Πριν και μετά από αυτές τις μέρες πρέπει να υπάρχει μεγάλη πτώση.
journeyman77 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, AlexanderK είπε ο δίσκος πρέπει να είναι κατασκευής του 2018. οπότε μέχρι το 2023 είναι 5 χρόνια. 2 χρόνια μέχρι 2023 δεν βγαίνει. Είναι 3 και κάτι... Παρέλαβα και εγώ σήμερα. Όντως μέσα έχει ironwolf pro και η εγγύηση σε macos πως βλέπεις τι έχει μέσα?
Aurumnus Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, matrixxx είπε Οι καταναλωτες θα αγοραζαν ετσι και αλλιως λογω της καταστασης οπως αποδειχθηκε μαλιστα και εκ των υστερων. Πολυ μεγαλυτερος ο τζιρος BF φετος, εκρηξη πωλησεων, διαβασα... Τι!; Αλήθεια τώρα!; Τόση χαζομάρα πια ο μέσος καταναλωτής...; Γιατί...; Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2020 από Aurumnus
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα