symath Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημέρα στην Παρέα, Αν και νέος στο φόρουμ το παρακολουθώ χρόνια, Οπότε ηρθε και η σειρά μου να ζητησω την γνώμη σας. Ελέω Black Friday σκέφτομαι να αναβαθμίσω την Sharp 37'' που εχω ήδη. Κάθε φορά που καταλήγω σε κάποια αμέσως βρίσκω κάποια άλλη οπότε σκέφτηκα να πάρω την βοήθεια του κοινού. Λοιπόν έχουμε και λέμε.... Budget μέχρι 600€ περίπου Δεν βάζω λινκ μιας και θα πρέπει να αραδιάσω καμιά 10αρια... Αυτα για την ώρα!! EDIT: Και όσο ψάχνεις βρίσκεις Κατέληξα εδώ, θα επανέλθω με κριτική HISENSE H55A7100F 55'' LED 4K Smart TV https://www.germanos.gr/product/televisions/televisions/55-65/hisense-h55a7100f-55-led-4k-smart-tv-tileorasi/?productId=20397323&fname=&fvalue= Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2020 από symath 1
ekkli Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Εξαιρετική επιλογή για τα λεφτά της, αν ήσουν διατεθειμένος να φτάσεις το ταβάνι σου και η QE55Q60T ήταν καλή επιλογή, τώρα που έπεσε η τιμή της ακριβώς στα 599€.
PhilC Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Αν θέλεις κάνε ενα σύντομο review για την hisense (ψάχνω και εγω στα 400 ευρώ περίπου). Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
mido7 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 την εχω και εγω στα υπόψιν, δωσε ενα review αν μπορέσεις. Δεν ξερω πολλα για την εταιρια. Αρχικά ειχα καταληξει και παραγειλει την Samsung UE55TU7072 Smart 4K UHD 55" την οποια ειχα βρει σε προσφορά (crazy sundays) στο e shop, όμως λόγο του οτι δεν ηταν ετοιμοπαράδοτη, και την περιμένουν απο τον προμηθευτή στις αποθήκες τους, με πανε απο βδομάδα σε βδομάδα, και σαν να μην έφτανε αυτο τρομάζουν να μου απαντήσουν και στα e mail. Καταλαβαίνω λόγο του log down, bf και εορτών γινεται χαμος, αλλα εχω παραγγείλει απο τις 16/11και ακομα τπτ. Εξετάζω το ενδεχόμενο να πάρω κάποια αλλη TV με τα ιδια χαρακτηριστικά, η και την ιδια ακόμα απο αλλο καταστημα. Είδα οτι ισχυει ακομα η προσφορά του γερμανου για την HISENSE H55A7100F 55'' LED 4K αλλα δεν ξερω πολλα για αυτην
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα