Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να σας αναφέρω τον ενδιασμό μου

Έχω ένα Lenovo yoga 900 13 με οθόνη 4Κ. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα μόνιτορ για να το συνδέω αλλά με προβληματίζει η ανάλυση που πρέπει να πάρω.Όταν το συνδέω με μόνιτορ με πιο χαμηλή ανάλυση , τα εικονίδια και τα προγράμματα (excel, word autocad) μου τα εμφανίζει μικροσκοπικά (την επιφάνεια εργασίας που πρεπει να δουλέψω), και εγώ πρέπει να αλλάξω ανάλυση στο lap top για να τα βλέπω, αλλά πάλι χάνει απο την ανάλυση (δεν μου δίνει μεγάλη επιφάνεια εργασίας) Και αναρωτιέμαι αν πρέπει να πάρω 4Κ monitor για να ταιρίαζει ή δεν πάιζει ρόλο; Θα μου έκανε  την δουλειά μου και 2Κ ;.Ελπίζω να έγινα κατανοητός. Ευχαριστώ προκαταβολικά (Θα χαιρόμουν να μου προτείνατε και συγκεκριμένα monitor που τα θεωρείτε αξιόπιστα, στις 31-34'')

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

windows 10

4 λεπτά πριν, Cell_7 είπε

Δεν χρειάζεται να αλλάξεις ανάλυση, το scaling πρέπει να αλλάξεις. Ποιο λειτουργικό χρησιμοποιείς;

windows 10 . Αλλαζω ποσοστό αλλα πάλι έχω το ίδιο πρόβλημα, άσε που δεν καταλαμβάνει όλη την οθόνη του monitor αλλα αφήνει πλαίσιο γυρω γυρω

Επεξ/σία από Billva
Δημοσ.

Η οθόνη του λαπτοπ και η εξωτερική, δείχνουν τα ίδια πράγματα την ίδια στιγμή ή έχεις 2 διαφορετικές εικόνες; 

Δημοσ.

Όταν το συνδέεις με οθόνη διαφορετικής ανάλυσης και το έχεις στο duplicate, να δείχνει τα ίδια και στα δύο, θα έχεις θέμα γιατί μία από τις 2 δεν τρέχει στην ανάλυση της.

Δοκίμασε όταν συνδέσεις την οθόνη να κάνεις restart και μετά δείξε μία φωτογραφία με τις ρυθμίσεις ανάλυσης στην επιφάνεια εργασίας και πως τα δείχνει στην εξωτερική οθόνη.

Μπορείς να βάλεις ότι ανάλυση θέλεις ως δεύτερη οθόνη, δεν έχει σημασία, κάποια ρύθμιση προκαλεί το πρόβλημα.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...