fnpower Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα παιδιά Έχω ένα nova 5t αγορασμένο από public. Πήγα λοιπόν να ενεργοποιησω τη λειτουργία volte και WiFi calling και καμμια ανταπόκριση. Κάλεσα στο 13888, έστειλα μήνυμα στο 1333 που μου είπαν αλλά τπτ. Σήμερα πάλι ξαναμιλήσω με 13888 και μου είπαν ότι αν δεν είναι αγορασμένο από κοσμοτε το τηλ. Δεν λειτουργούν αυτές οι υπηρεσίες σε κάποιες συσκευές Huawei και xiaomi. Είναι δυνατόν? Εν τω μεταξύ ανύπαρκτη τεχνική υποστήριξη....
stark Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Στις 24/11/2020 στις 3:24 ΜΜ, fnpower είπε Καλησπέρα παιδιά Έχω ένα nova 5t αγορασμένο από public. Πήγα λοιπόν να ενεργοποιησω τη λειτουργία volte και WiFi calling και καμμια ανταπόκριση. Κάλεσα στο 13888, έστειλα μήνυμα στο 1333 που μου είπαν αλλά τπτ. Σήμερα πάλι ξαναμιλήσω με 13888 και μου είπαν ότι αν δεν είναι αγορασμένο από κοσμοτε το τηλ. Δεν λειτουργούν αυτές οι υπηρεσίες σε κάποιες συσκευές Huawei και xiaomi. Είναι δυνατόν? Εν τω μεταξύ ανύπαρκτη τεχνική υποστήριξη.... Δεν ισχύει ότι πρέπει να είναι αγορασμένο από Cosmote το κινητό. 1
Neural_handshake Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Ειχα nova 5t που δεν ηταν αγορασμενο απο cosmote κ ενεργοποιησα κανονικα wifi calling https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/wifi_calling.html 1
horrendous Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) έχω το redmi note 8t που το αγόρασα από το Mi Store στην αθηνα και ειναι συμβατό. με το προηγούμενό μου αριθμό η υπηρεσία είχε ενεργοποιηθεί, μόλις άλλαξα αριθμό, στέλνω το σμσ και καμία ανταπόκριση. έχει δηλωθεί σαν βλάβη και περιμένω εδώ και κανα μηνα για να το φτιάξουν. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2020 από horrendous
fnpower Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 20 ώρες πριν, horrendous είπε έχω το redmi note 8t που το αγόρασα από το Mi Store στην αθηνα και ειναι συμβατό. με το προηγούμενό μου αριθμό η υπηρεσία είχε ενεργοποιηθεί, μόλις άλλαξα αριθμό, στέλνω το σμσ και καμία ανταπόκριση. έχει δηλωθεί σαν βλάβη και περιμένω εδώ και κανα μηνα για να το φτιάξουν. Μία από τα ιδια
horrendous Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 update για το πρόβλημα. μίλησα ξανά πριν 2-3 βδομάδες με την υποστήριξη και ούτε αυτοί δεν μπορούσαν να το ενεργοποιήσουν. φαίνεται είχε γενικό πρόβλημα το σύστημα. δηλώθηκε βλάβη και σε 1 μέρα το έφτιαξαν και τώρα όλα οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα