imvrios Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αν έχετε να πληρώσετε λογαριασμό Vodafone κινητής, να τον πληρώσετε από το My Vodafone App. Το έκανα πριν λίγο και μου ήλθε SMS ότι έλαβα δωρεάν 15GB για 15 ημέρες. Δε ξέρω πόσους και ποιους πιάνει. ΥΓ. Μας έχει μπουκώσει με giga η Vodafone το τελευταίο διάστημα. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2020 από imvrios 1
naimore Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 και η κοτε μας εχει μπουκωσει, να ειχαμε και τι να τα κανουμε καλα θα ταν... αλλά.. oh wait.. σιγα μην εδινε τοτε
manosfp Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Θέλει εξόφληση; Ή θα δουλέψει ακόμα κι αν βάλω ένα λεπτό;;
zourman1981 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 χρησιμο δωρο τωρα που ειμαστε κλεισμενοι στα σπιτια μας και εχουμε wifi... 1
vpanagopou Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Εγώ πλήρωσα μόλις μέσω της εφαρμογής με Paypal και δεν έλαβα κάτι.. Αν έχω νεότερα θα ενημερώσω όμως.
Doubt Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, imvrios είπε Αν έχετε να πληρώσετε λογαριασμό Vodafone κινητής, να τον πληρώσετε από το My Vodafone App. Το έκανα πριν λίγο και μου ήλθε SMS ότι έλαβα δωρεάν 15GB για 15 ημέρες. Δε ξέρω πόσους και ποιους πιάνει. ΥΓ. Μας έχει μπουκώσει με giga η Vodafone το τελευταίο διάστημα. Αν είναι σαν την προσφορά που δίνουν κάθε μήνα (με πληρωμή λογαριασμού) πρέπει να πληρωθούν 10 ευρώ τουλάχιστον. Ως 30 του μηνός μπορείς να ενεργοποιήσεις τα 30 γιγα γα όσους έχουν κινητό και σταθερό, οπότε δεν ξέρω αν συνδυάζονται. (πιθανό)
imvrios Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, Doubt είπε Αν είναι σαν την προσφορά που δίνουν κάθε μήνα (με πληρωμή λογαριασμού) πρέπει να πληρωθούν 10 ευρώ τουλάχιστον. Ως 30 του μηνός μπορείς να ενεργοποιήσεις τα 30 γιγα γα όσους έχουν κινητό και σταθερό, οπότε δεν ξέρω αν συνδυάζονται. (πιθανό) Έχω ενεργοποιήσει και τα 30 giga. Συνδυάζονται, μου έδωσε + 15 giga. Το πάγιο μου είναι όντως πάνω από 10€. Πάγιο δε νομίζω ότι υπάρχει μικρότερο. 1
focusopoulos2 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 17 λεπτά πριν, imvrios είπε Έχω ενεργοποιήσει και τα 30 giga. Συνδυάζονται, μου έδωσε + 15 giga. Το πάγιο μου είναι όντως πάνω από 10€. Πάγιο δε νομίζω ότι υπάρχει μικρότερο. πάγιο μηδενικό .πρόγραμμα άστο....vpn
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα